NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 177)

od kirekin
|
2.103.908 pregleda 14.498 odgovora |
1...176 177 178...788
Dodajte post
Jablanka

Onda su te sigurno opljačkali. Povraćaj sredstava više ne bi trebalo da bude moguć nakon 3 meseca - ARN brojevi su verovatno besmisleni.

Referentni broj primaoca (ARN) je jedinstveni broj koji se dodeljuje transakciji kreditne kartice u toku plaćanja. Banke ga mogu koristiti za praćenje vašeg povraćaja ako se čini da nedostaje.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Jablanka

Ne, povraćaj novca je izvršio sam kazino koji je koristio 4 različita trgovca. Dobio sam povraćaj sredstava od jednog od trgovaca sa većinom transakcija, ali ne i za ostala 3.

Automatski prevedeno:
Jasmo079

Koji kazino je to bio?🙂

Automatski prevedeno:
Jablanka

Privatni kazino

Automatski prevedeno:
Mizu

U kom si kazinu igrao?

Automatski prevedeno:
Tiekefnntn

U kom kazinu si igrao?

Automatski prevedeno:
Jasmo079

Kako ste dobili povrat novca od njih?

Automatski prevedeno:
Dt100

Za Pikeleum.io, u kom kazinu igrate?

Automatski prevedeno:

Za Pikeleum.io, u kom kazinu igrate?

Automatski prevedeno:

Rolletto kazino. Nažalost, nećete dobiti ništa od Pikeleuma!

Automatski prevedeno:

Da li je moguće da ste ponovo igrali?

Pre nekoliko nedelja, tvoje pitanje je bilo o starim poznanicima, a sada stalno dolaze novi. Zar ne shvataš?

Automatski prevedeno:

Silos v Loading in manama - ovo je jedina transakcija koju sam preostala da pokušavam da pronađem. Odustao sam od svih svojih afričkih transakcija, nema nade da ću ih pronaći!

Ako neko ima bilo kakve informacije o utovaru silosa, molim vas da mi kažete to bi bilo cenjeno! 🙂

Automatski prevedeno:
Mizu

Hej za bp-vallet.com, u kom kazinu si igrao?

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Dt100

Hej brate,

probaj kasha.io veruj mi 😉

I najbolje je da blokirate svoju kreditnu karticu; nakon što je moj račun bio na 0 €, naplatili su mi još 60 € u gotovinskim transakcijama (ATM).

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

U redu je brate. Izgledalo je kao...

Automatski prevedeno:

Pitate se da li se neko žalio i dobio odgovor od ombudsmana za korisnike?

Automatski prevedeno:

Ima li neko bilo kakve informacije o HSHTRKS Czech Rep?

Automatski prevedeno:

Hej brate,

probaj kasha.io veruj mi 😉

I najbolje je da blokirate svoju kreditnu karticu; nakon što je moj račun bio na 0 €, naplatili su mi još 60 € u gotovinskim transakcijama (ATM).

Automatski prevedeno:

Kasha.io su i oni?? Imao sam nešto iz kenijske kompanije sa njima! Ali imali su Kašu* na transakciji! Hvala Katze to je veoma cenjeno 😊

Automatski prevedeno:
KatzeisBack

Da li ste imali uspeha sa kašijom za utovar u silos?

To je samo oko 190 € za njih, ali ako to dobijem, to je samo bonus. Onda sam završio sa gonjenjem svih ovih lopova!

Automatski prevedeno:
Dt100

Pronašao sam Kasha u svojoj istoriji pretraživača, povezan sa kazinom u kojem sam igrao.

Automatski prevedeno:
KatzeisBack

Oni su odgovorili rekavši da im vraćaju i transakcije! Hvala Katze!

Stvar je u tome da je prvi povraćaj već trebao biti uplaćen, ali se još čeka na ARN broj za povraćaj! Pa dodirni drvo videćemo. Rekli su da će ipak stupiti u kontakt sa Silo V Loading-om, tako da to mora biti preko njih!

Obaveštavaću vas o tome kako napredujem! Onda je za mene sve gotovo 😊

Automatski prevedeno:
1...176 177 178...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti