NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaKazinoin mi je pojeo 30600 eura

Kazinoin mi je pojeo 30600 eura (strana 2)

od sevosmmaek
|
11.171 pregleda 27 odgovora |
|
1 2
Dodajte post

Osvojio sam 1000 evra i dok sam ranije podizao manje iznose, nemam problema već 3 godine, blokirali su mi nalog i rekli da se ne pridržavam uslova

Automatski prevedeno:
giwrgos6445

Da li su vam rekli koji tačno termini? Da li ste svesni da ste nešto prekršili?

Automatski prevedeno:

Ne, nisu mi rekli, ali sam ponovo povukao novac sada kada je bilo veće, otkrili su da je problem prevare ova kompanija

Automatski prevedeno:
giwrgos6445

Glavna stvar koju treba razumeti je kakav je problem. Možemo li vam nešto pomoći?

Automatski prevedeno:

U ovoj kompaniji mora da sam otvorio više od 20 naloga sa različitim imejlovima! Normalan bordel

Automatski prevedeno:
rvas

Mogu li samo da pitam šta je razlog za to? U većini kazina je protiv pravila otvaranje više naloga.🤷‍♀

Da li ste koristili iste lične podatke prilikom otvaranja ovih naloga?

Automatski prevedeno:
Romi

Različiti imejlovi, ali sa istim karticama! Izgubio sam ogromne količine! Hoćete da kažete da treba da uložim žalbu i dobijem neku nadoknadu?

Automatski prevedeno:
rvas

Verujemo da bi sva kazina trebalo da imaju implementiran softver koji će automatski blokirati igrače da kreiraju više naloga. Međutim, nije ga lako imati u svakom kazinu zbog različitih informacija koje igrač treba da pruži prilikom registracije.

Veoma ste dobrodošli da podnesete žalbu u kojoj ćete morati sve detaljno objasniti, a naš tim će sigurno proveriti sve okolnosti i onda odlučiti da li se može nešto preduzeti po tom pitanju.

Da li ste u? Evo linka za vas . Obavestite nas, molim vas, o svojoj odluci.

Automatski prevedeno:
1 2

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti