NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaBETFURI NALOG BLOKIRAN!!!! POMOZITE MOJ PROFIT OD SKORO 3000$ BLOKIRAN

BETFURI NALOG BLOKIRAN!!!! POMOZITE MOJ PROFIT OD SKORO 3000$ BLOKIRAN

od mananbhutani27
|
930 pregleda 7 odgovora |
|
Dodajte post

DRAGI SVI,

Treba mi tvoja pomoć molim te. Ja sam već dugo verifikovani član betfuri-ja. Ovde sam izgubio mnogo novca. Danas 25.10.2025. deponovao sam doge kriptovalute i ponovo sam izgubio, a zatim sam deponovao svoju poligonsku kriptu i izgubio sam do poslednjeg okreta u ruletu gde sam pobedio i onda sam napravio zahtev za povlačenje za puni balans. U narednih 15 minuta dobio sam e-poštu. moj nalog je blokiran zbog višestrukog računovodstva. Mogu obećati da nemam više naloga, jer niko iz moje kuće nema kockarski račun. Do trenutka kada sam gubio, nisu me blokirali danas kada sam pobedio blokirali su me, molim vas, pomozite...

Automatski prevedeno:
mananbhutani27

zdravo,

Razumem da ti je teško. Kako ja to vidim, ovaj problem sa više naloga se pojavio vrlo nedavno. Da li vam je neko izneo neke detalje u vezi sa drugim nalogom?

Igrači uvek očekuju da ih kazina blokiraju kada pobede, a ne kada gube, ali tehnički kazina proveravaju aktivnosti naloga prvenstveno kada se podnese povlačenje. U svakom slučaju, dokazi kazina će biti ključni. Pretpostavljate li da je ovo njihova konačna presuda?

Automatski prevedeno:

Pa očigledno mi ne daju i dokaze. A kada sam rekao da mogu da dokažem da nemam nikakav drugi račun, oni samo poriču sve. Blokirali su mi 3100$. Da li neko može da pomogne ovde?

Automatski prevedeno:
mananbhutani27

Pošto je vaša žalba prihvaćena, vi zapravo dobijate pomoć. Ali meni se čini da niste baš upoznati sa ovim procesom, zar ne?

Počeo bih sa tajmerom:

file

Žalba nije veoma brz proces, ali ne brinite; proverite to ili pratite obaveštenja putem e-pošte.

Automatski prevedeno:

Razumeo. Hvala.

Automatski prevedeno:
mananbhutani27

Nema problema.

Nisam siguran da li postoji nešto pozitivno što bih vam sada mogao reći, ali biću ovde ako želite da podelite više ili nešto pitate.

Automatski prevedeno:

Siguran sam da postoji način da se povežete sa njima kako biste dobili dokaze o Multi računovodstvu. Zato što znam da sam uvek imao samo jedan ID za prijavu i da sam sa njima već duže vreme. Takođe verifikovano.

Automatski prevedeno:
mananbhutani27

Očekujem isto, da budem iskren. Proces žalbe je osmišljen tako da se suoči sa tačkom gledišta igrača sa poenima kazina. Dakle, da, pretpostavljam. videćemo.

Automatski prevedeno:

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti