Sjećam se najboljeg Božića koji sam imao kada sam imao 10 godina, a moj stariji brat je upravo završio srednju školu i dobio stvarno dobar posao. Znao je da sam oduvijek volio Nintendo igre od onog prvog Nintenda koji je izašao nakon Atarija samog prvi Nintendo koji sam ikada volio tu stvar, bila je to najbolja elektronika za koju je sve izašlo za klinca ovih dana. Nintendo igrice su koštale oko 50 do 60 dolara, što je tada bilo kasnih 80-ih i ranih 90-ih, tako da je to bilo tada priličan peni .moj brat je znao koliko volim taj Nintendo i koliko volim da dobijam nove igrice za njega, znao je da će mama uštedeti novac samo da bi mogla da mi kupi jednu Nintendo igru za tu božićnu godinu i ja sam uvijek uzbuđen i radujem se otvaranju te igre koju bi mi mama uvijek kupila. pa da se vratim mom bratu otkad je dobio taj sjajan posao nakon srednje škole, on se potrudio i kupio mi 10 potpuno novih Nintendo plus onaj koji sam uvijek dobijao od svoje mame, tako da sam dobio ukupno 11 Nintendo igara potpuno novih koje sam na kraju dobio te godine i bilo je tako sjajno. to je bilo prije 30 godina od danas, 24.12.2021. i to sjećanje traje sa mnom kao i uvijek najbolji Božić koji sam ikada imao do danas.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.