Poštovani tim,
Moja banka je preporučila da vas kontaktiram u vezi sa sumnjivim transakcijama na mom računu. Ovim zahtevam hitan povraćaj sredstava za transakcije izvršene preko vašeg platnog sistema, a koje su potom otišle na nelegalno funkcionisanje sajta za kockanje.
Ova praksa se naziva „pranje transakcija" i obično se koristi za prikrivanje prave svrhe transakcije, čime se zaobilaze blokade kartice korišćenjem pogrešnog koda kategorije trgovca (MCC).
Ovo je direktno kršenje Mastercard i VISA propisa (izbrišite Visa ili Mastercard onu sa kojom vaša kartica nije) i kvalifikuje transakciju za povraćaj sredstava. Štaviše, do danas nisam dobio nikakvu uslugu ili robu od vas.
Imam mnogo transakcija pre ovog datuma
Ovo su transakcije u pitanju:
BROJ KARTICE (1234 56 **** 7899)
Detalji transakcije KSKSKSKS
Mogu da priložim svoje bankovne izvode koji prikazuju ove transakcije ako je potrebno.
Moram da vas obavestim da ću, ako se ne javim u roku od 7 dana, svojoj banci podneti zahtev za povraćaj sredstava.
Ako vam treba još nešto za obradu povraćaja sredstava, obavestite me.
pozdrav,
Dear Team,
My bank has recommended that I contact you with regards to suspicious transactions on my account. I hereby request an immediate refund on transactions made through your payment system, that then went to an illegally operating gambling site.
This practice is called "transaction laundering", and is typically used to disguise the true purpose of the transaction, thereby bypassing card blocks by using an incorrect Merchant Category Code (MCC).
This is in direct violation of Mastercard and VISA regulations (delete Visa or Mastercard whichever one your card isn’t with) and qualifies the transaction for a chargeback. Furthermore, I to this day have not received any service or goods from you.
I have many transactions before this date
These are the transactions in question:
CARD NUMBER (1234 56 **** 7899)
Transaction Details XXXX
I can attach my bank statement(s) showing these transactions if required.
I must inform you, that if I do not hear back from you within 7 days, I will be filing for a chargeback with my bank.
If there is anything else you would need from me for processing the refund, please let me know.
Regards,
Automatski prevedeno: