evo priče:
Odmalena sam sebi rekao - jednog dana ću moći da gledam emisiju "Le Cirque de Soleil" uživo -
Vrijeme je prolazilo, počeo sam putovati svijetom, a duboko u mojoj podsvijesti bio je taj nejasan san. Onda jedan dan prije Božića, moj cimer me pitao sve iz vedra neba
-Imam poklon za tebe, ne znam da li će ti se svideti, ali pre javi mi; jesi li gledao Le cirque de Soleil?
-Naravno da ih poznajem, zašto pitaš, ? zar ne...
-- Da, imam jednu dodatnu kartu za vas Prvi pogled na emisiju uživo.
SRETAN BOŽIĆ.
I da skratimo priču. To je bio najbolji božićni poklon koji sam ikad dobio. Ironija toga je da je to bila posljednja emisija koju je Kanadska korporacija imala prije nego što je prestala poslovati zbog Covida.
here is the story:
Since i was a kid I said to myself - one day i will be able to see the live show "Le Cirque de Soleil" -
The time passed, I start traveling over the world, and deep in my subconscious there was that vague dream. Then one day before Christmas, My roommate asked me all out of the blue
-I have a gift for you, I don't know if you will like, but before let me know; have you seen Le cirque de Soleil?
-OF course i know them, why you ask, ? don't you...
-- YUp, I have one extra Ticket for you Firs view to The Live Show.
MERRY CHRISTMAS.
And to make the story short. That was the best Christmas Gift i ever received. The irony of that is that was the last Show that Canadian Corporation had before they went out of business because of Covid.
Automatski prevedeno: