NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaFortunejack mi je ukrao 2600 usdt

Fortunejack mi je ukrao 2600 usdt

od sportbeting84
|
2.351 pregleda 7 odgovora |
|
Dodajte post

Pokušao sam da izvršim povlačenje, a kompanija je odlučila da sam osoba koja nisam, pa su odlučili jednostrano i odmah da zatvore moj račun sa svim mojim profitima koji su iznosili otprilike 2600 usdt

Nemaju nikakav dokaz o IP-u, zemlji veze, mobilnom uređaju, ništa od toga

Tražio sam od njih da vrate profit stečen legitimnim igranjem sa njima, ali oni više ne odgovaraju na mejlove i definitivno su mi zatvorili nalog

kloni se ovih pljačkaša i prevaranta

Automatski prevedeno:
sportbeting84

Video sam vašu žalbu ovde kod našeg tima, ali da vam iskreno kažem, ne razumem u potpunosti razlog za blokiranje naloga. Šta mislite kada kažete: „kompanija je odlučila da sam osoba koja nisam", molim vas? Možete li biti konkretniji, molim vas?

Automatski prevedeno:

poslali su mi ovo:

sportbeting84,

Kontaktiramo vas u vezi sa statusom vašeg naloga. FortuneJack striktno primenjuje svoju politiku ne dozvoljavanja više naloga, a utvrđeno je da je vaš nalog povezan sa najmanje jednim dodatnim nalogom, što se smatra nelegitimnim korišćenjem naše veb stranice.

U skladu sa našim Uslovima i odredbama, dobici dobijeni od strane igrača za koje se utvrdi da ima više naloga smatraju se nezakonito dobijenim i neće biti pripisani na račun igrača i/ili poništeni. Ovo se odnosi na sve dodatne igre ili usluge u kojima učestvujete sa sredstvima dobijenim nezakonitim korišćenjem veb stranice.

Neispunjavanje zahteva FortuneJack bezbednosnih politika može dovesti do bilo koje ili svih sledećih bezbednosnih procedura:

- Zadržati sve aktivne transakcije do daljnjeg.

- Zadržati sva postojeća finansijska sredstva koja su korisniku na raspolaganju.

- Trajno odbacite sve povezane naloge.

Automatski prevedeno:
sportbeting84

Hvala za ove informacije. Možete li da pružite i ovaj dokaz za svoju žalbu, molim vas?

Da li ste svesni da imate više naloga u ovom kazinu?🤔

Automatski prevedeno:

NEMAM VIŠE NALOGA U OVOM KAZINU!!!!!!!!!!!

hej, čak mi nije dozvolio da prvo položim KIC!

Zamolio sam ih putem e-pošte da to urade pre nego što odluče da trajno zatvore moj nalog, ali nisu. jer zapravo njihov KIC, kako sam pročitao na nekoliko sajtova, nije samo slanje fotografije za ličnu kartu, oni zapravo traže da koristite veb kameru i odatle napravite KIC skeniranjem vaše lične karte i vašeg lica. kako mogu da optužuju da sam neko drugi, a da mi nisu dali ni promenu da dokažu suprotno?

priložiću snimke ekrana e-pošte da to dokažem

oni su prevaranti!

Automatski prevedeno:
sportbeting84

Nadam se da ćete uskoro dobiti priliku da im dokažete da nisu u pravu u svojoj žalbi, a mi ćemo moći da vidimo rešenje vašeg slučaja na najbolji mogući način.

Automatski prevedeno:

Kako da dokažem da nisu u pravu ako MI NISU DALI PROĆI KIC I ZATVORILI SU MI NALOG I NE MOGU VIŠE PRISTUPITI?

Niste tu da posredujete i dajete rešenja u ovakvim slučajevima???????????

Automatski prevedeno:
sportbeting84

Zbog toga morate u potpunosti da sarađujete sa našim timom u vašoj žalbi . Veronika čeka još neke informacije od vas i nadamo se da će naš tim za žalbe uspeti da to reši uskoro.

Automatski prevedeno:

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti