NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 247)

od kirekin
|
2.109.866 pregleda 14.507 odgovora |
1...246 247 248...788
Dodajte post
Freddi87

Nema šanse da to istražuju! moj je takođe odbijen za 20 minuta oni su na tome

Automatski prevedeno:

Isto za mene, svaka transakcija je odbijena za manje od sat vremena.

Pre ili bi trajalo oko 24 sata nekoliko puta.

Nešto ovde nije u redu, čak i ne mislim da više gledaju transakcije ili čitaju "dokaze" ljudi, oni ga odmah poništavaju i nazivaju to za dan.

Automatski prevedeno:
Lucid_1337

Odnosim to ombudsmanu sigurno bi trebalo da bude laka pobeda!

Automatski prevedeno:
Casfan je izbrisao post

Sigurno imate pogrešan MCC, ali ne možete ništa da uradite.

Trgovac neće vratiti naplatu u 98% slučajeva.

Banka neće vratiti naplatu u 99% slučajeva

Kazina neće vratiti naplatu u 99,9% slučajeva

Gledajte na to kao na znak da treba da prestanete da se kockate.

Automatski prevedeno:
Casfan je izbrisao post

Ranije da.

Ali u poslednje vreme skoro niko.

U početku je par trgovaca vratilo.

Posle toga skoro niko. Banke su pomogle nekim momcima, ali skoro ništa.

Kazino sam video samo 1-2 slučaja

Automatski prevedeno:

Zdravo Mate.

pre mnogo meseci na početku ove stvari uspeo sam da nadoknadim sve svoje gubitke od svih koje ste tamo naveli, i zimskih madova.

sada zbog popularnosti ove teme verujem da su se malo povukli i jednostavno ignorišu osim ako se ne podnese povraćaj sredstava ili žalba. Bio sam jedan od srećnika odmah na početku koji je takođe pomogao nekolicini ljudi.

još uvek imam oko 400 funti od nekoliko nasumičnih ljudi koja mi banka ili kompanija ne bi vratili novac pa sam odustao. Mislim da je najbolje da podignete sa FOS-om sada jer izgleda da niko nije spreman da pomogne.

Automatski prevedeno:
Casfan je izbrisao post
mrkrm

vau,

ipak oni, zajedno sa trgovcima, mogu da manipulišu informacijama o transakcijama da bi dobili sredstva od nas!

Zaista sam se borio da kontaktiram ovu kompaniju. Transakcije preko 10 hiljada sa njima, imate li adresu e-pošte? Samo da mogu da prikupim neke dokaze za svoj slučaj FOS-a protiv njih. Želim vam sve najbolje i nadam se da ćete dobiti rezultat koji zaslužujete sa ovim prevarantima!

Automatski prevedeno:

Ne želim da budim vaše nade, ali povraćaj sredstava i dalje može biti opcija nakon 8 meseci. Trebalo bi da se izračuna od trenutka kada ste očekivali da dobijete porudžbinu, a ne od stvarnog datuma porudžbine... pa zavisi od toga kako predstavljate slučaj.

Automatski prevedeno:
Lucid_1337

Rekli su mi neke gluposti o tome da ne možemo podići tužbe protiv osvajanja kockarskih žetona, rekao sam da nije to! to je bio novac izgubljen sa mog računa, a onda su ga promenili u bilo šta što ima veze sa kockanjem

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Ipak ste im rekli da je to bilo kockanje?

Automatski prevedeno:
boots2024

Da čizme

Automatski prevedeno:
DynamoHarry

Slažem se sa onim što ste rekli.

Mislim da je jedina šansa ljudi u Velikoj Britaniji ako su koristili kreditnu karticu jer je nezakonito da se ona koristi u svrhe kockanja.

Automatski prevedeno:

Da li sam samo razmišljao da ako kažeš da je to kockanje možeš da promeniš tako da nikad ništa ne dobiješ? Ne vidim kakva bi razlika bila da budem iskren

Automatski prevedeno:

Revoult je porekao moju naplatu kada je pomenuo kockanje,

podneo sam žalbu i oni su odbili da bilo šta rade pa sam je sada poslao FOS-u. Sačekaćemo i videti

Automatski prevedeno:
Ldiamond23

Ok zanimljivo, molim vas, obavestite me da idem istim putem

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Hoću!

nisu pokazali nikakvo interesovanje, tako da izgleda kao izgubljena bitka, ali videćemo šta će FOS reći.

obavestio sam FOS da želim povraćaj ukupnih iznosa od 1,2 hiljade funti

Automatski prevedeno:
Ldiamond23

Ok, da, tako osećam da oni ne pomažu kupcu, već štite prevarante! FOS je obično brz sa ovim, ali dobio sam imejl da je momak koji to radi upravo bolestan, tako da možda nije sjajna vest

Automatski prevedeno:
1...246 247 248...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti