NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaBitkingz isplaćuje samo 25.000,00 profita kada provajder slotova potvrdi tok igre

Bitkingz isplaćuje samo 25.000,00 profita kada provajder slotova potvrdi tok igre

od Anonymized157
|
4.644 pregleda 1 odgovor |
|
Dodajte post

zdravo

Nikada nisam imao.

Potrebno je nekoliko dana dok mi Bitkingz ne može isplatiti 7500,00 za prvu sedmicu. Oni "rutinski" idu kod provajdera (vjerovatno Pragmatic play) da mi provjere igru, gdje sam 1. marta osvojio 25.000,00

Općenito pitanje: da li je to uobičajeno? I ako je tako, koliko dugo to traje?

Tako je, Roger

Automatski prevedeno:
Anonymized157

Zdravo,

Osvojili ste veliku svotu novca i kazino želi biti siguran da je sve bilo legalno, rekao bih.

Uzeo bih to kao dodatni dio KYC-a u ovom trenutku.

Daniel je nedavno odgovorio na slično pitanje ovdje na forumu.

Napisao je: „S provajderima igara je prilično komplikovano. Kazino im obično pošalje slučaj koji treba da istraže i onda čekaju potvrdu provajdera.

Možete čekati nekoliko sedmica, ja bih rekao da je minimum 2 sedmice, bojim se."

Automatski prevedeno:

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti