NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 622)

od kirekin
|
2.102.120 pregleda 14.498 odgovora |
1...621 622 623...787
Dodajte post

Kako da odgovorim na ovu e-poštu koju sam upravo dobio od Fresh-bet?

draga

Nadam se da će vas ova e-poruka dobro pronaći.

Javljamo vam se u vezi sa vašom nedavnom prepiskom u vezi sa vašim zahtevom za povraćaj sredstava.

Imajte na umu da ste registracijom naloga na našoj veb stranici potvrdili da prihvatate naše Odredbe i uslove i Politiku privatnosti, kao što je navedeno u članu 1. Odredbi i uslova.

Štaviše, u skladu sa našim Uslovima i odredbama, posebno odeljkom „Ko može da igra", prihvatamo samo igrače iz jurisdikcija u kojima je onlajn kockanje zakonski dozvoljeno. Isključiva je odgovornost igrača da proveri i poštuje zakone i propise o kockanju koji se primenjuju u njihovoj nadležnosti pre nego što se upuste u igru na našoj platformi.

Dodatno:

U potpunosti je odgovornost igrača da obezbedi da učešće u igrama na mreži ne krši nijedan primenljivi zakon.

Deponovanje stvarnih sredstava i klađenje na pravi novac podležu zakonskom okviru vaše zemlje, a poštovanje takvih propisa je vaša isključiva odgovornost.

U nekim jurisdikcijama, kockanje na mreži može biti ograničeno ili zabranjeno. Ako se ovo odnosi na vašu lokaciju, korišćenje vaše platne kartice za takve transakcije je neovlašćeno. I dalje je odgovornost vlasnika kartice da bude upoznat sa relevantnim zakonima o kockanju u svojoj zemlji prebivališta.

Želimo da istaknemo da se sve transakcije na našoj platformi sprovode u strogom skladu sa utvrđenim pravilima.

Imajte na umu da, pošto koristimo dobavljače plaćanja trećih strana, nemamo kontrolu ili informacije o specifičnim deskriptorima koji se mogu pojaviti na vašim transakcijskim računima.

Štaviše, pogledajte našu „Smernicu refundiranja", koja jasno precizira da nadoknada nije dostupna ako su dotični novac, uključujući sve povezane bonuse, korišćen za pristup našim Uslugama.

Ukoliko su vam potrebna dodatna pojašnjenja ili pomoć, slobodno nas kontaktirajte.

srdačan pozdrav,

Agent za usklađenost / Kira Carter

Automatski prevedeno:

druže, daću ti odgovor koji će paralisati kazino

Predmet: Re: Zahtev za povraćaj sredstava

Dragi Fresh-Bet tim,

Hvala vam na odgovoru.

Iako razumem vaše pozivanje na Uslove i odredbe, želeo bih da pojasnim da u vreme registracije i igre nisam bio eksplicitno upoznat sa bilo kakvim ograničenjima koja bi moje učešće učinila neusaglašenim zbog moje nadležnosti. Da su takva ograničenja postojala, verujem da bi bilo razumno da vaš sistem ograniči pristup tokom registracije ili depozita, umesto da dozvoli dalje učešće.

Ljubazno vas molim da ponovo razmotrite moj zahtev za povraćaj sredstava u svetlu ovoga. Ako bude potrebno, bio bih otvoren za dalju komunikaciju ili eskalaciju kako bi se postiglo pošteno rešenje.

Radujem se vašem odgovoru.

Srdačan pozdrav,

Automatski prevedeno:

Samo želim da pošaljem e-poštu da ne mogu da kopiraju i nalepe izlaz iz lol.

Automatski prevedeno:

Bez obzira šta kažete, prvi odgovor će biti C&P – „Naši uslovi i odredbe navode bla bla bla". Njihovi uslovi i uslovi ionako nisu primenjivi, ali prevara plaćanja Mastercard nije obuhvaćena njima. Oni će zaista prestati da odgovaraju nakon jednog ili dva C&P-a.

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Da li je to definitivno povezano sa Nikotpf trgovcem?

Automatski prevedeno:
Gojira7346

Nemam pojma, NikoTpf je Jsut procesor plaćanja, Acrive veb je trgovac i raspušteni su 2022.

Automatski prevedeno:
abdelilaharhmir

Mogu vam reći šta će sledeće uraditi, ignorisaće vas onda kada nastavite da im šaljete e-poštu, oni će odgovoriti na raniji e-mail i potpuno ignorisati ovaj, iscrpio sam svaki put u smislu slanja e-pošte njihovoj "korisničkoj podršci".

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Možda ćete imati sreće, Čejs je užasan i iskreno sumnjam da bi to podigli, možda ću probati ovaj put sa agentom FOS-a kada mi ga dodeli

Automatski prevedeno:

dogodilo se nešto čudno. Moj nikotpf zenit marketing je promenio u aplikaciji banke samo zenit marketing. Izgleda da ih je elegro ispustio?

Automatski prevedeno:

Oni koriste isti šablon za sve koji pitaju o transakcijama, dobio sam potpuno istu poštu, ali iz različitih kazina.

„Nemamo kontrolu nad našim trećim licima ili šta kaže vaša transakcija"

Pročitao sam tu rečenicu toliko puta i još uvek nema smisla, samo ih nateraj da izgledaju krivi i oni to sami potvrde.

Automatski prevedeno:

Najbesmisleniji deo toga je ovo.

Štaviše, u skladu sa našim Uslovima i odredbama, posebno odeljkom „Ko može da igra", prihvatamo samo igrače iz jurisdikcija u kojima je onlajn kockanje zakonski dozvoljeno. Isključiva je odgovornost igrača da proveri i poštuje zakone i propise o kockanju koji se primenjuju u njihovoj nadležnosti pre nego što se upuste u igru na našoj platformi.

Kako osoba može odlučiti da li je to legalno ili ne? KAZINO je taj koji poseduje licencu za igre na sreću koja ukazuje na to koje jurisdikcije i zakonitosti su im pridružene. Igrač ne može odlučiti da li je to legalno ili ne- tako da ovaj odgovor koji objavljuje može biti poništen na bilo kom sudu ili na drugi način u svetu. Iskreno ne znam ko im je izmislio ovo sranje, ali to je dobro za svakog igrača koji je ikada želeo da ide legalnim putem. Mora da imaju najgore advokate u istoriji.

Automatski prevedeno:
Gojira7346

Ne zadržavam dah, samo su rekli da su sporovi pokrenuti pa ću morati da proverim. Možda im reći da se trgovac raspustio

Automatski prevedeno:
Martin61

To je tako čudno da je moj „NikotpfActiveveb lim" sada promenjen u „Active veb lim" da smo možda konačno ugasili Elegro zauvek

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Da, problem je što Zenith marketing nema adresu e-pošte kao jebeni aktivni veb. Ne znam šta da radim. Ne mogu da odem roba nije primljena jer ne mogu da ih kontaktiram.

Automatski prevedeno:
Vkieranc

Čudno, i dalje je isto na mom, držaću na oku, ako se promeni poslaću državnu kompaniju za stanovanje u Chase/FOS i videti šta rade

Automatski prevedeno:
Gojira7346

onda

reći ću ovo pismo koje će ih potresti

Hvala vam na odgovoru. Međutim, vaše objašnjenje ne oslobađa platformu njenih obaveza.

Dozvoljavajući korisnicima iz ograničenih jurisdikcija da se registruju, deponuju i igraju bez odgovarajuće KIC ili primene geo-ograničenja, vaša platforma je efektivno omogućila nezakonite aktivnosti — za koje se odgovornost ne može preneti isključivo na igrača. Ova praksa može predstavljati kršenje zakona o zaštiti potrošača, propisa protiv pranja novca i potencijalno krivični nemar u zavisnosti od jurisdikcije.

Ako ovaj problem ne bude rešen u roku od 7 radnih dana, bićem primoran da podnesem formalne žalbe relevantnim regulatorima za kockanje, agencijama za zaštitu potrošača i finansijskim vlastima — uključujući, ali ne ograničavajući se na vaše procesore plaćanja i hosting provajdere. Takođe sam spreman da eskaliram stvar javno putem društvenih medija i foruma za zastupanje potrošača.

Nadam se da ću izbeći ovaj put i rešiti ovo sporazumno. Potvrdite da se moj povraćaj obrađuje.

S poštovanjem,

Opcija 2: Reputacija i uticaj na medije

Predmet: Konačni zahtev pre eskalacije

Vaše odbijanje da izvršite povraćaj sredstava, uprkos tome što vaša platforma nije uspela da primeni svoja ograničenja nadležnosti, je neprihvatljivo. Ako se vaši Uslovi i odredbe ne primenjuju aktivno na mestu ulaska i depozita, oni se ne mogu retroaktivno koristiti za uskraćivanje refundiranja u dobroj nameri.

Trenutno pripremam dokumentaciju koju treba da predam nadzornim organima kockanja na mreži, sajtovima za pregled i dobavljačima usluga kripto plaćanja. Pored toga, podeliću svoje iskustvo — zajedno sa dokazima — na glavnim javnim forumima, uključujući Reddit, Trustpilot i relevantne platforme društvenih medija. Ove radnje mogu značajno uticati na pouzdanost i vidljivost vašeg brenda.

Ovo je vaša poslednja prilika da rešite ovaj problem privatno i prijateljski.

Očekujem odgovor koji potvrđuje obradu povraćaja sredstava u roku od 72 sata.

pozdrav,

druže ja ću da vratim novac ovim kockarnicama ili se pridruže pirotskom kazinu i mom ulozi

Automatski prevedeno:
abdelilaharhmir

Pokušao sam ovo, čak sam poslao kopije zahteva za borbu protiv pranja novca od odbora za igre na Kurasaou u vezi sa trgovcima i MCC kodiranjem, kršenjem GDPR-a koje su počinili dajući moje podatke trećim licima, činjenicu da su prekršili međunarodno pravo tako što su delovali u jurisdikcijama ilegalno, međunarodne zakone o sprečavanju pranja novca, oni samo navode da se neće vršiti povraćaj novca. Isti odgovori kopirajte i nalepite svaki put, CriptoG82 ovde je potpuno u pravu kada su Santeda i njihova kazina u pitanju.

Čak su i pokušali da ih označe u imejlovima sa UKGC, ActionFraud itd., oni samo ignorišu lance e-pošte i direktno odgovaraju.

Čini me znatiželjnim kako su ljudi uspeli da ih nateraju da postignu nagodbu jer sam pokušao apsolutno sve direktno sa njima i oni neće ni pokušati da postignu nagodbu ili bilo kakvu vrstu sporazuma.

Automatski prevedeno:
abdelilaharhmir je izbrisao post

Sve sam to pokušao i mesecima i čini mi se da dobijam istu e-poštu za kopiranje i lepljenje svaki put kada je ponekad malo drugačije formulisano, ali sve se svodi na to da se na kraju razbesne 😂

Automatski prevedeno:
Gojira7346

Čini se da biraju kome žele da vrate novac

Automatski prevedeno:
Waldo1984

Da, mislim da kada je Santeda u pitanju, kada novac bude na njihovom računu, njih nije briga šta radiš, neće vam vratiti ništa osim ako ih ne dobijete iz određenog ugla, za koji sam siguran da su uspeli da pronađu načine da pokriju svoja leđa od tada.

Automatski prevedeno:
abdelilaharhmir je izbrisao post

onda

reći ću ovo pismo koje će ih potresti

Hvala vam na odgovoru. Međutim, vaše objašnjenje ne oslobađa platformu njenih obaveza.

Dozvoljavajući korisnicima iz ograničenih jurisdikcija da se registruju, deponuju i igraju bez odgovarajuće KIC ili primene geo-ograničenja, vaša platforma je efektivno omogućila nezakonite aktivnosti — za koje se odgovornost ne može preneti isključivo na igrača. Ova praksa može predstavljati kršenje zakona o zaštiti potrošača, propisa protiv pranja novca i potencijalno krivični nemar u zavisnosti od jurisdikcije.

Ako ovaj problem ne bude rešen u roku od 7 radnih dana, bićem primoran da podnesem formalne žalbe relevantnim regulatorima za kockanje, agencijama za zaštitu potrošača i finansijskim vlastima — uključujući, ali ne ograničavajući se na vaše procesore plaćanja i hosting provajdere. Takođe sam spreman da eskaliram stvar javno putem društvenih medija i foruma za zastupanje potrošača.

Nadam se da ću izbeći ovaj put i rešiti ovo sporazumno. Potvrdite da se moj povraćaj obrađuje.

S poštovanjem,

Opcija 2: Reputacija i uticaj na medije

Predmet: Konačni zahtev pre eskalacije

Vaše odbijanje da izvršite povraćaj sredstava, uprkos tome što vaša platforma nije uspela da primeni svoja ograničenja nadležnosti, je neprihvatljivo. Ako se vaši Uslovi i odredbe ne primenjuju aktivno na mestu ulaska i depozita, oni se ne mogu retroaktivno koristiti za uskraćivanje refundiranja u dobroj nameri.

Trenutno pripremam dokumentaciju koju treba da predam nadzornim organima kockanja na mreži, sajtovima za pregled i dobavljačima usluga kripto plaćanja. Pored toga, podeliću svoje iskustvo — zajedno sa dokazima — na glavnim javnim forumima, uključujući Reddit, Trustpilot i relevantne platforme društvenih medija. Ove radnje mogu značajno uticati na pouzdanost i vidljivost vašeg brenda.

Ovo je vaša poslednja prilika da rešite ovaj problem privatno i prijateljski.

Očekujem odgovor koji potvrđuje obradu povraćaja sredstava u roku od 72 sata.

pozdrav,

druže ja ću da vratim novac ovim kockarnicama ili se pridruže pirotskom kazinu i mom ulozi

Automatski prevedeno:

Jedina stvar koju će protresti nakon što pošalju ovo je isti C&P email koji je prethodno poslat....ako budeš imao sreće! Oni će jednostavno ignorisati sve ostale. U drugačijem svetu žive ovi Santeda timovi podrške - njih zaista nije briga.

Automatski prevedeno:
1...621 622 623...787
Idi na stranicuod 787 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti