Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumTurniriTurnir #148 Mermaid’s Treasure Trove - diskusija
7.467 pregleda 81 odgovora |
pre 5 meseci
|
1 2...5
Dodajte post
pre 5 meseci
Ako želite da diskutujete bilo šta vezano za #148 Mermaid’s Treasure Trove, možete to uraditi ovde.
pre 5 meseci
usrs

Interesting design

pre 5 meseci
ptrsus

To je slot sa izvesnim potencijalom, zato se kladite štedljivo.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
itrsus

Prilično dosadno

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
usrs

Cool, with an ocean theme

pre 5 meseci
itrsus

Zašto mogu da uložim samo 1,00 evro?

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
usrs

Nett, 250 spins No Feature

pre 5 meseci
usrs

Very nice game love the theme🥰

pre 5 meseci
usrs

No FS at all after 250 spin, yeah 😂😂😂

pre 5 meseci
usrs

file

Why aren't the games loading up for me? I've been on this page for over 10 mins and my screen still looks like that. I tried the other game Bonanza sweets first and it's doing the exact same thing. Please give me some advanced advice. I've already tried all the basic stuff such as clearing data cache........etc.

I have full bars of 5G service and my browser is up to date.

J3ssi3ka24
pre 5 meseci
usrs

It's a technical difficulty. I encounter this a few times. Come back another day or in a few hours and it's working fine. Goodluck

mia81
pre 5 meseci
dersus

1 € je gornja granica – možete se kladiti manje, ali ne više.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
esrsus

Guru. U igrama nagrade koje dajete su, na primer, osvojio sam jednu od 50, i to preko okvira, nikada ne kupujem na Amazonu, a ako sam želeo morao sam da proverim, minimum 300, bolje da sam izgubio, nadam se da možete da promenite

Automatski prevedeno:
Isevald3x
pre 5 meseci
usrs

Oh thanks for commenting this. Was there no other option to receive prize? I don't use Amazon either so best I stop entering I guess

pre 5 meseci
usrs

I cant load the game over here

pre 5 meseci
esrsus

Guru. U igrama nagrade koje dajete su, na primer, osvojio sam jednu od 50, i to preko okvira, nikada ne kupujem na Amazonu, a ako sam želeo morao sam da proverim, minimum 300, bolje da sam izgubio, nadam se da možete da promenite

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
usrs

Unfortunately, we can't do much about it. It is up to the game provider, you know.

pre 5 meseci
usrs

I cant load the game over here

pre 5 meseci
usrs

Perhaps cookies? Try to clean your computer, and even use the incognito window.

pre 5 meseci
usrs

filestill shows technical issues for me. Will try again tomorrow

pre 5 meseci
usrs

I cannot get in either ... I tried a few hours ago and again just now, but the message on my screen is "It seems you are not logged in." ... when clearly I am logged in.

pre 5 meseci
grrsus

Dobro veče.

Ne mogu da igram ovu igru!!!

„Izgleda da niste prijavljeni." ...iako je jasno da jesam prijavljen.

Obrisao sam kolačiće na računaru i koristio anonimni prozor, ali ni to mi ne dozvoljava!!! file

Automatski prevedeno:
1 2...5

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $2,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.