NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 195)

od kirekin
|
2.110.276 pregleda 14.507 odgovora |
1...194 195 196...788
Dodajte post
Attrouder je izbrisao post

Nadam se da je tako, trenutno nemam mnogo sreće. Nadam se da će se stvari promeniti kada FOS preuzme moj slučaj.

Ne razumem zašto banke nerado pomažu, jer ako FOS uvaži žalbu, onda su one odgovorne, a ne trgovac

Automatski prevedeno:

Iskreno, dosta mi je svega. Definitivno se neću ponovo kladiti nakon ovoga. Dakle, tako stresno. Nisam baš siguran da ću nešto dobiti nazad.

Automatski prevedeno:

Tačno! Samo želim nešto novca nazad🙁

Automatski prevedeno:

Gde se nalazi transakcija? UK ili u inostranstvu. Postoji jedan koji se zove vebops oglašavanje, rekao bih da bi to bio taj.

Automatski prevedeno:

Takođe bih rekao da je ovo vaš najbolji slučaj

https://vebops.eu/

Oni uvek imaju tendenciju da nemaju vvv. A bugarska kompanija izgleda više nego verovatno. Sajt napravljen takođe 2024

Automatski prevedeno:

Telefonirao sam i poslao e-poštu svom drugaru. Odbijeni višestruki povraćaji sredstava su mi onda pretili prevarom dok su pravili priznanice itd. Zato ću ići putem ombudsmana.

Automatski prevedeno:

Mislim da je stvar s kim razgovaraš! Momak sa kojim sam razgovarao je bio malo budala, ako sam iskren, u suštini je napravio da izgleda kao da je to moja greška

Automatski prevedeno:

Oni će učiniti sve. Kažu da će uraditi istragu i za to vreme me ne bi iznenadilo da ih tada i tamo proizvedu. Kada tražite račune, neće vam ih dati

Automatski prevedeno:

Mislim da ne gledaju na stvari kako treba. Moja banka je upravo videla kockarske transakcije i odmah je odbila. Nisam ni slušao moj slučaj.

Automatski prevedeno:
nathanphillips9

Samo da uhvatim korak sa nedavnim aktivnostima, sigurno bih se vratio i požalio se i pokazao im dve odluke FOS-a koje sam naveo ranije. To nisu kockarske transakcije jer su ovi trgovci koji se nalaze na izvodima navedeni kao različiti pružaoci usluga od digitalne umetnosti, škola, softvera itd.

Jedna odluka je bila protiv NatVest-a, nisam siguran da li je to onaj sa kim bankariš, ali svakako vredi da im to pokažeš pošto možda preispitaju. Nebitno je sa kim obavljate banku jer se svi potpisuju na iste propise itd, ali zabrinuti da li NatVest smatra da FOS podržava potrošača, pomislili biste da bi naučili lekciju.

Uzimajući u obzir nedavne promene u obavezama potrošača i finansijskim kompanijama koje su pretrpane zbog toga što ne brinu o klijentima, šokantno je da nastavljaju da rade ovako.

Automatski prevedeno:
Anonymized825

Hvala druže, ja bankam sa Starlingom i oni su u potpunosti protiv kripto transakcija i spomenuo sam da su to trgovci kriptovalutama i da su to potpuno ignorisali. Podneo sam žalbu i pomenuo te dve žalbe FOS-a. Videćemo šta imaju da kažu na to

Automatski prevedeno:
nathanphillips9

Mislim da ombudsman tera ove banke da zaista nešto urade, stvar je povraćaj sredstava, a onda ako izgubimo povraćaj sredstava jer formulišu neke laži da smo dobili robu/usluge onda to moramo da prihvatimo uprkos tome što znamo da je to prevara.

Ali da čak ni povraćaj sredstava nije šala i to je ono što je ombudsman efektivno rekao o ovim odlukama, dobra stvar je ako oni ne urade povraćaj sredstava, a ombudsman kaže da je trebalo da to uradite, onda su banke prinuđene da plaćaju iz svojih ruku džep koji bi uskoro trebalo da ih natera da promene svoje postupke.

Srećno druže, ako budem uspešan sa Čejsom, onda nemam ništa protiv da koristiš moj slučaj kao primer za slanje Starlingovoj.

Čekam i kreditne kartice, pa opet ako želite da podelite brojeve slučajeva sa Starling, ako budem uspešan, onda nemam ništa protiv. To bi bile Visa kreditna kartica i Mastercard debitna tako da bi sporovi ionako bili njihove reference

Automatski prevedeno:
Anonymized825

Ako postoji razumna šansa da se dobiju slučajevi koji su trebali biti pokrenuti, tako će ombudsman na to gledati

Automatski prevedeno:
1...194 195 196...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti