NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 171)

od kirekin
|
2.289.534 pregleda 15.114 odgovora |
1...170 171 172...822
Dodajte post

Samo da napomenem da sam uspeo da konačno dobijem refundiranje dosta toga od coresbite-a i sitekcraft-a preko transactvorld-a. Nisu mi poslali e-poštu, ali bilo je mnogo e-poruka od njih bez odgovora, samo su se preokrenuli.

danas primio novac.

još uvek čekam da elegro igra loptu dok oni stalno insistiraju da moja banka pokrene zahtev.

Automatski prevedeno:
sagemage

Odlične vesti!

Automatski prevedeno:
Lakita1994

Zdravo

Da li ste pronašli kontakt za Auri Digital?

Automatski prevedeno:
sagemage

Šta ste stavili u svoju e-poštu trgovcima?

Automatski prevedeno:
Jasmo079

Probajte kauri.finance ako su iz Estonije

Automatski prevedeno:

Paimentz mi kaže da tamo nemam transakcije, da li neko zna koje trgovce imaju

Automatski prevedeno:
Jablanka

Koja su imena kompanija u vašim transakcijama za njih

Automatski prevedeno:

Paimentz i elegro retko ili nikada ne vraćaju novac. Svi dobijaju isti odgovor

Automatski prevedeno:
KatzeisBack

Postoji li neki trik koji možete da uradite da dobijete povraćaj novca?

a takođe da li su oni i svet koji obavljaju isti

Automatski prevedeno:
KatzeisBack

Hvala.

Da li ste ih ranije kontaktirali? Pitam se samo da li će odgovoriti.

Automatski prevedeno:

Da li je neko ranije kontaktirao Cerano OU u Talinu?

Tako je teško pronaći adresu e-pošte za neke transakcije.

Automatski prevedeno:
LizzieCG

Zdravo Lizi. Da li ste slučajno uspeli da nađete puls latica molim vas🙂 k

Automatski prevedeno:
Dt100

Nema sreće moj kraj izvini 🙁 isto kao Gazelle Glam i Logic Lion. Kontaktirao sam lokalnu upravu za zemlju, ali nema pomoći.

Automatski prevedeno:

koje transakcije su pod platnim stagom?

Automatski prevedeno:

Prošlo je dobrih par dana... vraćene transakcije od Addontopia nakon nekoliko e-poruka. Zatim nekoliko uspešnih povraćaja sredstava od strane Revolut-a...nažalost, većina transakcija sa Revolut-om je sa Mobilumpai-om i Vintermads-om koje oni odbijaju da obrađuju! U svakom slučaju, to je novac koji ne bih imao i kao što je neko drugi rekao najveća pobeda je prestanak igranja na ovim sajtovima!

Automatski prevedeno:
Jasmo079

U mom slučaju, obično su odgovorili u roku od 24 sata. Uvek ista priča. Jednom su hteli da izbliza pogledaju, ali onda odjednom opet isti odgovor.

Automatski prevedeno:
Frewcrew24

Čestitam na povraćaju novca. Ako nemate ništa protiv da pitam zašto Revolut ne bi obradio povraćaje sredstava

Automatski prevedeno:
Sutton

Za Vintermads tvrde da je to transfer novca zbog 'kupovine' nfts-a, tako da kažu da ne mogu povraćati po pravilima.

Što se tiče Mobilumpai-a, obišli smo kuće, prvo nisam pružio dokaze da sam pokušao da ga rešim, nakon 5 pokušaja su prihvatili da sam pokušao da ga rešim, ali sada su ga samo odbili niti naveli zašto.

Pretpostavljam da otežavaju posao jer su ukupne transakcije znatne i ako neko prođe kroz to bi moglo otvoriti kapije. Ipak ću se truditi...samo da ih nerviram!

Automatski prevedeno:

Može li neko da navede primer e-pošte pisanog dobavljačima plaćanja/banki/revolutu itd.

A kako proguglati neke kompanije? Za mene ih nije moguće pronaći preko Google-a

Automatski prevedeno:
Ned2908

Postoji veza do stranice koju je neko napravio sa kontakt detaljima trgovaca itd. primer pisama koji je bio na strani 112 teme. Mislim da je neko od administratora to ponovo postavio pre nekog vremena...možda bi mogli ponovo da urade. Toliko dugačka nit otežava pronalaženje.

Otkrio sam da nisam uspeo da pronađem mnogo trgovaca...verovatno zato što postoje samo na papiru, nisu legitimne kompanije pa nema potrebe da imaju veb stranice itd.

Koje kompanije tražite?

Automatski prevedeno:
1...170 171 172...822
Idi na stranicuod 822 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti