NaslovnaForumSlotoviSweet Bonanza 1000 - opšta diskusija

Sweet Bonanza 1000 - opšta diskusija (strana 5)

35.206 pregleda 116 odgovora |
|
1...4 5 6
Dodajte post
Anonymized891

Mogu li da pitam na koga se pozivate?

Ovde možete da igrate igru samo besplatno, ali ako je igrate u nekom onlajn kazinu, da li ste pokušali da ih kontaktirate u vezi sa svojom sumnjom?🤔

Automatski prevedeno:

Kontaktirao sam ih više od 10 puta sa 0 odgovora. Takođe ste pokušali da podnesete žalbu, ali to nije moguće sa vaše strane jer se možete žaliti samo kazinu, a ne i dobavljačima igara.

Automatski prevedeno:
Anonymized891

Čitanje ove teme je tako bolno.

Zaista se osećam prema tebi, prijatelju, ali molim te "skrati svoje gubitke" odmah i nastavi dalje. Ljuti ste na ovu glupu igru i u "tilt" modu, gde mi kockari gubimo svaki osećaj za racionalnost.

Namešten, ne namešten, šta god, nikada nećete dobiti odgovor, i mislim da je ovo samo igra sa super visokom varijansom i da imate lošu stranu. Neko negde drugde će se okrenuti nekoliko puta i pobediti. Odvratno, ali RTP nije „lično za vas" osim ako bukvalno ne napravite milijarde okretaja. Ne stotine ili hiljade ili čak stotine hiljada.

Ponekad vas određena igra jednostavno zajebava zauvek, a ova je vaša. Budite konačni pobednik nad njegovim glupim trikovima i idite sada pre nego što izgubite još 2000 ili 10 000 evra.

Dobre želje tebi

Automatski prevedeno:

Kontaktirao sam ih više od 10 puta sa 0 odgovora. Takođe ste pokušali da podnesete žalbu, ali to nije moguće sa vaše strane jer se možete žaliti samo kazinu, a ne i dobavljačima igara.

Automatski prevedeno:

Ako želite, pokušajte da uložite žalbu i objasnite sve našem timu. Onda će oni odlučiti da li postoji ikakva šansa da vam pomognemo. Nemate šta da izgubite, zar ne?

Automatski prevedeno:
Romi

Kako to mogu obraditi?

Automatski prevedeno:
Anonymized673

Da, završio sam. Sada sam već na 10.500 ni za puna 3 meseca. Deo igre, ali ovo ide predaleko po mom mišljenju. U svakom slučaju hvala na poruci.

Automatski prevedeno:

Kako to mogu obraditi?

Automatski prevedeno:

Mogu li da pitam u kom kazinu ste naišli na ovaj problem sa ovom igrom, molim?

Samo ako je to bilo u nekom onlajn kazinu sa stvarnim stanjem, naš tim za žalbe će moći da se uključi.

Takođe, pokušajte da pišete sa jednog naloga, jer postaje veoma zbunjujuće kada koristite drugi i pišete o istom problemu.🤷‍♀

Čekaćemo vaš odgovor.

Automatski prevedeno:

Mogu li da pitam u kom kazinu ste naišli na ovaj problem sa ovom igrom, molim?

Samo ako je to bilo u nekom onlajn kazinu sa stvarnim stanjem, naš tim za žalbe će moći da se uključi.

Takođe, pokušajte da pišete sa jednog naloga, jer postaje veoma zbunjujuće kada koristite drugi i pišete o istom problemu.🤷‍♀

Čekaćemo vaš odgovor.

Automatski prevedeno:

Koristiću ovaj nalog. Slučaj se desio u više od 5 - 8 različitih kazina sa stvarnim stanjem.

Ali ja se žalim na Pragmatičnu igru, a ne na kazino da budem iskren.

Automatski prevedeno:

Koristiću ovaj nalog. Slučaj se desio u više od 5 - 8 različitih kazina sa stvarnim stanjem.

Ali ja se žalim na Pragmatičnu igru, a ne na kazino da budem iskren.

Automatski prevedeno:

U ovom slučaju, predlažem vam da direktno kontaktirate Pragmatic Plai. Jeste li to već probali?

Automatski prevedeno:

U ovom slučaju, predlažem vam da direktno kontaktirate Pragmatic Plai. Jeste li to već probali?

Automatski prevedeno:

Uradio sam to više od 10 puta na njihovom sajtu, različitim igrama, ali sa 0 odgovora.

Automatski prevedeno:
Anonymized891

Žao mi je što u ovom slučaju više nismo mogli biti od pomoći i što provajder uopšte nije odgovorio.

Automatski prevedeno:
Anonymized891

Poštovani gospodine. Neka vam nešto kaže veoma iskusan igrač i neko ko razume onlajn kazino i sve igre.

Ja sam bivši krupije, neko ko je dugo godina radio u industriji kockanja. Danas sam veoma aktivan u onlajn svetu, ali kao igrač a ne kao radnik.

Sve te slot igre, a ima ih milion, potpuno su ISTE.

Nemojte se zanositi idejom da je jedno bolje od drugog. Nije bitno da li se zove BONANZA ili ne znam ni kako je. SVI RADE NA ISTOM SISTEMU.

I sve slot igre rade na procentima... i ogroman broj ljudi igra slotove zbog onih džekpotova koji privlače milione igrača.

SLOT IGRE DONOSE OGROMAN PROFIT KAZINIMA. JAKO MALI BROJ LjUDI STVARNO OSVOJI OZBILjAN NOVAC.

Namješteno je.

Većina ljudi igra slot igrice i NE SME RAZMIŠLjATI NA ROULET jer su uvereni da je rulet „opasna igra".

A zapravo je DRUGAČIJE.

SAMO POSTAVITE SEBI JEDNO PITANjE.

Zašto je dozvoljeno u SVIM BONUSIMA koje kazino daje igračima da se bonus može igrati SAMO na slot igrama. IGRA NA RULETU NIKAD SE NE UZIMA U OBZIR.

Na primer: Dobijate bonus u iznosu od 100 evra.

Ali da biste taj bonus pretvorili u pravi novac, morate ga odigrati 15k...ili 25k...ili 40k (zavisi od kazina).

Na primer, dobili ste 100 evra ali MORATE da igrate bonus k 15...tako da morate da uložite ukupno 1.500 evra

(100 k 15) = 1.500 i jedno "malo stanje"

Samo igranje slot igrica se računa za igranje bonusa. ROULETTE NE 😉

ZAŠTO!!?

PA ZATO ŠTO NA RULETU TAJ NOVAC STVARNO MOŽE DA SE IGRA (PUNI ZAHTEV) A BEZ DA SE NIŠTO IZGUBI I OSVOJITE BONUS.

A na slot igrama, NE MOŽE. Jednostavno ne možete osvojiti taj bonus.

Ako zaista želite da zaradite novac, prvo igrajte rulet. Zatim Black Jack.

SLOT IGRE SU KAZINO IGRE.. IGRE PRAVLjENE DA UZIMAJU NOVAC

Kazina uživo od slot igara.

A ne sa ruleta kako većina ljudi misli.

Jer kada igrate slot igru, bilo koju igru. Protiv te igre igrate SAM.

VI PROTIV SOFTVERA. Nemaš šanse.

APSOLUTNO NIŠTA NE ZAVISI OD TEBE OSIM OD PROGRAMA. Samo pritisnete dugme i nadate se da će se tu poređati neke figure, a ne znate ni šta bi trebalo da se desi.

U ROULETTE-u ne igrate samo VI, već stotine nas igrača protiv jednog ruleta. Ne može da bira.

Imate hiljade kombinacija na slot mašini. Imate 37 brojeva na ruletu

I jedan od njih mora da padne.

Uživajte i zaboravite na slot igre.

Igrajte društvene igre...

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized891

dragi moj prijatelju.

Ako stavite 5.000 evra na račun i igrate rulet svaki dan po par sesija od 15 do 30 minuta.

U svakoj pobedničkoj sesiji dao bih 150 evra. Nema problema.

To vam garantujem.

Automatski prevedeno:

Imao sam nedelju dana pauze i pokušao i OPET isti ishod. Kako mogu da uložim žalbu na Pragmatic Plai.

Ovo više nije zabavno 3 meseca zaredom svaki put isti ishod. To nema nikakve veze sa kockanjem i ako vidite trustpilot, komentari u poslednja 3 meseca su skoro isti tako da je to 100% prevara.

15 bonus rundi i izgubljenih 14.

file

Automatski prevedeno:
Anonymized891

Zdravo druže. Jesi li pročitao šta sam ti napisao?!?

Ili pokušavate da igrate Don Kihota

ne razumem

Automatski prevedeno:
Anonymized891

Kako mogu da uložim žalbu na Pragmatic Plai?

NE MOŽETE SE ŽALITI ŠTO STE IZGUBILI NOVAC.

Ne budi glup!

Da je moguće svi bi igrali, pa ako izgubimo, da se žalimo, a ako pobedimo, onda je naše.

Da, zašto ne.

Automatski prevedeno:

Vreme je da to nazovete, čoveče - ili ako ste tako srećni da date svoj novac - pošaljite ga u dobrotvorne svrhe. Tretirajte slot igre samo kao zabavu. Ne izlazi mnogo sa druge strane kao pobednici. Kao što su drugi rekli, postoje bolje igre od slotova ako želite veće šanse za pobedu.

Automatski prevedeno:
101mikeywalker

Hej. Hvala vam na iznutra po ovom pitanju i vašem mišljenju. Zaista to cenimo.

Samo nagoveštaj koji možete koristiti sledeći put.😉 Kad god želite da reagujete na drugu objavu ili da pišete nekom određenom korisniku, koristite dugme „odgovori" da bi on mogao da bude obavešten o vašoj poruci i da zna da mu pišete. 👌

Automatski prevedeno:

Igrao prvi put danas, dobio sam pogodak sa k1000 bombonima, ali je povezao minimalni minimum da prikupi k1000 (nekoliko puta na normalnoj slatkoj bonanci video sam k500 i k100 samo da slete i bez kombinacija)...povezao sam još nekoliko bonus rundi kasnije tokom igra ali ništa vredno pomena.

PS video je brz do k2

https://i.imgur.com/oviBGSd.mp4

file

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
cvitst

Ono što me zaista oduševljava kod ovih igara sa slatkišima je da je, barem iz mog iskustva, procenat pobeda prilično prosečan, ali su iznosi prilično niski. Zaista je potreban duži niz pogodaka da bi se dobila pristojna pobeda.

Barem je to ono što inače doživljavam sa ovom igrom. 😀

Zato sam zaista uživao u videu! Nadam se da nemate ništa protiv što sam aktivirao link za druge.

Automatski prevedeno:
1...4 5 6
Idi na stranicuod 6 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti