DRAGI SVI,
Treba mi tvoja pomoć molim te. Ja sam već dugo verifikovani član betfuri-ja. Ovde sam izgubio mnogo novca. Danas 25.10.2025. deponovao sam doge kriptovalute i ponovo sam izgubio, a zatim sam deponovao svoju poligonsku kriptu i izgubio sam do poslednjeg okreta u ruletu gde sam pobedio i onda sam napravio zahtev za povlačenje za puni balans. U narednih 15 minuta dobio sam e-poštu. moj nalog je blokiran zbog višestrukog računovodstva. Mogu obećati da nemam više naloga, jer niko iz moje kuće nema kockarski račun. Do trenutka kada sam gubio, nisu me blokirali danas kada sam pobedio blokirali su me, molim vas, pomozite...
DEAR ALL,
I need your help please. i am a verified betfury member for long now. I have lost lot of money here. Today 10/2/25 i deposited doge crypto and i lost again then i deposited my polygon crypto and i lost till my last spin in roulette where i won and then i made a withdrawal request for full balance. In next 15 minutes i got an email saying. my account is blocked due to multi accounting. I can promise i dont have multi accounts infact no one from my house has any gambling accounts. Till the time i was loosing they didnt block me today when i won they blocked me please helpp...