Da. dobro si procitao .. i dugo sam cekao sa sobom da li da to javno objavim, dugo je izgledalo kao da su guru i zakon na mojoj strani, ali sada se ipak nadam da mi samo vatra moze pomoci u dilema sa gospodinom Betom!
Krajem oktobra osvojio sam 27.000 eura (240 besplatnih okretaja x 45 eura ulog x3 na 9Masks of fire) i pustio ih 19570 za isplatu. Ni bonus ni bilo šta drugo korišteno i sve je bilo legalno kao plativo.
Onda su me uvek odlagali za sutra i nekoliko dana kasnije od strane MR. Opklada upućena u kazino zbog slučaja Xantum!
Sam gospodin Bet i takođe moj RA i guru ovde u temi pod naslovom da je zbog greške u sistemu kazino i banci g. Beta došlo do grešaka u rezervaciji za neka plaćanja u istom periodu i ovi iznosi su pogrešno knjiženi na račune. tako i moj ... ali ja ionako ništa nisam osvojio!
Sa posljednjom uplatom preko 200 imao sam veliki dobitak (pogledajte prilog) i ovaj i još 2 iHv 500 i 50 uspješno su terećeni sa mog računa 2 dana kasnije!
Opet: od uspješno terećene uplate iHv. Osvojio sam 750 € u 19570!
Onda su me izbacili i blokirali, i nije samo da mi ne isplate skoro 20.000 a da ne tužim 2000.- unapred, koje nemam.....
ali čak i tako da se g. Bet ne oseća ni na koji način odgovornim da mi nadoknadi 750, jer ste bili zaduženi bez pružanja realne šanse za profit, a gospodin Bet je skoro već znao da sam ja "iz bezbednosnih razloga" blokiran od njega!
Pitam se da li svi zaposleni do kojih dođete naizmenično kažu "Sve će biti u redu" kada kažu "Gospodine, gospodine Kris gospodine, najdraži moji..ne brinite sve ide svojim tokom i biće dobro i ok, kao Vidim da je transakcija obrađena avionom .... gospodine gospodine gospodine gospodine."
Ne vidim savršenu reputaciju, ali nažalost ljudi koji, čak i ako samo sugerišem da ste me pokrali, a ne pominju ni zadržanu dobit, ne smatraju potrebnim da nadoknade smiješnih 750 eura iz moralnih razloga .
ciao! uspješno ste se odjavili!
sada imam 3 godine za žaljenje. Sudio van suda sa RA, ali nije uspio postići dogovor.
Čovjek sa terena pa čak i ko kaže da je nevjerovatno kako se stalno suprotstavljaju i zapliću se u kontradikcije u svim različitim izjavama.
Srećom, skupljam snimke ekrana od početka, ali pretpostavljam da ih čuvam bolje nego vatru u rerni..
Šta bi ti uradio?