NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 147)

od kirekin
|
2.289.907 pregleda 15.115 odgovora |
1...146 147 148...822
Dodajte post

Izgubio sam oko 5000 funti prema ovim kompanijama. Uspeo sam da povratim samo oko 20% od toga. I dalje sam bio zahvalan, jer je bilo bolje nego ništa, ali ipak tužan izgubiti tako veliku sumu. Zabranjen sam na Gamstop-u, tako da neću koristiti nijedno kazino u Velikoj Britaniji i definitivno ne verujem nijednom od ovih ofšor i to mi je pomoglo jer sam imao tešku zavisnost od kockanja i nered u koji sam se uvukao mistake i goldenbet i ninevin, bilo je dovoljno da me samo odbije

Automatski prevedeno:

O da i još jedna stvar danas sam sebi kupio novi nadmadrac za 100 funti koji sam želeo godinama. Nikada to ranije nisam radio jer sam trošio sav svoj novac na slotove ostavljajući sebe bez ičega. Čak sam morao i bez hrane. Ponekad pogodite veoma niske tačke koje vas čine jačim. Zaista se nadam da se nikada neću vratiti na to, postoji mnogo prepreka da me spreče, ali kockanje je samo bolest

Automatski prevedeno:
keejan

Koliko im je vremena trebalo da odgovore? Poslao sam e-poštu riziku i zdravo, ali nema odgovora od prošle nedelje

Automatski prevedeno:
xxkjxx

Kako ste se vratili iz Bitsent-a? Sa povraćajem sredstava? Ti idioti neće ni u mejlu priznati da greše! Ludo što su prihvatili povraćaj sredstava iz mog razumevanja.

Automatski prevedeno:

Morao sam ponovo da pokrenem svoj spor sa poterom za pikelum-om koji prodaje nft art, oni su ignorisali moje e-poruke radi dokaza o isporučenoj robi. Čejs je video sranje i ne sagledava stvari kako treba. Vintermdsm je rekao da moram da sačekam 3 nedelje na istragu, ali i dalje im šaljem e-poštu svaki dan samo zato što ne. Kazina kojima sam poslao e-poštu takođe istražuju stvari.

Automatski prevedeno:
Dt100

Vratio sam novac kod svoje banke i oni su vratili sredstva

Automatski prevedeno:
Dt100

Slažem se, odbijaju da vrate novac iako sam im nekoliko puta objasnio da su pogrešili, traže od vas da kontaktirate Kazino koji vas samo ignoriše i onda se vraćate na početak.

Nemate mnogo transakcija za njih, ali oko 400 evra, bilo bi lepo da se ovo vrati.

Automatski prevedeno:

Da li je neko imao sreće sa povratom novca od bilo kog ofšor kazina? Znam da je jedna osoba to uradila pre 6 meseci u ovoj temi, ali to je jedina osoba za koju sam čuo.

Automatski prevedeno:
Dustyd

Preneli su moje sporove relevantnom timu ovde, ne nadam se, ali u isto vreme su mi dozvolili da nelegalno uplatim u kazino pošto nemaju licencu i ne mogu da se povučem, tako da iz pravnog stanovište oni ne bi trebalo da imaju nogu da stanu zaista, najgore dolazi u najgore stupiću u kontakt sa finansijskim ombudsmanom, držao prste! Da ne spominjem ime kazina nije na transakcijama, tako da sam siguran da se dešavaju neke stvari treće strane dobavljača

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Glamors12

Da li ste saznali koje, i oni su mi sada odgovorili!

Automatski prevedeno:
keejan

Da li znate ko je prošao kroz gumbol, molim vas? Da li je moj datum bio jedan?

Automatski prevedeno:
Dt100

Šta si mislio? Žao mi je, nisam baš siguran o kojim provajderima platnih usluga sada govorimo.

Automatski prevedeno:
Sutton

Hej Sutton, da li si dobio povraćaj novca od Gumball-a, ako jeste ili ne znaš li nekog trgovca koji bi prošao kroz njih?

Automatski prevedeno:

Ima li ažuriranja za Kuickbit?

Automatski prevedeno:
Glamors12

Gumball izvini 🙂

Automatski prevedeno:
Glamors12
Kuickbit me je u suštini odmah oborio, čak i mesec dana pre nego što sam ih zamolio da blokiraju moju karticu od njih i svih njihovih trgovaca. Rekli su da sam ja kriv - čak iako njihovi uslovi i uslovi kažu da ih kontaktirate da biste bili blokirani od transakcija itd.
Automatski prevedeno:
Dt100

Dobio sam mejl od njih u kojem traže informacije o plaćanju koje postavljam pitanje i nakon toga počinju da istražuju. U stvari, nisam siguran koja je od svih uplata prošla preko njih, pa sam samo nekoliko njih poslala direktno. Sada još čekam njihov odgovor. U petak sam im odgovorio i sad tišina.

Automatski prevedeno:

Dobio sam mejl od njih u kojem traže informacije o plaćanju koje postavljam pitanje i nakon toga počinju da istražuju. U stvari, nisam siguran koja je od svih uplata prošla preko njih, pa sam samo nekoliko njih poslala direktno. Sada još čekam njihov odgovor. U petak sam im odgovorio i sad tišina.

Automatski prevedeno:

Trebalo im je vremena da mi odgovore, prilično sam siguran da je neko rekao da su moji datumi preko njih?

Automatski prevedeno:

Automatski prevedeno:

Prilično sam siguran da je pomenuto da je Gambol obradio mnoge afričke uplate! Imam ih mnogo, ali bi bilo idealno znati sve uplate koje primaju

Automatski prevedeno:
Dt100

Meabik Tech Ltd je bio glavni. Kazino je bio Džez kazino/Beti kazino i sve transakcije na kazino računu su pokazivale dugmad, ali je u odgovarajućoj transakciji na mom bankovnom izvodu pisalo da su različiti trgovci. Upario sam ih poslao sam im dokaz i vratili su novac u roku od 5 dana. To je bilo pre oko 3 meseca i čini se da ih je sada teže dobiti.

Automatski prevedeno:
1...146 147 148...822
Idi na stranicuod 822 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti