NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 300)

od kirekin
|
2.139.068 pregleda 14.531 odgovora |
1...299 300 301...789
Dodajte post
Anonymized847

Pa da vidimo !😂 zar nisi rekao da su likvidirali posle toga plus nije urađeno jer nije primljena roba

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Howdydowdy je izbrisao post

Pa da vidimo !😂 zar nisi rekao da su likvidirali posle toga plus nije urađeno jer nije primljena roba

Automatski prevedeno:

Da, nestali su, ali će se bez sumnje otvoriti kao nešto drugo u drugoj zemlji. Srećno sa tim.

Automatski prevedeno:
Anonymized847

Ok, živjeli druže trebao bi biti direktan kao prošli put osim ako ne priznaju da rade ilegalno itd. policiji i vize itd.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized847

Sačekajte malo ako su se likvidirali, to znači da se uopšte ne mogu boriti protiv toga, tako da su laki pobednici

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
makelios6 je izbrisao post

Sačekajte malo ako su se likvidirali, to znači da se uopšte ne mogu boriti protiv toga, tako da su laki pobednici

Automatski prevedeno:

Sa ovim kompanijama nikad se ne zna - to su kriminalna preduzeća, tako da mogu pokušati bilo šta. Usput, njihov sajt je još uvek aktivan.

Automatski prevedeno:
Anonymized847

Ok videćemo šta će se desiti da sajt ne radi bog zna kako da prestaneš da imaju oko 11 sličnih sa različitim imenima! bilo bi interesantno videti šta oni pokušavaju da izvuku možda će se banka samo vratiti na to mislim na sve glupe pokušaje da se prevare ili izvuku iz toga!

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Ok, možda potražite savet negde o tome, ali niste krivi što su zaobišli stvari

Automatski prevedeno:
dbeasley4

Možete li mi pomoći sa ovim plz

Automatski prevedeno:
Dustyd

Da li ste imali odgovor Pretpostavio sam da je ovo bio destrim jer je ovo što se pojavilo i na mojoj izjavi

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Koje?

Automatski prevedeno:
dbeasley4

Kashia

Automatski prevedeno:

Smatram da je toliko frustrirajuće što je usluga pogođena i promašena, Barclaicard viza čim je spor prikupio novac, Čejs je morao da čeka više od 45 dana kao 50 na novac iako Mastercard kaže da je trenutni povraćaj novca privremeni.

Automatski prevedeno:

Upravo sam bio na bubnjevima i Donbet-u jer sam dobio mejlove od njih i obojica su mi zatvorili nalog jer sam pokrenuo povraćaj sredstava hahaha

Automatski prevedeno:
Williamj86

Ffs mora da si iznuđen! Nikada nisam dobio nikakav kontakt ni od koga od njih prvi put, ali ako te blokiraju tim bolje za tebe !!😂😂😅

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Potrošen, hteo sam malo da se kockam i protraćim svoj novac hahaha. Šali se, ali oni me zatvaraju je dobar znak za moje povraćaje sredstava, kako ja to vidim, druže. Da li ljudi misle da bismo mogli da dobijemo 100.000 potpisa na veb-stranici vlade da se o tome govori u parlamentu samo da bi to izašlo na videlo

Automatski prevedeno:
Williamj86

Da, to samo znači da je to sve što oni mogu da urade, zaista je dobar poziv, kaže da gc u Velikoj Britaniji dobijaju više moći protiv ovih sajtova. To tek treba da vidim!

Automatski prevedeno:
makelios6 je izbrisao post
paulmcewan05 je izbrisao post
1...299 300 301...789
Idi na stranicuod 789 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti