NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 198)

od kirekin
|
2.127.216 pregleda 14.514 odgovora |
1...197 198 199...788
Dodajte post
nathanphillips9

Koliko je vremena trebalo da vam jokabet odgovori od datuma vašeg prvog mejla?

Automatski prevedeno:
mrkrm

Njihov prvi odgovor je bio u roku od jednog dana ako se dobro sećam, međutim morao sam da čekam oko 2-3 nedelje pre nego što su mi vratili novac, bio sam neumoljiv u jurnjavi za njima i slanju poruka itd.

Automatski prevedeno:
Anonymized825

Da, slažem se!

Automatski prevedeno:

Moja žalba Starlingovoj je takođe odbijena. FOS je moja poslednja nada ili odustajem

Automatski prevedeno:

Podigao sam povraćaj sredstava na kapital jedan i dobio odgovor da transakcije nisu pokrivene kao prevara! Posebno sam popunio obrazac za povraćaj sredstava i poslao ga i nikada nisam tražio da se oni navedu kao prevara! oni su ili ludi ili glume da to nije velika tvrdnja £300, ali Isuse!

Automatski prevedeno:

Da li neko zna kontakt podatke za ove dilere

PNMM

LIKSBOOK

MAIMAI

KUNAVA

Automatski prevedeno:
Jcejejxjvujr

Jeste li imali sreće sa ZPGD?

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

da, oni su idioti

Automatski prevedeno:

Samo u protekloj nedelji od naplate Capital one / mibookie.ag. Zvali su me 2 puta u osnovi moleći za novac (850$) nazad ili me šalju na prikupljanje. Tako sam se smejao i spustio slušalicu. Izgleda da je ljut otkad mi šalje ista sranja 😂😂😂 hvala na povratu novca idioti

Automatski prevedeno:

mislio sam da podelim neke informacije u slučaju da već nisu podeljene. Visa ima sopstveni sistem izveštavanja o pogrešnom kodiranju trgovaca i funkcionisao je pre nekoliko godina kada sam imao problem sa bankama koje su odbijale povraćaj sredstava. Ako odete na ovu vezu, popunite je, a zatim kada dobijete e-poruku koja potvrđuje istragu, prosledite je procesoru plaćanja, a onda će oni nešto preduzeti u vezi sa tim. Radi samo za one koji su koristili visa kartice

https://usa.visa.com/Forms/visa-rules.html

Automatski prevedeno:

Da li je neko dobio imejl za mastercard, pošto moja banka ne radi ništa da ovo sredi.

Automatski prevedeno:

mislio sam da podelim neke informacije u slučaju da već nisu podeljene. Visa ima sopstveni sistem izveštavanja o pogrešnom kodiranju trgovaca i funkcionisao je pre nekoliko godina kada sam imao problem sa bankama koje su odbijale povraćaj sredstava. Ako odete na ovu vezu, popunite je, a zatim kada dobijete e-poruku koja potvrđuje istragu, prosledite je procesoru plaćanja, a onda će oni nešto preduzeti u vezi sa tim. Radi samo za one koji su koristili visa kartice

https://usa.visa.com/Forms/visa-rules.html

Automatski prevedeno:

Hvala vam!

da li ste upravo napisali da su pogrešno kodirali i da nikada niste kupili nešto tamo. Ili da je to bilo za Kazino i da su pogrešno kodirali. Hvala

Automatski prevedeno:
mrkrm

poslao sam poruku britanskom mastercard tvitteru, tražili su neke detalje i prosledili ih drugom timu na svojoj strani, još se nisu javili, prošlo je nekoliko nedelja, isto je i sa FOS-om

Automatski prevedeno:
Jcejejxjvujr

Pa hoćeš li ga dati?

Automatski prevedeno:
LizzieCG

Još uvek u dijalogu sa njima, tako da trenutno ne, ali ste veoma nagli za nekoga ko traži pomoć

Automatski prevedeno:

Nit se prilično smanjio, ima li razloga za to?

Automatski prevedeno:
KatzeisBack

primetio istu stvar, pomalo čudnu

Automatski prevedeno:

da li je neko ovde zaista dobio povrat novca od tog stvarnog trgovca? ne povraćaj sredstava

Automatski prevedeno:
nathanphillips9

Samo Jokabet, pronašao je samo jedan detalj trgovca i to Talio konstrukcije bez odgovora.

Automatski prevedeno:
Anonymized825

Osećam se pomalo utučeno zbog svega toga, ne mogu da dobijem ništa od svoje banke, ne znam gde da idem a da proces ne traje mesecima

Automatski prevedeno:
1...197 198 199...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti