NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 469)

od kirekin
|
2.110.447 pregleda 14.508 odgovora |
1...468 469 470...788
Dodajte post

Ignorišu me sada su odgovorili nekoliko puta

Dobio sam smpaipf maginc koji se pojavljuje, nisam siguran da li je vaša ista kompanija, ali smpai.net ne može da pronađe e-poštu.

Automatski prevedeno:
Howdydowdy je izbrisao post

CLMNT, ali oni su muka, on će odgovoriti rekavši da mastercard i Visa imaju stvari da se pozabave ovim i ne izdaju povraćaj sredstava. nemaju ćaskanje ili aktivnu telefonsku liniju, takođe morate da registrujete nalog da biste slali i primali novac totalni prevarant

Automatski prevedeno:

Morate kontaktirati kompaniju i prijaviti ih jer je kompanija raspuštena, tako da ne bi trebalo da pravite nikakve transakcije, takođe prijavite stečajnom upravniku. SMP je https://simplipaime.com/ kontaktirajte ih i recite im da obrađuju uplate u ime raspuštene kompanije koja obrađuje transakcije za nelegalne nelicencirane sajtove za kockanje

Automatski prevedeno:

Skinsonli

Automatski prevedeno:
aeonkain je izbrisao post
Anonymized839

Ima li vesti/ažuriranja u vezi Eduntage-a?

Automatski prevedeno:
aeonkain

Oni samo kažu da ne mogu da pronađu transakcije, poslate nazad da moja banka kaže da su transakcije prošle kroz njih. Posle toga nisam dobio odgovor.

Automatski prevedeno:
liyouji890 je izbrisao post

Bilo ko ima ideju ko je dopuna novčanika LPS_Jskins i Mpou

Automatski prevedeno:

Nisam dobio nikakav odgovor od - na koji drugi način mogu da ih kontaktiram?

Automatski prevedeno:
babsbh

Rekao bih da odustanete da nećete dobiti povraćaj novca od Freshbet…. Ili bilo koji od njihovih sestrinskih sajtova.

Automatski prevedeno:

Da li je neko uspeo da vrati novac u kazinu? Ako da, koji kazino?

Automatski prevedeno:
calumharris

Nema šanse..

MasterCard i Visa imaju ograničenje od 120 dana koliko ja znam za podizanje povraćaja sredstava. Nakon što je prošao, ne možete započeti ovaj proces osim ako se ne izvrši prevara/neovlašćena plaćanja o čemu ćete morati da podnesete policijski izveštaj.

Automatski prevedeno:
kristersbumbieris05 je izbrisao post

Bilo ko da mi pomogne

pulsiranje

onlined*DG

BTGLDE

Automatski prevedeno:

Još jednom je promašena poenta u ovome - maskiranje transakcija da bi se omogućilo ovakvo kockanje je nezakonito, tačka! To je kao da ljudi kažu carini da je pošiljka hleb, a kokain. ili menjanje opisa artikla kako bi se izbegao porez na njega kao na alkohol. Sve je to prevara i protiv globalnih finansijskih pravila. NEMA jurisdikcije u svetu gde je to zakonska praksa. Fokusirate se na moral ili zasluge problema sa igračima kada zapravo ono što mi govorimo jeste da kazina koji namerno i svesno učestvuju u ovoj nezakonitoj praksi naizgled mogu da se izvuku sa svime i „Oh, mislim da nije fer da igrač dovodi u pitanje ovu nezakonitu transakciju". Vidite li koliko je ovo gledište smešno?

Automatski prevedeno:

Pa, ovo je besmisleno. Opet si izvrnuo moje reči. Neću komentarisati zakonitost; Rekao sam ti to toliko puta. Mi nismo advokati; upravo ova nit pokazuje nedostatak jedinstvene primene ili čak polja za ovu praksu. Molimo vas da me ne mešate u ovo pitanje ako želite da ostanete nepristrasni.

Rekao sam da kada su igrači iskoristili ovu praksu da dobiju povraćaj sredstava samo zato što su izgubili novac, to nije bilo pošteno. To se zove kockanje bez rizika. Da li bi i oni uradili isto ako bi pobedili?

Potpuno drugačije od igrača zavisnika sa aktivno blokiranim bankarskim transakcijama na kockanju koji može da deponuje jer kazino koristi ovu praksu.

Po mom mišljenju, razlika je očigledna i jasna – usmerena na međusobnu pravičnost. Što nažalost ne znači da možemo doći do kazina da ih ljubazno zamolimo da uđu na regulisana tržišta na drugačiji način.

Zašto? Zato što mi nismo igrači koji se suočavaju sa ovim problemima i kazina nemaju razloga da razgovaraju sa nama o ovoj temi. Od nas je zatraženo da izbrišemo ovu temu, zabranimo korisnicima da daju savete i završimo sa temom, ali to nismo učinili. Jer ostavljajući vam ovaj prostor je naš način da vam pomognemo da pronađete put.

Predlažem da svoje izjave šaljete kazinom, a ne meni.

To je sve. Nisam rekao: „Oh, mislim da nije fer to što igrač dovodi u pitanje ovu nezakonitu ranu". Tvoja loša formulacija još jednom.

Ako i dalje više voliš da manipulišeš mojim rečima, završio sam sa tobom.

Automatski prevedeno:
Freddi87

Sranje.........

Automatski prevedeno:
1...468 469 470...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti