NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaIgra se ruši pri 20.000k dobitaka

Igra se ruši pri 20.000k dobitaka (strana 3)

od Arttu111
|
12.792 pregleda 65 odgovora |
|
12 3 4
Dodajte post

Pa, dali su mi 50 evra i samo rekli izvini za svo vreme koje je trebalo i to je to. Nisam im ni odgovorio nakon toga.

Automatski prevedeno:

Da li ste prihvatili novac, ako smem da pitam? Možete li i u svojoj žalbi da obavestite Kristinu o ovoj ponudi kazina? Možete koristiti ovu vezu ako želite.

Automatski prevedeno:
Romi

Nemam reči za ovo. Ovo ne može biti istina? Teško je poverovati da je ovo odluka provajdera. Nadam se da mogu učiniti nešto po tom pitanju. Ako se i meni desi isto, pridružiću se. Još čekam.

Automatski prevedeno:
altenhofeugen15

Izvinite, ali ne razumem značenje vašeg posta. Izgubio sam se. Možete li objasniti, molim vas?

Automatski prevedeno:
Romi

Izvinjavam se. Greška u prevodu. Ne mogu da razumem odluku. To sam hteo da kažem. 50 evra????

Automatski prevedeno:
altenhofeugen15

Oh ok. Hvala vam što ste to razjasnili. Da, moramo da sačekamo i vidimo kako će naš tim za žalbe postupiti sa ovim slučajem.

Automatski prevedeno:
Romi

Da, rekao sam to u svojoj prvoj poruci.

Ali upravo su dodali 50 € na moj račun tako da nisam imao drugog izbora da to prihvatim.

Treba li da se žalim da je to prenizak iznos jer se ~30 000€ prilično brzo pretvorilo u 50€..

Automatski prevedeno:

ha ha ha. Vratio sam svoj ulog od 1 evra. Nemoguće!!!!! Ono što sam video je da sam već prilično osvojio. Bonus igra je prekinuta na pola puta. Takođe ću pokušati da preduzmem pravne mere protiv ovoga.

Automatski prevedeno:

Rekli su da je igra pala zbog problema sa memorijom.

Automatski prevedeno:

Ja sam strastven igrač. Ako izgubim, tako je. Ali ovo je nečuveno. Video sam da je igra već osvojila nešto. I dobio sam 1 evro nazad. Da li su zaista tako siromašni?

Juče sam dobio 200 evra za igru iz drugog kazina, a u njemu je 1 evro? Ne znam da li da se smejem ili da plačem?

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
altenhofeugen15

Isto što su mi rekli pa bi to moglo biti stvarno, ali ipak treba da uzvrate nešto bolje, jer smo iskoristili svoje vreme za to.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Da, rekao sam to u svojoj prvoj poruci.

Ali upravo su dodali 50 € na moj račun tako da nisam imao drugog izbora da to prihvatim.

Treba li da se žalim da je to prenizak iznos jer se ~30 000€ prilično brzo pretvorilo u 50€..

Automatski prevedeno:

Žao mi je što ne mogu da vam pomognem sa vašim pitanjem. Obavestite naš tim za žalbe o situaciji kako bi mogli da reše vaš slučaj.

Automatski prevedeno:

Ja sam strastven igrač. Ako izgubim, tako je. Ali ovo je nečuveno. Video sam da je igra već osvojila nešto. I dobio sam 1 evro nazad. Da li su zaista tako siromašni?

Juče sam dobio 200 evra za igru iz drugog kazina, a u njemu je 1 evro? Ne znam da li da se smejem ili da plačem?

Automatski prevedeno:

Možete li da opišete problem koji imate u ovom kazinu sa više detalja? Teško mi je da razumem iz vaših postova.🤷‍♀ Sigurno ćemo pokušati da vam pomognemo.

Automatski prevedeno:

Ne mogu da pristupim svojoj istoriji igara. Piše tehnička greška. Probao sam sve, čak ni ćaskanje uživo nije pomoglo. To je stvarno čudno.

Automatski prevedeno:
altenhofeugen15

Pokušajte da zamolite podršku da vam pošalje istoriju igre e-poštom. Možda bi to bilo moguće.

Automatski prevedeno:

Kazino ne želi da mi pošalje podatke e-poštom uprkos zahtevu

.

Automatski prevedeno:

Našao sam kontakt za davaoca licence za podršku Malta i uskoro ću vam pisati.

Automatski prevedeno:
altenhofeugen15

Ok. Sačekaćemo ažuriranja.

Automatski prevedeno:

Zdravo dragi kazino guru!

Nedavno sam objavio post o priči na Trustpilotu. Piše da ništa ne rade. Zar to nije istina? Imam snimke ekrana na kojima se jasno vidi da sam već napravio profit. I dobijam 1 evro vraćen i morao sam da se kladim na taj evro 40 puta. Kada sam igrao sa pravim novcem. Molim te reci mi šta si uradio? „Kriv je provajder a mi ne možemo ništa. Za mene to znači ne raditi ništa. Hvala vam!

Sada žele da blokiraju moj post na Trustpilotu.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
altenhofeugen15

Sećam se ovog tvog slučaja. Da li ste pokušali da pišete dobavljaču igre? Video sam da je greška na njihovoj strani i zato kazino verovatno nije mogao mnogo da uradi po tom pitanju. Svakako bi bilo korisno da provajder komentariše ovo i sazna više o celom slučaju.

Automatski prevedeno:

Hvala na odgovoru.

Kazino je garant. Sve u onlajn kazinu ima veze sa provajderom. Za koju garanciju je odgovoran kazino? Depoziti i isplate? Vrlo brzo su ga pomeli pod tepih. Provajder nije dostupan. Takođe sam se žalio davaocu licence. Bezuspešno. Molim vas pomozite mi. prijaviću i ovo. Hvala vam!

Automatski prevedeno:
12 3 4

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti