NaslovnaForumDiskusija o prigovorima5.000 evra će biti odloženo

5.000 evra će biti odloženo

3.776 pregleda 1 odgovor |
pre 2 godina
|
Dodajte post
pre 2 godina
dersgb

Zadržan sam od petka jer sam jednom osvojio 5.000 evra. Kazino: Jetciti. U početku nisu bili potrebni dokumenti, odjednom jesu. Sve sam poslao. Znam ovo iz SVAKOG kazina: čim učitate dokumente, oni se odmah proveravaju i, u najboljem slučaju, verificiraju. Doktor mi je odobren za 2 dana. Jednu čekam od prekjuče. Od petka, kada sam pitao koliko je sve to trajalo, rekli su mi "obradićemo vašu isplatu u roku od 24 sata" hmm... juče mi je VIP menadžer obećao da ću danas dobiti isplatu "Radim na tome" eto šta su oni' govorim već 4 dana. Znam da danas više neće biti ništa. Moj poslednji dokument uvek nije verifikovan. Iskreno mogu da poludim. Umesto da pridobiju kupce, oni tako nešto oduzimaju. Ovde mi više nikada neće biti naplaćen depozit od 1 evra. Ni ja neću ništa da otkazujem, pošto je njihov mesečni limit povlačenja 5000€. Ako dobijem više, verovatno ću morati da čekam 2 godine na svoj novac :'D. Neka i dalje sanjaju da ću sve otkazati. To je tužno, na čijoj stranici piše "sve isplate se obrađuju u roku od 1 sata" dokumenti proveravaju potpuno isto! Pre nekoliko nedelja sam osvojio 900 evra i odmah je bilo na mom računu. Sta je sad? Nije stvar čak ni u čekanju, već u DRŽANjU. Vau

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
semyberry
pre 2 godina
gbrs

Zdravo. Dozvolite mi da počnem tako što vam čestitam na lepoj pobedi u JeetCiti kazinu , koja je zapravo bila malo veća od vaše poslednje, kao što ste rekli. Samo ovo kažem, jer ponekad kazina moraju da urade neke dodatne provere kada je u pitanju veći iznos. Po mom mišljenju, verovatno bi to mogao biti i ovaj slučaj.🤷‍♀ I ne kažem da je sigurno, naravno. Takođe mi je palo na pamet još nešto, a to je da je vikend došao odmah nakon vašeg zahteva za povlačenje i pretpostavljam da nema mnogo kazina koji obrađuju isplate tokom ta dva dana. Dakle, nadamo se da su vaši dokumenti provereni kao juče i da će vaš nalog uskoro biti potpuno verifikovan, tako da bi vaše povlačenje moglo biti obrađeno. 🤞

Video sam vašu žalbu ovde, kod našeg tima, gde su vam rekli o vremenskom okviru od 14 dana. To je uobičajena procedura kada su u pitanju sve žalbe u vezi povlačenja i period koji naš tim za žalbe mora da sačeka pre nego što može da interveniše.

Obavestite nas ako imate bilo kakve novosti iz kazina u vezi sa ovim slučajem, tako da ćemo biti spremni da se uključimo, ako bude potrebno.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.