NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 588)

od kirekin
|
2.129.881 pregleda 14.516 odgovora |
1...587 588 589...788
Dodajte post

Sve najbolje u povratku - nadamo se da vide sve probleme u medijima i da vam vrate novac. Nadam se da ću ići tim putem sa TERRVERS-ima sa rbs - samo oko 2.2k ali se osećam užasno. Nisam se kockao godinama sve do poslednja 2 meseca, ovaj forum je bio od velike pomoći i naterao me da shvatim da su oni samo apsolutni ološ, tako da nisam uplatio novac nedeljama otkako sam sve ovo video.

uspeo sam da banka do sada vrati novac Vebmosac & E000 bez ikakvih pitanja sa svim dokazima koje sam poslao

Automatski prevedeno:
WhoNext je izbrisao post
JosieRosie46 je izbrisao post

Hvala vam!

Automatski prevedeno:

Imate li mišljenja o izvodljivosti traženja svih plaćanja direktno od Visa-e?

Automatski prevedeno:

Imate li mišljenja o izvodljivosti traženja svih plaćanja direktno od Visa-e?

Automatski prevedeno:

Skoro nemoguće. Reći će vam da idete preko svoje banke.

Automatski prevedeno:

Da li je moguće izvršiti obradu povraćaja sredstava nakon perioda od 120 dana (MasterCard)? Trenutno razgovaram sa Revolutom i osporio sam transakcije u to vreme jer su bile pogrešno kodirane, ali sam greškom stavio neovlašćeno kada sam mislio da ne prepoznajem navedene trgovce, ali sam znao da su povezani sa lukavim kazinima zaobilazeći ograničenja tvrdeći da su kripto sajtovi itd.

Kako da najbolje argumentujem svoj slučaj?

Automatski prevedeno:
Anonymized847

Razumem... hvala na mišljenju

Automatski prevedeno:
Gamblur

Starling mi je rekao da ne mogu da obrađuju povraćaje sredstava ili slično nakon 120 dana, ali mi nisu pomogli ni sa jednim u roku od 120 dana.

Automatski prevedeno:

Starling mi je rekao da ne mogu da obrađuju povraćaje sredstava ili slično nakon 120 dana, ali mi nisu pomogli ni sa jednim u roku od 120 dana.

Automatski prevedeno:

Čudno je, ove digitalne banke za koje mislite da bi bile naprednije sa ovakvim slučajevima, ali su zapravo od najmanje pomoći. 😩

Automatski prevedeno:

Rešenja za česta pitanja i konkord tržište su trgovci koje koristi nikotpf procesor plaćanja, međutim nigde nema podataka o kontaktu za ove kompanije u stvari Concord tržište je raspušteno. Poslao sam e-poštu svim kockarnicama za povraćaj novca, ali nisam čuo ništa, pikeleum moj najveći trgovac kaže da ne mogu da refundiraju jer više ne obrađuju uplate, pa šta da radim sada.

Automatski prevedeno:
Gamblur

Pričajte mi o tome, moja glavna banka mi je vratila oko 15 sporova, ali je nakon toga zatvorila moje račune zbog kršenja uslova i uslova. Iskreno se nadam da šta god da se desi sa istragom MasterCard/visa vesti znači da dobijamo automatski povraćaj sredstava.

Automatski prevedeno:
charmainepyne88

Zdravo, imate li find visionspero?

Automatski prevedeno:
Apple1234

Zdravo da li imate find kpoverslide?

Automatski prevedeno:
Gamblur

Isto se meni dogodilo i samo čekam da mi se javi banka da je stalno prolazila kroz prevaru za razliku od robe koja nije primljena, a s obzirom da je to oduzimalo mnogo vremena, potrajalo je nekoliko nedelja pa mi je rečeno da neće, ali je neko ipak pokušao za mene.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
melrao007

Jesi li probao niko direktno?

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Curritokira

file Razgovarao sam sa Visom i Mastercard je direktno podneo žalbu preko mastercard-a direktno odeljenju za sporove u vezi sa istragom i ona je odmah zatvorena. Visa je rekla da se direktno obraća bankama za povraćaj sredstava od trgovaca

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized839

Odbačeno. Hvala puno na informacijama!

Automatski prevedeno:
Waldo1984

Da, dobio sam e-poštu u kojoj se kaže da su oni samo procesor plaćanja za trgovce i da ne mogu da refundiraju!

Automatski prevedeno:
Waldo1984

Moja banka ga je poslala timu za žalbe, tako da nisam previše siguran šta se dešava sa njima, kada sam razgovarao sa njima telefonom, rekli su da više zvuči kao žalba. Moja banka je beskorisna da me obaveštava, nisam čak ni saznala da je to bilo sa timom za žalbe dok nisam nazvao

Automatski prevedeno:
1...587 588 589...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti