NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 356)

od kirekin
|
2.289.954 pregleda 15.115 odgovora |
1...355 356 357...822
Dodajte post

Zdravo momci, već 3 dana neprestano čitam ovu temu i svi ste mi zaista bili od pomoći. Pitanje, dobio sam odgovor od elegro-a - rekli su da ne mogu da verifikuju moj identitet i trebalo bi da kontaktiram banku za povraćaj sredstava. Kontaktirao sam banku juče i oni su me uputili na stručni tim koji će me kontaktirati do kraja nedelje. Rekao sam da sam ponovo imao kockanje u ilegalnim kockarnicama i da sam registrovan na Gamstop-u i da sam prevaren. Krenuo sam putem da su svi mcc kodovi pogrešni. Još nisam započeo nikakav formalni proces povraćaja sredstava, ali mislim da bih to mogao učiniti danas. Elegro je rekao da me ne mogu locirati, pa da li to znači da imam dobre šanse da povratim sredstva putem naplate? Odgovorili su u roku od 24 sata što je bilo iznenađujuće i rekli su mi da kontaktiram banku radi povrata naplate. Bilo kakav savet

Automatski prevedeno:

Čini se da Chase stvara svoja pravila haha, čak i do tačke kada mi kažete da li mogu da dobijem ažuriranje, oni kažu da radimo na tome i da ćemo vas ažurirati 27., očigledno sam ovo osporio i onda kažu da nema odgovora.

Automatski prevedeno:

Takođe ste uradili netačan MCC tako da mislim da ste u redu, Barclaicard je to uradio za mene, tako da pretpostavite da nema vesti da sam to osvojio jer sam dobio refundiranje. Chase uopšte neće uraditi netačan MCC.

Automatski prevedeno:
Anonymized825

Hej, da li biste mogli da pogledate moj post i ponudite neke smernice? Zaista bih to cenio

Automatski prevedeno:
Dingdong5

Takođe sam upravo dobio odgovor od Finnart.io tražeći dokaz o transakcijama i korišćenoj kartici itd... da li je neko imao odgovor od Finnarta i bio uspešan?

Automatski prevedeno:
Materialgirl84

Hej, mogu li dobiti pomoć. Potrošio sam oko 4,5 hiljada na više različitih provajdera. Do sada sam direktno kontaktirao sva kazina i svi su mi poslali standardizovane e-poruke sa porukom da će to ispitati. Dobio sam 2 odgovora od Finnart.io tražeći izvode iz banke i elegro koji su rekli da ne mogu da me identifikuju kao klijenta iako sam im poslao bankovne liste transakcija. Elegro je rekao da kontaktirate banku i Finnarta da čekam još jedan odgovor.

Moji najveći su:

Finnart.io

nikotpf*fintech fc

Niktotpf*21masterli London

Artstrid.com

Bitenevs

Molim vas, možete li pomoći? Kontaktirao sam banku juče i objasnio sam da sam ponovo počeo da se kockam, da sam na gamstop-u od 22. godine i da su to ilegalni sajtovi koji koriste pogrešne MCC kodove. Uputili su me na specijalistički tim koji će me kontaktirati do petka, ali ne znam kako će ovo ići. Koristio sam kreditne kartice i svoju banku, obe Mastercard iako bankovni račun.

Direktno sam kontaktirao sva kazina i počeo sam da idem direktno kod trgovaca što je u toku. Svaka podrška koju možete ponuditi je od velike pomoći jer mi to uništava život!

Automatski prevedeno:
Dingdong5

Finnart se brzo vraća, ali tada neće odgovoriti, neki nisu imali odgovor, a zatim refundiram. Imao sam 15 funti od 240 funti pa banka vraća naplatu. Što se tiče prvobitnog pitanja, mislim da je ispravan način da kontaktirate trgovce, ali i da izvršite povraćaj sredstava u isto vreme, to je najbolji način da se pokriju sve osnove, čini se da je povraćaj sredstava direktno nizak, banke iako promašuju ako vam vrate povraćaj sredstava imaju dobre šanse da osvoje ključni poen je da ih povraćaju. Ako neće da urade netačan MCC, uradite robu koja nije primljena.

Automatski prevedeno:
Anonymized825

Hvala na poruci, zaista cenim to. Da li je najbolje da to uradite direktno preko aplikacije ili razgovarate sa nekim telefonom?

Automatski prevedeno:
Dingdong5

Dobićete ih lako pogrešnim mcc-om na povraćaju. Dobio sam hiljade nazad

Automatski prevedeno:
Dingdong5

Zavisi sa kim bankirate, imam samo dva primera Barclaicard-a preko aplikacije, oni vam onda pošalju obrazac, ipak sam morao da ih pozovem da prijavim žalbu da bih dobio autorizaciju povraćaja sredstava.

Jurite preko aplikacije za ćaskanje uživo, ali to je bolno iskustvo, morao sam da ih zovem na još jednom pre nekog vremena jer su to radili putem prevare i nisu mogli to da urade putem ćaskanja, oni angažuju pozivne centre tako da se na kraju ponavljate oko 20 puta u minut zbog jezičke barijere.

Automatski prevedeno:
Anonymized825

Ok, nisam uopšte jurio, samo sedim i čekam da li prođe 60 dana, mada bih jurio kao i onaj poslednji put kada mogu da zaborave da vas obaveste

Automatski prevedeno:
Anonymized825

Da, koliko ja znam, to je vodonepropusno, ali roba koja nije primljena otvara im vrata da se vrate. Nisam čuo da je neko bio osporen na pogrešnom mcc-u

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

file kroz koju opciju da ga stavim?

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Problem je u tome što neke banke potpuno odbijaju da obave MCC ako se odnose na kockanje, a FOS je 50/50 ako su na vašoj strani. To je stvarno nedosledno, znam od vremena sa Čejsom da odbijaju reklamacije i neće da urade MCC pa sam zato za ove poslednje uradio robu koja nije primljena ako dobijem odlično ako ne to nije najveći iznos koji sam osvojio na Barclaicard-u, ja Došao sam do tačke da ne mogu da se zamaram čitavim pritužbama i FOS-om, pa sam naišao na put robe.

Automatski prevedeno:
Anonymized825

file Ako idem sa netačnim mcc-om, koju opciju je najbolje izabrati? Žao mi je što mi ovo treba

Automatski prevedeno:
Dingdong5

Zdravo, onaj koga ste izabrali, ne možete to da uradite u toj fazi, potrebno je da ih oni podignu samo da urade robu ili usluge prvo objašnjavajući šta se dogodilo

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Sjajno hvala - ne razumete koliko cenim vašu pomoć

Automatski prevedeno:
paulmcewan05 je izbrisao post
Dingdong5

Izvinite još 1 pitanje, rekao sam im da imam recidiv kockanja i da su transakcije bile za to. Takođe moram da znam koji je kazino bio? Jer ja ne. Svirao sam na toliko i imena su skrivena da više ne znam koja su koja

Automatski prevedeno:
Dingdong5

Bez problema i usput ne naplaćujem nikakve naknade😂😂

Automatski prevedeno:
1...355 356 357...822
Idi na stranicuod 822 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti