Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumTurniriTournament #132 Sweet Bonanza Super Scatter - discussion

Tournament #132 Sweet Bonanza Super Scatter - discussion

13.637 pregleda 108 odgovora |
pre 6 meseci
|
1 2...6
Dodajte post
pre 6 meseci
Ako želite da diskutujete bilo šta vezano za #132 Sweet Bonanza Super Scatter, možete to uraditi ovde.
pre 6 meseci

fileNasir000

pre 6 meseci

Sledeći mesečni turnir. Ponovo, nema bonus igre sa 500 okretaja. Dakle, ne reklamiraju ove slotove.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Really enjoyed it, I rank 60 🥰🥰🥰

Izmenjeno
pre 6 meseci

Zašto nudite igre koje ne rade?

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Sledeći mesečni turnir. Ponovo, nema bonus igre sa 500 okretaja. Dakle, ne reklamiraju ove slotove.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

I had one bonus after 400 spins 😀

pre 6 meseci

Zašto nudite igre koje ne rade?

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

hey, do you have weekly tournament in mind? 🙂

If so, we are trying to fix it.

The monthly one should be running normally.

pre 6 meseci

fileHello! For me it's stuck in loading loop here.

pre 6 meseci

Zdravo. Šta se dešava sa turnirima? Jedan ima tehničke probleme a drugi izgleda još ne zna šta mu je jer samo okreće onaj krug i louding...

artuurio
pre 6 meseci

The weekly tournament should work the other way around, pragmatic has a dropout at the moment, so it shouldn't. 

I believe it won't be long though because currently the monthly is a problem on the game provider side.

pre 6 meseci

Dobro jutro. Šta se dešava sa turnirima? Mesečnim i nedeljnim. Nijedan od njih nije operativan?

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Nedeljni turnir je završen, ali ovaj se ne učitava. Točak se okreće, pola zelen, pola beo, već 10 minuta. Keš memorija je obrisana, odjavljen sam, nema šta da se radi.

Automatski prevedeno:
artuurio
pre 6 meseci

Uguale

pre 6 meseci

First time making it to the leaderboard. First day so not expecting to stay on there 😅 great game. I managed to hit a 3 FS, one with 1 super scat ($100) and one with 2 super scat ($500) Thanks

Izmenjeno
franztheuerw
pre 6 meseci

Zero FS for me🤣🤣🤣.

Just another ( bonus buy) from Pragmantic.

Dont waste time on this one.

pre 6 meseci

Nedeljni turnir je završen, ali ovaj se ne učitava. Točak se okreće, pola zelen, pola beo, već 10 minuta. Keš memorija je obrisana, odjavljen sam, nema šta da se radi.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

There were some issues.

As far as I can tell, both should work by now. At least it works for me... Can you check now, please? And this time use incognito mode or completely different browser, just in case 🙏

Thank you.

Izmenjeno
pre 6 meseci

Pragmatic games, 500 completed spins, one $15.00 Big Win and 0, yes, ZERO features. That's pragmatic games for you. The best money makers for vendors, the worst games for players.

pre 6 meseci

file pozitivno

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Kada se u 500 okretaja otvori 3 puta da bi dao beznačajne nagrade u poređenju sa ulogom, rekao bih da je to igra koju apsolutno treba izbegavati...

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

file odlično

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
1 2...6
Idi na stranicuod 6 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.