Zdravo Radka
Hvala vam na odgovoru.
Smatram da je vaša stranica neverovatna u prolazu, pre nego što sam uvek tražio ili pisao kockarske organizacije u Gibraltaru, nažalost nikada nisam dobio odgovor bk. pa sam prestao da pišem. na nekim stranama sam bio u poslednjih 9 meseci uskoro ti igra stane ili se zamrzne ili je došlo do greške, ili igra preskače ja to prijavim, ali uvek isti odgovori na kojoj si strani, očisti svoje kolačiće eketera, znam tamo da li ništa nije u redu sa mojim krilom redovno ga proveravam svaki dan, mislim da želim da znam malo više o kompjuterskoj tehnologiji, moram da pitam, da li se te igre proveravaju pre nego što odu na mrežu?
Na primer, "SLINGO" JE MOJA OMILjENA IGRA.
ali od oktobra 2022. ako piše dople linija računa se samo 1, ali ne i 2- i dalje dobijate 2 liniju, ali na nov način ide -dople linija 2+2=4 ne 2=2=3 tako da bi bilo originalno, 40 penija ne 20, niti 30 penija i uvek na slingo kkktreme, možda je to moje krilo, možda igra ima ovaj nadimak, nije samo na jednoj strani već na 4 strane, zato pitam da li se proveravaju?
Pozdravi
G.clark
Hi Radka
Thank you for ur reply.
I do find your Page amazing walking through, before i was always looking or writting to the gambling organisation in Gibraltar sadly never get Reply bk. so i stopped writting. on some sides i been over the last 9 month soon thee game stops or freezes up or there is on error, or the game jumps i do report it but always same answers whih side are u on, clean your cookies exetera, I do know there is nothing wrong with my lap regular check it every day, mind wish know awee bit more of computer technoligy,mind I must ask , those games are they get checked before they go online?
For examble "SLINGO" IS MY FAVIOURED GAME.
but since Oct 2022 if it says dopple line it only counts 1 but not 2- still get the 2line but monewise goes -dopple line 2+2=4 not 2=2=3 so it would be origional, 40 pence not 20, nor 30 pence and its always on slingo xxxtreme, maybe it is my lap maybe the game has this nicknack its not only on one side its on 4 sides, thas why i am asking do they get checked ?
Regards
G.clark
Automatski prevedeno: