Zdravo Daniele,
Poslao sam im e-mail. Ispunio sam sve uslove za klađenje i mogu poslati snimak ekrana koji to dokazuje. Razlog koji su naveli za njegovo otkazivanje je u nastavku. Nema smisla jer je stanje na mom računu 203 dolara. Sada čekam još 2 dana i nadam se da neće ponovo biti otkazan. Razgovarao sam sa četom i rekli su da „podižem još jedan zahtev za povlačenje sada kada je moj bilans 203 dolara". Prvo je koštao 203 dolara i od tada ga nisam dirao. Ispod je njihov razlog. Kao što sam rekao, nema smisla. Imao sam 203 dolara na računu i još uvek imam. 203 dolara je očigledno više od 200 dolara koje su spomenuli. Takođe sam se kladio ni na šta osim na slotove i lako sam dostigao zahtev za klađenje od 3k dolara (kladio sam preko 5 hiljada dolara)
Ovo je njihov odgovor.
Žao nam je što vas obaveštavamo da je vaš zahtev za povlačenje odbijen jer nemate dovoljno sredstava da odbijete besplatni čip dobrodošlice od 100 USD
Potreban saldo na vašem nalogu u trenutku povlačenja: 200 USD (iznos bonusa će biti oduzet, a minimalno povlačenje koje obrađujemo je 100 USD. Pošto je ovo oko 100 USD besplatnog bonusa za čip, maksimalni iznos gotovine je 100 USD, stoga morate imate stanje od 200 USD na nalogu)
ispod je sažetak mog naloga. Stanje od 103 dolara je nakon što su odbili 100 dolara na čekanju. Ne vidim valjan razlog da je otkazan.
Povlačenja
Trenutno stanje na racunu :
103.00
Trenutna država :
Amerika
Trenutna valuta:
Američki dolar
Iznos zahteva za klađenje:
3,000,00 USD
Opkladeni iznos:
5,129,25 USD
Klađenje završeno:
da
Povlačenje na čekanju: 100 USD
Hi Daniel,
I have sent them an email. I met all wagering requirements and can send a screenshot proving it. The reason they gave for it being canceled is below. It doesn’t make sense because my account balance is $203. Now I wait another 2 days and hope it doesn’t get canceled again. I spoke with chat and they said to "raise another withdrawal request now that my balance is $203". It was $203 in the first place and I haven’t touched it since. Below is their reason. As I stated, it makes no sense. I had $203 in my account and still do. $203 is obviously more than the $200 they mentioned. I also have wagered on nothing but slots and reached the $3k wagering requirement easily (I’ve wagered over $5k)
This is their response.
We are Sorry to inform you that your withdrawal request has been rejected as you do not have enough balance to deduct Welcome Free Chip of $100
Required balance in your account at the time of Withdrawal: $200 (the bonus amount will be deducted, and the minimum withdrawal that we process is $100. As this is about $100 Free Chip Bonus, the max cash out is $100, therefore you need to have a balance of $200 in your account)
below is my account summary. The $103 balance is after they deducted the $100 pending withdrawal. I see no valid reason it was canceled.
Withdrawals
Current Balance :
103.00
Current Country :
United States
Current Currency :
USD
Wagering Requirement Amount :
3,000.00 USD
Wagered Amount :
5,129.25 USD
Wagering Completed :