pre 6 meseci
Ako želite da diskutujete bilo šta vezano za #160 Fortune of Olympus, možete to uraditi ovde.
250 okretaja bez bonusa i samo dve pristojne isplate deluju mi pomalo razočaravajuće. Grafika je takođe loša. U stvari, dao bih savet programerima igara, posebno onima zaduženim za dizajn: simboli koji su previše slični ne pokreću podsvesnu misao „isplatiće se" kod igrača, ali stvaraju zabunu i sumnje u suprotnom smeru, u smislu „ali zašto se ta kombinacija nije isplatila?!" Vremena su se promenila, kao i potrebe, standardi i mentaliteti igrača, tako da malo proučavanja psihologije i istraživanja/ažuriranja ne bi škodilo.
Sa ovim slotom u pravom kazinu sam već osvojio 200 evra igrajući sa 20 centi i 1 evrom po alternativnom okretaju. Bonusi su često izlazili, ali ovde u guruu nisam bio te sreće. To ima mnogo veze sa skriptama koje su već napravljene i vremenom u kojem slot daje manje-više. Ali uvek se isplati družiti se ovde, čak i ako ništa ne bude od toga 🙂
Konkurencija je zdrava, ali glavni razlog ne može biti osvajanje novca. Za to biste mogli igrati u običnom kazinu za pravi novac.
Ono što imam da kažem o Kazino Guruu, što mi je veoma tužno i što mi postaje dosadno i zbog čega ne dolazim ovde često, jeste da nema dnevne turnire. Vreme čekanja između svakog turnira je ogromno i pomalo nezanimljivo. To je zato što postoje slotovi koje ljudi više vole, a drugi manje. A kada bi turniri bili češći, čak i ako bi jedan od turnira bio sa slotom koji mi se ne sviđa, na primer, ne bih morao večno da čekam sledeći. Dakle, Kazino Guru ne koristi svoj potencijal kako treba.
Živeli i srećna igra svima 😉
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.