NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 543)

od kirekin
|
2.289.577 pregleda 15.114 odgovora |
1...542 543 544...822
Dodajte post
mrkrm

Hvala vam, to je malo od pomoći. Razumem zašto morate biti oprezni jer nikad ne znate ko čita ovu temu. Žao nam je što zvučim brzo, toliko je frustrirajuće pokušavati da povratite bankovne transfere kao što znam da ćete razumeti. 👍

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Imam osećaj da je ista grupa ljudi koja pravi klonove veb-sajtova sa različitim imenima i tera više trgovaca trećih strana da premeste/peru novac, stalno viđam uobičajene teme istočnoevropskih imena koje se pojavljuju u registrima lažnih kompanija, na adresama na Kipru i Kurasau i videla sam ime Mario Fiorini kako ga je nekoliko puta pominjao izveštaj koji je takođe koštao 7 £7. ne bi me iznenadilo da postoji jedan lanac organizovanog kriminala iza svih ovih nedorečenih veb stranica. Mislim da koriste licencu Curacao da bi izgledalo kao da imaju neku vrstu legitimiteta, jer su, prema onome što sam pročitao, smernice za dobijanje veoma opuštene, a prosečan kockar ne zna za zakone o licenciranju u smislu kockanja na mreži.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Gamblur

Jedan od moderatora je rekao da postoje ljudi koji su ih kontaktirali da pokušaju da ugase ovu nit, da su je definitivno nadgledali 'kazina', kao i neki oportunisti koji će pokušati da koriste ove metode da pomognu ljudima da povrate svoj novac sve dok dobiju neku vrstu provizije.

Automatski prevedeno:
Gamblur

I meni je trebalo oko 4 meseca mog vremena da shvatim šta se dešava osim ovog foruma. Ali nadam se da će cela operacija biti zatvorena tako da svi imaju koristi, a ne samo nekolicina odabranih.

Ali da, pazite - nisu svi oni kakvi mislite da jesu.

Automatski prevedeno:
Gojira7346

Spot on.

Mogu da navedem i postidim ovo drugo, ali biram da to ne učinim

Automatski prevedeno:
mrkrm

Zaista je šteta, posebno imajući u vidu da su najverovatnije pronašli forum jer su u sličnoj poziciji, pomislili biste da bi bili empatičniji, ali umesto toga pokušavaju da profitiraju od toga.

Automatski prevedeno:
mrkrm

Udubite se u to i otkrićete sav novac koji mi vratimo biće im samo iritacija jer nije stvaran!

Automatski prevedeno:
Gojira7346

Oni koriste karakao licencu u evropi i ona je kostarika jedna ili nešto ovde jer im nije dozvoljeno da koriste curacao oni se pretvaraju da je važeća u UK, menjaju je tamo je deffo ogromna mreža svi isti ljudi iza toga

Automatski prevedeno:

Mislim da će uvek postojati opšti konsenzus oko kockanja od ljudi koji nisu pod uticajem da je to samozadovoljstvo i da ne treba davati mnogo saosećanja. Znam da bismo ovo mogli da kažemo o mnogim zavisnostima, ali tvrdim da različite vlasti rade više na borbi protiv ilegalnih veb lokacija koje promovišu poremećaje u ishrani, prodaju lekove koji izazivaju zavisnost bez recepta itd. Barem čujemo dijalog o tome u mejnstrim medijima, ali ljudi nikada ne vole da gledaju na kockare kao na ranjive, žele da nas vide kao pohlepne. Zaista mislim da odatle potiče. Drago mi je što novinari sada istražuju ovo pitanje jer je to mračni put za mnoge ljude, uključujući i mene, koji su na GAMSTOP-u i još ranjiviji u kandžama ovih kriminalaca.

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

obojica verovatno znamo ko su operateri pošto smo sa nekima od njih potpisali NDA...

Automatski prevedeno:

Upravo mi je palo na pamet da bi bilo fantastično kada bismo imali više Jutjubera/influencera koji bi ovo razotkrivali umesto da promovišu ove sajtove, kao ono što Coffeezilla radi sa kripto prevarama.

Automatski prevedeno:
mrkrm

Da, imam sve

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Mislim da nijedno od regulatornih tela nije dovoljno oštro po pitanju svojih kazni koje izriču, kao što je španska komisija za kockanje kaznila Santedu sa maksimalnom kaznom, 5 miliona evra, ako santeda privuče 0,5% UK prijavi 2,7 milijardi funti samo troškova, to je 13,5 miliona funti, i oni su jedan od najvećih privrednika

Automatski prevedeno:

Neko je pomenuo da je tržište nelicenciranih kockanja samo u UK 2,7 milijardi funti, što je 10 puta više od industrije tampona u UK, što je za mene ludo. To zaista utiče na mnogo više ljudi nego što sam očekivao.

Automatski prevedeno:

Zdravo. Svakom ko osporava/zahtev za povraćaj sredstava preko svoje banke, da li to označavate kao lažnu ili legitimnu transakciju sa greškama? Ne znam koji izbor da odaberem i želim da ovo uradim ispravno.

Automatski prevedeno:
Gamblur

To je brojka koja je citirana u članku Gardijana objavljenom ranije u temi, kockanje je prilično velika stvar u UK, ako odete u lokalni pab, pitajte 10 muškaraca da li su stavili akumulator za fudbal, najmanje 6 ili 7 će reći da

Automatski prevedeno:
Gojira7346

Istina. Prošle nedelje na Ks sve što sam video na svom feedu su ljudi, uglavnom muškarci, koji su pričali o opkladama na Čeltenhem. Znao sam da je kockanje velika stvar, ali nisam očekivao da će cifra nelicenciranog kockanja dostići milijarde, to samo pokazuje kako GAMSTOP ne pomaže ljudima, oni se sada samo okreću rizičnijim mestima gde limiti depozita čak i ne postoje i možete sve izgubiti još brže.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Gamblur

Videli ste isto, veliki novac ide na Čeltenhem, onda imate velike događaje kao što su Super Boul, Svetsko prvenstvo itd, kockanje je veoma popularno u UK tako da mogu da vidim da ima velike brojke, onda imate "marketinške mejlove" i slične stvari, bonuse za registraciju takođe treba zabraniti, po mom mišljenju, to je isto kao i prodavač besplatnih uzoraka da bi nekome dao besplatan uzorak

Automatski prevedeno:
Gamblur

Kladionice nisu mnogo bolje dozvolile su mi da jednog dana izgubim 5000 funti na slotovima i 2500 funti na konjima, čak ni ne pitajući da li ste sigurni itd. Samo su mi dozvolili da koristim svoju debitnu karticu Ladbrokes kao što je bila, slotovi su isto tako namešteni nikad ne prilazim kladionicama sada je bio veoma mračan dan za mene. Nikada neću zaboraviti kako sam se osećao posle toga

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Ovi propisi o sigurnijem kockanju se zaista ne sprovode, kazina na crnom tržištu su očigledno problem, ali što se tiče sajtova u UK, ni oni nisu potpuno nevini, mislim da mnogi od njih ne sprovode bezbednije provere kockanja u meri u kojoj bi trebalo, propisi bi trebalo da budu mnogo stroži. Očigledno i mi moramo da preuzmemo odgovornost i odgovornost, ali nije ni da su nevini.

Automatski prevedeno:
1...542 543 544...822
Idi na stranicuod 822 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti