Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumTurniriTurnir #153 Oracle of Gold - diskusija

Turnir #153 Oracle of Gold - diskusija

3.830 pregleda 23 odgovora |
pre 4 meseci
|
1 2
Dodajte post
pre 4 meseci
Ako želite da diskutujete bilo šta vezano za #153 Oracle of Gold, možete to uraditi ovde.
pre 4 meseci
usrs

This one is bad. Not even the bonus feature can save it...

pre 4 meseci
ptrsus

Koliko ja vidim, ovaj slot ne vredi mnogo, odigrao sam 200 rundi turnira, i kao što biste očekivali od pragmatičnih slotova ovih dana, nisu pali bonusi, a ovih dana slotovi su veoma pristrasni ka gubitku, kako na kraći, tako i na duži rok.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
usrs

200 tourny spins, largest win was $16 and never hit a feature. A brutal slot.

pre 4 meseci
esrsus

Više od Pragmatic-a... Mislim da posle Sugar Rush-a nemaju više pristojnih slotova... Nadam se da Guru pravi turnire sa Hacksaw-om, koji je bolji provajder slotova.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
esrsus

Dobio sam 6.000 kao nagradu, ne znam kako ću završiti.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
usrs

best hand 21$ 😲 Thats a miracle for the Pragmatic provider 🙂)

herlindacossiovale68 je izbrisao post
pre 4 meseci
esrsus

Juče sam dobio/la veliku sumu i osvojio/la drugo mesto; ovo je prvi put da sam jedan/jedna od 3 finalista.

Automatski prevedeno:
valentinasele2001
pre 4 meseci
usrs

Congratulations! 👏👏👏

Hopefully this luck will last longer.

pre 4 meseci
usrs

I don't believe any of you guys saying you made it to the leading board. Not after a few complains about there not being a real winner in this tournaments. We are not kids

pre 4 meseci
itrsus

Dobio sam bonus na drugom okretaju sa dobitkom od 3,40 evra, veoma tužno, gore nego kada sam išao u krevet noću sa Oragmatikom.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
usrs

I don't believe any of you guys saying you made it to the leading board. Not after a few complains about there not being a real winner in this tournaments. We are not kids

pre 3 meseci
usrs

Hey, do you know what I find truly amazing? No matter what you read in the threads, you always make the same assumptions. Now, you're targeting the winner.

This thread is not your personal slot-losing therapy; those overly negative vibes you have been creating won't be tolerated much longer.

Might it be a good time to consider moving on from this?

Take it as fair information.

pre 4 meseci
itrsus

Dobio sam bonus na drugom okretaju sa dobitkom od 3,40 evra, veoma tužno, gore nego kada sam išao u krevet noću sa Oragmatikom.

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
usrs

Very nice description! 👏👏😁

Thank you!

Rockford
pre 3 meseci
dersus

To nije istina, već sam jednom osvojio vaučer od 20 evra.

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
usrs

this stupid game should be deleted from history of slots. developers sent to gulag.

pre 3 meseci
dersus

Turniri su odlični i ima nekih dobrih stvari; čak sam jednom i pobedio. Drugi provajderi bi bili zaista sjajni 😍 Trenutno, vodeći provajderi na tržištu su Haber No Limit, PlayGo i Hacksaw.

Hauč super slotovi 👀

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
usrs

Yup no FS after all that 200 rolling 😂

pre 3 meseci
dersus

To nije istina, već sam jednom osvojio vaučer od 20 evra.

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
usrs

Thank you that you speak up. 🙂

pre 3 meseci
dersus

Nema na čemu 😎 Potrebni su vam strpljenje i sreća, ovo je besplatan turnir, a ne ulična tuča 💖💖💖 Volim ove turnire, možete ih isprobati besplatno i ako

Ako mi se sviđa igra, onda ću igrati i za novac ^_~

Automatski prevedeno:
1 2

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $2,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.