NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 263)

od kirekin
|
2.289.908 pregleda 15.115 odgovora |
1...262 263 264...822
Dodajte post
paulmcewan05

da li ću čuti banku da li sam pobedio ili će samo uplatiti novac na moj račun.

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

hvala ti Paul

Dogovorite se da prođete kroz bankovne izvode, pozovite trgovce i pošaljite im e-poštu, tako da banka bude poslednje sredstvo

Automatski prevedeno:
Williamj86

Pozvaće vas da vam kažu da sam ih jurio jer sam čekao oko 7 nedelja, a onda su pozvali i plaćeno je za nekoliko dana. Ja sam jurio jer sam našao 50 ili tako nešto što su propustili u to vreme, ali nisu dobili odgovor, a zatim dobili izvinjenje i sve je obavljeno u isto vreme nakon otprilike 7 nedelja i trenutni povraćaj novca, tako da mora da je njihova greška, moraćete da date još nekoliko nedelja. trgovac je umešan, ali imao sam ih na tone mnogo, oni nikada nisu radili jer su plaćali mislim da su sve moje bile dobre osim jednog transfera novca

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
craigtaylor9999

Ok Craig da, počni, probaj ih 1. napravi tabelu od svih njih

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
paulmcewan05

uradio to od obe banke koje se koriste Imam sve trgovce i poslaću im e-poštu pojedinačno

Takođe direktno šaljem e-poštu dotičnim kazinima

Ažuriraću ako uspem

Automatski prevedeno:
craigtaylor9999

Ok, vidi kako to ide, sumnjam da ćeš se na taj način obradovati, ali kada odeš u banku imaš sve dokaze za svoj slučaj, barem jednostavna činjenica je da ne bi trebalo da nam uzmu ni peni

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Banka je podigla moje povraćaje sredstava pre 13 dana, nisam čuo ništa. Preostalo je 32 dana za odgovor za trgovce. Nijedna vest nije dobra vest po mom mišljenju!

Jedna stvar koju pitam je drugačija povraćaj sredstava kada ga banke podignu. Kroz šta to stavljaju?

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Dt100

Ako ništa posle 14 dana, to je stvarno, nisam siguran da to nisu usluge koje nisu opisane, što je ono što sam podigao jer mi je rečeno da koriste tehniku zbog načina na koji je novac uzet, stvar je da moraju da oslobode Veliku Britaniju od ove gluposti sistem dizajniran da nas zaštiti kao otporan na metke dosta propada zbog ovih ološa pa moraju da ga blokiraju i okončaju jednom zauvek!

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Ako ništa posle 14 dana, to je stvarno, nisam siguran da to nisu usluge koje nisu opisane, što je ono što sam podigao jer mi je rečeno da koriste tehniku zbog načina na koji je novac uzet, stvar je da moraju da oslobode Veliku Britaniju od ove gluposti sistem dizajniran da nas zaštiti kao otporan na metke dosta propada zbog ovih ološa pa moraju da ga blokiraju i okončaju jednom zauvek!

Automatski prevedeno:

Nazvao sam banku radi ažuriranja. Dakle, Gorivire i Fomiline su osporili isplate, banka mi je u procesu slanja dokumenata.

Kuickbit mi je poslao moj GDPR i dokument sa svim transakcijama izvršenim preko njih, i očigledno je samo nekoliko njih poslato u EU, a ostalo su kompanije iznad. Ne znam kako da to koristim kao dokaz, jer mi kazino neće dati moju istoriju transakcija, a očigledno u tabeli pod uslovom da je moj brzi deo nema trgovaca kojima će 🤷‍♂

Jasno pokazuje pripadnost koju pretpostavljam. Tako teško!

Da li ste morali da se borite sa nekim trgovcima Paulom?

Automatski prevedeno:
Dt100

Ok nema šanse! Nisam morao da se borim ni sa kim od njih nikada nisam dobio ni jedan zahtev za bilo šta što su rekli da oni gde su kupili bitkoine nisu mogli da se podignu ili prenesu novac, ali su svi urađeni kako sam mislio da hoće, mora zavisi od toga na kom sajtu ste koristili i kako su uzimali novac

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Da, malo boli lopta. Očigledno imam dokaz da su svi povezani sa ovim veb lokacijama i da je novac otišao u kazino jer je u imejlu podrške pisalo „kontaktirajte kazino" 🤷‍♂ pa su svesni!

file

file

file

Ovo su očigledno njihovi sopstveni uslovi i odredbe na veb lokaciji. Takođe sam ih zamolio da mi blokiraju karticu mesec dana ranije pre nego što je izašao veliki iznos transakcija!

Što se tiče prve slike, nikada nisam napravio nalog, GDPR dokument ima moj nalog kao datum rođenja, drugo nije bilo KIC-a (ako sam ja bio kupac), treće, novac je korišćen za pranje novca za kazino po njihovom sopstveni uslovi.

Pobediću u ovoj borbi haha!!

Automatski prevedeno:
Dt100

Da, kontaktirao sam sumup kompaniju regulisanu britanskom FCA koja je obrađivala uplate i oni me prazne💁

Izgleda da ćete ih dobiti, a onda je samo dosadno da se morate više boriti protiv toga u ovoj fazi.

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Pozovite FCA. Uzmite svoju istoriju transakcija za kazina i dokažite to. Banka takođe treba da ih poštuje.

Da, pa problem je što je kazino kupio BTC sa transakcijama, očigledno u komunikaciji između mene i njih stoji drugačije. To će biti dug proces!

Svaki savet bi bio veoma cenjen

Automatski prevedeno:
Dt100

Ok, nisam dobio transakcije na sajtu kazina jer je nalog sada blokiran. Možda bih pokušao da pošaljem e-poštu FCA i kopiram u sumup da vidim kako to ide! odbijaju ih jedno od drugog.

Čekam ishod žalbe kod banke do 2. nedelje.

Što se tiče kriptovaluta, lično sam pokušao da povraćaj sredstava na Revolutu koji su odbijeni, ali sam sam kupio kriptovalute tako da nema šanse! ono što vam se dogodilo izgleda pogrešno jer nikada niste pristali da kupe kriptovalute za kazino kredite

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Upravo sam kontaktirao FCA i dobio sam referentni broj na koji nisam kopirao sumup za sada videćemo šta će reći o svemu tome.

Automatski prevedeno:

Ok, nisam dobio transakcije na sajtu kazina jer je nalog sada blokiran. Možda bih pokušao da pošaljem e-poštu FCA i kopiram u sumup da vidim kako to ide! odbijaju ih jedno od drugog.

Čekam ishod žalbe kod banke do 2. nedelje.

Što se tiče kriptovaluta, lično sam pokušao da povraćaj sredstava na Revolutu koji su odbijeni, ali sam sam kupio kriptovalute tako da nema šanse! ono što vam se dogodilo izgleda pogrešno jer nikada niste pristali da kupe kriptovalute za kazino kredite

Automatski prevedeno:

Možda će moći da vam pošalju transakcije, ali većina neće jer su prijatelji.

Da, to je moje razmišljanje, nemam ili nikada neću imati nalog, pa se moj DOB koristi kao korisničko ime, a drugo, tehnički su koristili moju karticu za kupovinu kriptovaluta! Veoma nevaljao

Automatski prevedeno:
Dt100

Videćemo kako će biti prošli put kada sam pokušao sa FCA pre nekoliko godina, rekli su da ne mogu ništa da urade sa sajtom koji nije baziran u Velikoj Britaniji.

Imao sam nekoliko takvih da koriste vašu karticu za kupovinu kriptovalute, a sajt se zove immerion koji je sada preimenovan. Siguran sam da sam ih sve vratio preko banke, osim ako su upravo uzeli plaćanja debitnom karticom, ta lokacija je bila stvarno sumnjiva isplaćena na prvu karticu tada počeli da govore da to ne mogu da urade plus dugo odložene provere kod provajdera ako verujete u to! više od mesec dana na dobitku od 7000 funti tražeći od mene da ga konvertujem u bitkoin itd. na kraju ga nikada nisam dobio i upravo sam proverio da su preimenovani u ibets i da su zapravo uradili ono što bi ostali trebalo da rade i sajt je sada blokiran za korisnike iz Velike Britanije jer po slici! file

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Izvinite što sam otimao ovu temu, ali šta je sa offshore, regulisanim trgovcima klađenja bez kockanja koji ne kriju činjenicu da su sajtovi za kockanje. Plaihub kazino (od kojeg sam izgubio znatnu količinu novca) ima svoje VISA debitne uplate obrađene u okviru PID Processing koji ima šifru trgovca 7995. Dakle, ne kriju činjenicu da su trgovac kockanjem uprkos tome što ih ne reguliše UKGC i da su te transakcije nezakonite.

Da li mi to mnogo pomaže kod potencijalnog pokušaja povraćaja sredstava? I da li sam u pravu kada mislim da je VISA na kraju sama ta koja donosi odluku o tome da li mi treba bilo kakav povraćaj novca i da oni sami nisu trebali da dozvole Plaihub kazinu da prima uplate debitnom karticom UK na ovaj način?

Automatski prevedeno:

Zdravo momci

da li neko zna da li se sećam neke kompanije koja se zove Spinsi - očigledno ih reguliše provajder PAGCOR na Filipinima - ali moj bankovni izvod pokazuje transakcije izvršene u Nikoziju? Hvala

Automatski prevedeno:

Upravo sam dobio poruku, sumup bezbednosna podrška istražuje da žele podatke o mojoj kartici i priznanice koje nisam dobio, sigurno je ovo sada određeni povraćaj novca

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
1...262 263 264...822
Idi na stranicuod 822 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti