NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 530)

od kirekin
|
2.091.040 pregleda 14.474 odgovora |
1...529 530 531...786
Dodajte post
Jcejejxjvujr

Da li su ranije tražili dokumenta? Selfi sa ličnom kartom i fotografije sa karticom? I ja imam transakcije sa njima i traže dokumenta..

Automatski prevedeno:
Agora

Prvi put su me samo tražili dokaz o uplati. Ovog puta sam ga poslao pre nego što su pitali, ali sada neće odgovoriti

Automatski prevedeno:

Razumem, hvala na odgovoru🙏🏼

Automatski prevedeno:

Postavio sam spor sa mojom bankom, ali su rekli da neće refundirati jer je to bankovni transfer trećem licu, tako da je to građanska stvar jer su koristili falkora finansiranje umesto stvarne veb stranice. Da li neko pomaže sa ovim?

Automatski prevedeno:
Da li neko ima podatke o ABSOLUT CO?
E0000397????
Automatski prevedeno:
Stash9

Ne, niko ti ne može pomoći. Već ste sebi dali odgovor. To su građanskopravna pitanja. Bankovni transferi su posebno zaštićeni i ne mogu se lako opozvati, i to je dobra stvar. Jer ako vam danas pošaljem 500 evra, mogu jednostavno da ih vratim pod slabašnim izgovorima.

Novac poslat bankovnim transferom je nestao - molim vas konačno shvatite.

Automatski prevedeno:
Stash9 je izbrisao post
Anonymized795

Ali zar nije važno kako su koristili treću stranu da zaobiđu britanske finansijske zakone jer im je uopšte bilo dozvoljeno da uzmu moj novac?

Automatski prevedeno:
Stash9

Transfer je transfer bez obzira na formu.

Kao što je već više puta pomenuto, sami ste krivi. Kao i kod plaćanja karticama.

Pažljivo pratim objavu, kao i dobavljači usluga plaćanja koji se stalno pojavljuju. Čini se da su se neki zasitili ili nisu čuli hit. Neki provajderi platnih usluga su relativno novi na tržištu, a korisnici koji su već pokrenuli povraćaj sredstava ili pokušali povraćaj sredstava u prošlosti pominju nove provajdere. Nemam više simpatija prema njima kada ponovo prokockaju svoj novac.

Toliko o tome. Post je možda malo grubo sročen, ali je istinit 😉

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized795

Ne, ako sajt nije legalan, onda bi trebalo da uzima novac na prvom mestu.

Automatski prevedeno:
mrkrm

Možete li da nam kažete kako ste dobili povraćaj novca za Falcora?

Automatski prevedeno:
Anonymized795

tako da niko nikada ne može da vrati novac koji pošalje prevarantu jer je to bankovni transfer?

Automatski prevedeno:
LizzieCG

možete da mi pomognete oko imejla na koji ste ih poslali, jer imam dve transakcije sa njima po 100£ svaka, ali sam poslao na ali ja odgovaram!?

Automatski prevedeno:
boots2024

Kao što je rečeno, podeliću kada osetim da je pravo vreme, što sada nije.

Automatski prevedeno:
Anonymized795

Opet pričaš takve gluposti samo uradi jedno tvoje smeće nema posla ovde mogu i provajderi!!

Automatski prevedeno:
Stash9

Ne obraćajte pažnju na ovo, oni nisu ovde da pomognu već da se zalažu za ilegalno tuširanje sranja.

Automatski prevedeno:

00 tvat

Automatski prevedeno:

Ima li neko imejl za falkora finansije

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Hej missdaisi, vaš savet za traženje SAR-a se nije desio, oni to ne shvataju ozbiljno. Mogu li da pitam šta je sledeći korak jednom mesečno ako znate odgovor, hvala.

Automatski prevedeno:
Anonymized839

Hvala puno k

Automatski prevedeno:
1...529 530 531...786
Idi na stranicuod 786 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti