Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumOpšta Diskusija o Kockanju2025. je...prestani da varaš ljude!

2025. je...prestani da varaš ljude!

od steven1988
|
629 pregleda 0 odgovora |
|

Zdravo svima, mislim da smo u 2025. godini i ispravno je da više ne prevarimo ljude sa svim ovim onlajn sajtovima... i ispravno je da su ljudi informisani... Hteo sam da vam objasnim kako funkcioniše sajt za daljinsko igranje onlajn jer to nije igra na sreću nego na daljinu i ovo već pomalo smrdi... u Italiji je kockanje zabranjeno ali proglašavanjem da je to igra na daljinu država da bi zaradila na porezima na promet od ovih onlajn sajtova izmišlja ovu reč (igra na daljinu) da bi omogućila otvaranje onlajn sajtova u Italiji. Proces razvoja ovih softvera i sajtova od strane AAMS-a je da proveri da li su sajtovi pouzdani i da li su generatori kartica potpuno nasumični... nažalost, nema apsolutno ničeg slučajnog. Kada otvorimo račun za igre na mreži, svako od nas ima softver koji šalje ulaz u softver matične kompanije, odnosno platforme na koju ste se prijavili, odnosno šalje sve vaše depozite, isplate, dobitke i gubitke u različitim igrama platforme i na osnovu toga, generator nasumičnih karata je uslovljen i u slotovima u kartaškim igrama jer platforma sa ovim ličnim softverom svakog pojedinačnog igrača služi da garantuje procenat GARANTOVANA zarada na svakog pojedinog igrača koji je prosek ovog procenta oko 20 30% na vaše depozite.. primer na 1000 evra uplaćenih ako igrate slot igrice poker kartice sistem vam vraća 700 800 evra i 200 300 ostataka garantovane zarade prema platforma koju ste registrovali .. bez ovoga bez softvera bi onlajn platforme bankrotirale ... jedina igra koja dozvoljava da pobedite zahvaljujući svojoj sreći i veštini su onlajn opklade u kojima odlučujete koliko ćete osvojiti, koliko ćete kladiti i šta ćete igrati i mogli biste da dobijate svaki dan i nekoliko uzastopnih puta dnevno bez ograničenja ... ili bolje ako samo igrajte sportske kladionice i imate sreće i uvek ste dobri, platforma takođe može poništiti vaš nalog jer ste nezgodni klijenti i postoje članci u vreme ugovora koji ukazuju na ove okolnosti.. tako da smo momci mi skoro u 3000. godini ne dozvolite da vas zavaraju ove platforme za prevare koje nažalost država i pored zabrane kockanja ovlašćuje ove legalizovane prevare samo da bi zaradile na porezima a pričamo o milijardama evra potrošenih na kockanje svake godine ... moj savet ako zaista želite da igrate je sportsko klađenje i ako ste ljubitelj Tekas Holdem pokera igrajte samo u kazinima uživo ... sve igre na mreži su prevare za 80-90% igrača i sa gubitkom pokušava da zatraži sve vaše depozite i povlačenja i shvatite da gubite 20-30% onoga što ste položili. U svim igricama gde postoji program, dakle podešavanja i ruka programera i sve je već uspostavljeno mi smo već gubitnici i ne vredi da nas opljačkaju.. ćao

Automatski prevedeno:

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti