Ne, koliko ja znam, nisu ni pokrenuli spor.
No they haven’t even raised the dispute as far as I’m aware
Digitalna roba, pronašao sam njihov veb-sajt za Gainkit i rekao sam da su to skinovi itd. Pozvaću ih da vidim da li će ponovo podići cenu.
Digital goods, I found their gainkit website and said it was skins etc from there. I’m going to ring them and see if they will re raise it.
Imate li neke savete kako da ovo uradim? Ili šta da kažem?
Mogu li da unesem svoju imejl adresu ako bi bilo u redu? Zaista cenim svačiju pomoć ovde!
Do you have any tips on how to do this? Or what to say?
I can pop my email in if it would be okay? Really appreciate everyone’s help here!
Vidi, sa ovim Destrimom sam napisao lošu recenziju na Trastpilotu, ako svi uradimo jednu, uništiće ih.
See with this Destream I did a bad review on trustpilot if we all do one it will ruin them
Rekli su da sam izneo previše sličnih tvrdnji i da imaju politiku fer korišćenja.
They said I had raised too many similar claims and they have a fair use policy
Sećam se da su pre nekoliko meseci ljudi naplaćivali pomoć!!
I remember a few months ago people charging for help!!
Nema još uvek otvorenih računa, jednostavno neće prihvatati prevare ili sporove
No accounts still open they just won’t entertain fraud or disputes
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.