NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 504)

pre 1 godinu od kirekin
|
2.078.079 pregleda 14.426 odgovora |
1...503 504 505...784
Dodajte post
pre 3 meseci

Donbet je odgovorio

Hvala na interakciji.

Imajte na umu da se sve transakcije koje se sprovode na našoj platformi izvršavaju uz striktno poštovanje utvrđenih protokola. Integritet i profesionalnost naših procesa su od najveće važnosti, a mi se pridržavamo najviših standarda kako bismo osigurali da se sve aktivnosti sprovode tačno i transparentno. Ova posvećenost izvrsnosti osigurava da svaka transakcija nije samo precizna već i otvorena za kontrolu, pružajući jasnu i poštenu evidenciju svih operacija.

Takođe imajte na umu da, pošto koristimo dobavljače plaćanja trećih strana, nemamo kontrolu nad specifičnim deskriptorima koji se mogu pojaviti na vašim izvodima o transakcijama niti pristup njima. Ovi deskriptori su oznake ili opisi koji se pojavljuju pored iznosa transakcije na izvodima vaše banke ili kreditne kartice, a određuje ih provajder plaćanja. Preporučujemo da ih direktno kontaktirate ako imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa detaljima transakcije.

Štaviše, želeli bismo da vam skrenemo pažnju na našu „Politika refundiranja", koja jasno kaže da povraćaj sredstava nije dostupan ako su sredstva u pitanju, uključujući sve povezane bonuse, iskorišćena za pristup našim uslugama. Ova politika je uspostavljena da bi se osigurala pravičnost i doslednost, jer kada se pristupi uslugama ili se koriste bonusi, resursi su potrošeni, a poništavanje transakcije ne bi bilo izvodljivo.

Ako imate dodatnih pitanja ili zahtevate dodatno pojašnjenje, ne oklevajte da nam se obratite.

Tu smo da vam pomognemo i pružimo sve informacije koje su vam potrebne da biste u potpunosti razumeli naše procese i politike.

Automatski prevedeno:
Kelly1234
pre 3 meseci

Samo budite oprezni jer vam banka možda zatvori račun.

Upravo stupamo u kontakt u vezi sa vašim maloprodajnim sporom.

Primetili smo da ste pokrenuli više sličnih sporova u prošlosti. Razumemo da se problemi sa isplatama dešavaju, pa smo ranije pokrenuli sporove u vaše ime.

Kada vidimo neobičnu aktivnost poput ove, pregledamo svaku tvrdnju od slučaja do slučaja. Ako ponovo imate ovaj problem, možda ćemo pregledati vaš nalog kod nas, što bi moglo da dovede do zatvaranja vašeg naloga.

Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte.

Automatski prevedeno:
ajb4
pre 3 meseci

To je ono što me brine, nikada ranije nisam radio povraćaj sredstava sa svojom bankom, uradio sam 4 sa coolcs2, ali sam dobio obaveštenje od banke da moram da ih pozovem! 🤷‍♀🤦‍♀

Automatski prevedeno:
ajb4
pre 3 meseci

To me brine! Nikada ranije nisam vršio povraćaj sredstava od svoje banke, podigao sam 4 iako sam poslednja 2 dobio obaveštenje da ću morati da pozovem banku. Napravio sam tabelu sa listom transakcija itd. sve sa 3 različita trgovca (još nisam uključio coolcs)

Automatski prevedeno:
ajb4
pre 3 meseci

Iskreno, ne vredi gubiti vreme i energiju pokušavajući da otkrijete svaku rupu u ovim lukavim kockarnicama. Oni su dizajnirani da iskoriste svaki mogući ugao i izbegnu isplatu, i još uvek trče zbog toga. Najbolji način da se uzvratite je da se usredsredite na trgovce navedene u vašim izjavama i radite na tome da preko njih dobijete povraćaj sredstava. To je pravi način da ih pogodite tamo gde ih boli da ne mogu da izbegnu povraćaj sredstava i što je veći pritisak na njih, to bolje.

Automatski prevedeno:
Kelly1234
pre 3 meseci

Zapravo je u najboljem interesu banke da obradi povraćaj sredstava. Oni žele da zadovolje svoje klijente, a ako dobro rešavaju sporove, to gradi poverenje i lojalnost. Osim toga, od banaka se obično traži da poštuju propise kada su u pitanju povraćaji sredstava, tako da moraju da ih shvate ozbiljno. Takođe, obrada povraćaja sredstava pomaže u sprečavanju prevare, što je nešto u šta oni ulažu da bi zaštitili i vas i njih. Iako to može biti malo proces, oni uglavnom žele da budu sigurni da niste zaglavljeni sa nepravednim optužbama. Dakle, ako se suočavate sa problemom sa sumnjivim kazinom, definitivno vredi pokušati da prođete kroz put povraćaja sredstava, ali se uverite da ste ga pravilno pozicionirali.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Bbpaul
pre 3 meseci

Hvala na uveravanju! Pretpostavljam da me brine previše povraćaja sredstava i oni će jednostavno reći ne, imam preko 100, ali za otprilike 10-30 funti po transakciji sa dosta trgovaca, nisam siguran da li da ih navedem sve zajedno ili da to radim malo po malo

Automatski prevedeno:
Kelly1234
pre 3 meseci

Čak i ako se dogodi najgori scenario i zatvore vaš nalog zbog višestrukih povraćaja sredstava, nije smak sveta. Postoji mnogo drugih banaka koje bi bile srećne da vas imaju. Dakle, ne dozvolite da vas to obeshrabri da preduzmete akciju.

Automatski prevedeno:
Bbpaul
pre 3 meseci

Količina ljudi na ovom forumu koji su prijavili ove trgovce bankama, ali izgleda da ih još uvek ne označe, je iskreno zabrinjavajuća. Kao da banke ove žalbe ne shvataju dovoljno ozbiljno, što ih čini još frustrirajućim. Ovi lukavi trgovci i kazina nastavljaju da se izvlače, i čini se da bi banke mogle učiniti više da zaštite svoje klijente. Zbog toga, ako se suočavate sa problemima, put za povraćaj sredstava je i dalje vaša najbolja opcija, jer ako dovoljno ljudi preduzme mere, to bi konačno moglo da privuče pažnju banke na problem.

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

momci, sutra ću nastaviti sa podnošenjem žalbe poštanskoj policiji jer mi kazino Dolli nije kreditirao dva dobitka od Vhel spina za pobedu, sve dokumentovano. Nastaviću da povraćam sve. Gde mogu da vidim trgovce? Već dva meseca tražim izvod iz banke sa načinima depozita i brojem kartice, ali mi ga ne šalju. Mogu da vidim samo generički iznos i to je to. Oni to ne šalju, oni su pametni. Da li su ovi argumenti dovoljni za povraćaj sredstava? filefile Priložio sam dva primera onoga što vidim

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci

Hej, da druže, dobio sam povraćaj novca od Ari10, imao sam samo oko 120 evra tamo, ali su mi vratili novac, trebalo je oko 2 dana nakon mog e-pošte.

file

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

Da li ste koristili bankovni transfer? Zato što koriste transakcije dopune

Automatski prevedeno:
Lisa15
pre 3 meseci

Debitne kartice

Automatski prevedeno:
LUCADC76
pre 3 meseci

Ova lukava kazina su čista prevara. Nema ništa zakonito u vezi sa njima. Oni su dizajnirani da prevare ljude da polažu novac, a zatim ili blokiraju isplate ili čine gotovo nemogućim da vam novac vrate. Zato je toliko važno preduzeti akciju i ne dozvoliti im da se izvuku. Bilo da se radi o povraćaju sredstava, banci, uključivanju policije, cilj je da ih pogodimo tamo gde ih boli i otežamo im da nastave da vode svoje prevare. Ova 'kazina' su deo velike mreže prevara.

Automatski prevedeno:
Bbpaul
pre 3 meseci

Ova takozvana kazina više i ne gledam kao kazino sajtove, oni su samo lažni entiteti. Ne razlikuju se od lažne veb stranice koja je postavljena da prodaje alate ili proizvode na mreži, ali nikada ne isporučuje robu. Sve je to deo iste vrste šeme prevare. Oni stvaraju iluziju zakonitog posla, navode ljude da polože novac, a zatim pronalaze svaki način da ih prevare iz toga. Sve je u iskorišćavanju poverenja i izvlačenju koliko god mogu.

Automatski prevedeno:
ajb4
pre 3 meseci

Danas sam dobio isti e-mail od Freshbet.

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci

Da li je neko dobio odgovor ili povrat novca od nikotpf-a? Šta je sa Pikeleumom?

Automatski prevedeno:
Kelly1234
pre 3 meseci

Ako imate posla sa više transakcija od različitih trgovaca, bolje je da ih grupišete i podignete povraćaj sredstava direktno sa trgovcima, umesto da pokušavate da ih obrađujete na različitim kanalima. Na primer, ako imate 20 transakcija sa 'Joe Bloggs', efikasnije je da ih podnesete kao jedan povraćaj sredstava za svih 20 transakcija, umesto da obrađujete svaku zasebno.

Ne znam vaše konkretne okolnosti, ali koliko se sećam, neke banke vam dozvoljavaju da uključite više od 30 transakcija po povraćaju sredstava, kao Monzo, dok druge, poput Revoluta, dozvoljavaju samo do 15. Vredi proveriti politiku vaše banke, jer vam to može pomoći da odlučite kako da grupišete svoje transakcije prilikom podizanja povraćaja sredstava.

Automatski prevedeno:
melrao007
pre 3 meseci

Da, imao sam sličnu situaciju pre par meseci. Niko-technologies.eu deluje kao tehnički provajder za elegro.eu, tako da je svakako vredno da se prvo obratite obe kompanije da pokušate da rešite problem pre nego što krenete u povraćaj sredstava. Dobio sam povraćaj sredstava, ali je banka prvobitno odbila povraćaj sredstava. Međutim, elegro je jasno dobio poruku preko banke i na kraju je sam inicirao povraćaj sredstava bez obzira na to. Uz to, verujem da to treba da se uradi zvanično preko banke jer oni zapravo nemaju evidenciju o vama kao 'klijentu' u svom sistemu. U osnovi, banka bi trebalo da prenese vaš spor na elegro bez obzira, sve dok ste prvo kontaktirali elegro i oni su svesni okolnosti, oni će vam vratiti novac.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Bbpaul
pre 3 meseci

Hvala vam, već sam kontaktirao više trgovaca, par je izvršilo refundiranje, ali drugi ne odgovaraju. Banku kod Lloids-a, pa ću proveriti njihovu politiku povraćaja sredstava. Hteo sam da im pošaljem e-poštu sa tabelom svih transakcija za osporavanje

Automatski prevedeno:
Kelly1234
pre 3 meseci

Video sam nešto na ovom forumu gde je neko unakrsno osporio više različitih trgovaca u jednom povraćaju. Ali pretpostavljam da to čini stvari mnogo komplikovanijim za banku. Mislim da ako budete jasni i držite se jednog trgovca po povraćaju sredstava (sa svim povezanim transakcijama), to bi moglo učiniti proces lakšim i povećati šanse za uspeh.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
1...503 504 505...784
Idi na stranicuod 784 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti