Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumBonusi i PromocijeEM2024 miliona profita

EM2024 miliona profita

od luand
|
2.576 pregleda 6 odgovora |
|
Dodajte post

zdravo prijatelji,

Video sam na mistakes da možete osvojiti 1,000,000 za svaki depozit od 10Eur na EM2024 opkladu.

Možete dobiti i više karata, tako da je svaki depozit od 10 evra karta... Mislite li da je ovo legitimno ili samo prevara?

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

zdravo

Pa, ja lično mnogo igram i uživam da igram na MiStake-u (po mom mišljenju imaju najbolje mini igre), do sada je sve bilo ozbiljno. Takođe sam sebi nabavio 6 karata za EM, imam dobar osećaj o tome^^

Sretno vam!

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

zdravo

Pa, ja lično mnogo igram i uživam da igram na MiStake-u (po mom mišljenju imaju najbolje mini igre), do sada je sve bilo ozbiljno. Takođe sam sebi nabavio 6 karata za EM, imam dobar osećaj o tome^^

Sretno vam!

Automatski prevedeno:

U redu onda, hvala, sigurno ću nabaviti nekoliko karata!!

(Takođe smatram da su mini igre sa MiStake-a zaista cool 🙂)

Automatski prevedeno:

ovo je rekao da Majk voli da povlači novac

Automatski prevedeno:

zdravo prijatelji,

Video sam na mistakes da možete osvojiti 1,000,000 za svaki depozit od 10Eur na EM2024 opkladu.

Možete dobiti i više karata, tako da je svaki depozit od 10 evra karta... Mislite li da je ovo legitimno ili samo prevara?

Automatski prevedeno:

Have you asked about that support, perhaps? They should be able to provide more information and confirm if it is legit.

Znam da sam dobio lajk sa novcem, ako jeste, dobro

Automatski prevedeno:
Teodora91

I still do not understand your meaning here.🤷‍♀️

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti