NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 113)

od kirekin
|
2.146.178 pregleda 14.542 odgovora |
1...112 113 114...790
Dodajte post
BigDavo

Znam brate! Užasno je zar ne. Imao sam 7 hiljada u svojoj banci pre 6 nedelja, a sada imam 200. Nadam se da ću uspeti da preguram ovaj mesec ili će partner postavljati pitanja! Užasne stvari. To je krivica i sopstvena vrednost. S**ts horrible! Ako vam je potreban bilo kakav savet ili želite da pokušate da zajedno radite na nekim sajtovima, javite mi da je moja adresa e-pošte iznad.

Automatski prevedeno:
BigDavo

Upravo sam stavio svoje 😊 Svaka kompanija u Ujedinjenom Kraljevstvu sa kojom imate bilo kakvu interakciju i koja poseduje bilo kakve podatke o vama mora po zakonu da vam ih preda na zahtev. Moj sin se bavi svim ovakvim stvarima tako da me drži pametnim lol. Mislim da je i banka delimično kriva i da bi trebalo da ima dodatne mere bezbednosti. Imao sam međunarodne blokade na svom računu i kockarske blokove, ali banka je i dalje dozvoljavala da uplate prođu međunarodna plaćanja iako su bile kompanije iz UK, tako su pogrešno kodirali i zaobišli

Automatski prevedeno:
Dt100

Šaljem zagrljaj 🤗

Automatski prevedeno:
Joddd

To me ljuti čoveče. Način na koji se ponašaju! Zločinačke imperije!

Automatski prevedeno:
Joddd

Hvala vam!! Sve u svoje vreme. Banka će sigurno videti sve moje transakcije i nadam se razumeti. Već sam pre neki dan kontaktirao ombudsmana pa da vidimo kako će to ići.

Automatski prevedeno:

Oni mogu. Možda će biti zainteresovani za neuspeh banaka da pomognu, biće zainteresovani za kompanije kao što su grotobook, midates, platina i bilo koje druge na tlu Velike Britanije! Znam nekoga ko je u politici i težim tome da ih obavestim o tome šta se dešava. Pitam se kuda bi to moglo da odvede

Automatski prevedeno:

Koja je to bila britanska banka? Ko je takođe bio isplata? Koji je to kazino?

Automatski prevedeno:

Još ima nade! Nastavite da gurate banke.

Dobio sam novac nazad od goldenbet juče na osnovu zahteva za povraćaj sredstava file

Automatski prevedeno:
2scottjason

Sa kim bankaruješ? Šta ste stavili kao spor? Više ne mogu sam da vratim naplatu i moram da zovem banku.

Automatski prevedeno:
2scottjason

Bravo, moja banka želi da zna sve detalje o patkinji lol

Automatski prevedeno:

Ima li neko vesti o oporavku REVOLUT-a? Da li su uspeli ili su odustali od slučaja?

Automatski prevedeno:
BigDavo

Znam na šta mislite, nedavno mi je dijagnostikovan veliki C i nisam imao kome da se obratim. Imao sam blokade kockanja na svom računu i međunarodna plaćanja na svom računu. Takođe patim od mentalnih problema jer se još uvek oporavljam od encefalitisa i menegitisa koje sam imao pre nekoliko godina. Što mi je potpuno okrenulo život naglavačke. Okrenuo sam se kockanju kao sredstvu da pobegnem da bih sprečio da razmišljam o tom pitanju. Kada sam znao da mi to izmiče kontroli, poslao sam e-poštu sajtu i rekao im da je problem i da zatvore svoj nalog. Ignorirali su zahtev i dozvolili mi da uplatim 1400 funti za 24 sata i da igram neprekidno u tom periodu. Dok sam svirao u tom periodu, odigrao sam samo 1 igru big bass splash-a držeći ga na kolutu. Tako da dobro poznajem igru. Dobijao sam totalne mrtve okretaje bez bonusa ništa više od 700 funti je nestalo pa sam odlučio da izađem iz igre kada jesam, nisam bio čak ni prijavljen na sajt kada sam se ponovo prijavio na igru isplate gde su 35p 14p 70p ništa više. Uzeli su duple depozite sa mog računa za nekoliko minuta. Sajt su uklonili Google i Ukgc. Imaju moj novac i stalno me ignorišu. Čak me je nazvao neki agresivan tip i rekao mi da su legalni i da imaju licencu u UK i morao sam da pošaljem Guglu dokaz o uklanjanju i licencu za kockanje u UK da imaju kompaniju registrovanu samo u Kosti Rika što ne znači ništa jer nemaju nikakve zakone o licenci. Sada stalno dobijam tekst da se pridružim sajtovima sa iste mreže i da im se vratim VT😣 radeći svoj orah

Automatski prevedeno:

Još uvek se ništa ne može dobiti od Revoluta.

Automatski prevedeno:

Može li neko da pomogne oko kontakta za Luminarpai i Gratapai?

Automatski prevedeno:

misliš da obrađuju za Santedu?

Automatski prevedeno:
Glamors12

80% uspeha

Automatski prevedeno:
Booyaka28

Da li ga imaš? Šta ste naveli kao razlog spora? Hvala 🙂

Automatski prevedeno:
Make2002

daj mi svoju email adresu

Automatski prevedeno:

Odustajem od toga kako da izvučem stvari sa svežeg vazduha, kada ovi trgovci neće da se odazovu, a banke traže dokaze i sl. 😔

Automatski prevedeno:
Joddd

S čime ti treba pomoć? Da li odbijaju povraćaj sredstava?

Automatski prevedeno:
1...112 113 114...790
Idi na stranicuod 790 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti