NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaBOVADA – Upozorenje: VIP nalog od 168 hiljada dolara zaključan više od mesec dana

BOVADA – Upozorenje: VIP nalog od 168 hiljada dolara zaključan više od mesec dana

1.122 pregleda 7 odgovora |
pre 3 meseci
|
Dodajte post
pre 3 meseci
gbrs

Zdravo svima,

Koristim onlajn kazino skoro 3 godine. Pre oko 6 meseci sam počeo ozbiljnije da igram, prošao kroz značajne gubitke i za to vreme dostigao VIP status. Doslednom igrom uspeo sam da nadoknadim gubitke i da ostvarim profit.

U jednom trenutku, moj saldo je dostigao oko 168.000 dolara.

Pošto sam verovao platformi, nisam žurio da podignem svoja sredstva.

Sve je bilo u redu do jednog povlačenja:

počelo je da traje duže nego obično

Zamoljen sam da završim verifikaciju

i moj nalog je tada bio zaključan

Podneo sam sva tražena dokumenta.

Sada je situacija sledeća:

Prošlo je više od mesec dana

Moj nalog je i dalje zaključan

Provera/istraga je još uvek u toku

Dobijam odgovore, ali samo opšta ažuriranja bez jasnog vremenskog okvira

Ono što me najviše brine je ovo:

Da li bih, da sam izgubio 150.000 dolara, imao mogućnost da zaključam svoj nalog i sprečim kazino da pristupi tom novcu?

Naravno da ne.

Pa kako je onda fer da kada igrač legitimno pobedi, pristup sredstvima može biti ograničen na duži vremenski period?

Razumem da je verifikacija neophodna, posebno za velike iznose. To nije problem.

Problem je dužina procesa i nedostatak jasnog vremenskog okvira za rešavanje spora.

Delim ovo iskustvo kako bi i drugi bili upoznati, i bio bih zahvalan da čujem od svakoga ko je prošao kroz nešto slično.

Nastaviću da ažuriram ovaj slučaj.

Automatski prevedeno:
gorastos
pre 3 meseci
gbrs

Zdravo, hvala što si odvojio/la vreme da ovo podeliš. Mogu da zamislim koliko stresna ta situacija mora biti, posebno imajući u vidu koliki je iznos i koliko dugo traje.

Iz onoga što opisujete, ključni problem ne izgleda da je u tome što se verifikacija dešava, već koliko dugo traje i nedostatak jasnog vremenskog okvira. To je opravdana zabrinutost. Čekanje duže od mesec dana sa ograničenim ažuriranjima je razumljivo frustrirajuće, posebno kada vam je nalog u međuvremenu zaključan.

Istovremeno, slučajevi koji uključuju velika stanja često pokreću produžene provere (KYC/AML, izvor sredstava, pregled igre itd.), a one mogu trajati znatno duže od standardnih isplata. To ne čini iskustvo ništa manje neprijatnim, ali može objasniti zašto se stvari sporo odvijaju.

Vaše poređenje gubitaka i dobitaka je emocionalno razumljivo, ali u praksi se te situacije rešavaju veoma drugačije. Isplate, posebno velike, podležu regulatornim proverama koje se jednostavno ne primenjuju na isti način kada se sredstva uplaćuju ili gube.

Trenutno, pošto ste već podneli dokumenta i dobijate odgovore (čak i ako su generički), to sugeriše da je slučaj i dalje aktivan, a ne ignorisan. Ako se kašnjenje nastavi mnogo duže bez napretka, moglo bi imati smisla da se to formalno eskalira (npr. putem žalbe ili alternativnog rešavanja sporova), kako bi postojao jasniji proces preispitivanja i vremenski okvir.

Ako ste otvoreni za to, slobodno nam podnesite besplatnu žalbu. Želite da saznate više o tome?

U svakom slučaju, nadam se da će se ovo uskoro rešiti za vas i obavezno nas obaveštavajte.

Automatski prevedeno:
Radka
pre 3 meseci
gbrs

Hvala vam na razumevanju i podršci, zaista to cenim.

Međutim, nisam video Bovadu navedenu kao opciju za podnošenje žalbe. Da li mi nešto nedostaje ili postoji drugi način da se postupi u ovom slučaju?

Automatski prevedeno:
gorastos
pre 3 meseci
gbrs

Nema na čemu.

I ne propuštate ništa. Problem sa mnogim kazinima, uključujući i Bovadu, jeste da nisu vidljivi igračima koji dolaze iz SAD zbog specifičnih propisa o kockanju koje moramo poštovati, pa je način da se to zaobiđe korišćenjem opcije „kazino nije na listi", koja se nalazi ispod same liste. Možete li da pokušate, molim vas?

Molimo vas da umesto toga dodate puno ime kazina i njegovu URL adresu i trebalo bi da bude u redu.

Automatski prevedeno:
Radka
pre 3 meseci
gbrs

Hvala vam, cenim pojašnjenje.

Pratio sam tvoj predlog i koristio opciju „kazino nije na listi", dodao puno ime i URL adresu, tako da bi sada sve trebalo da bude podešeno.

Automatski prevedeno:
gorastos
pre 3 meseci
gbrs

Nema na čemu. U slučaju da vam zatreba pomoć, samo me obavestite, molim vas. Što se tiče žalbe, moje kolege će uskoro razmotriti situaciju i slučaj će biti nastavljen.

Automatski prevedeno:
pre 3 meseci
gbrs

AŽURIRANjE:

Želeo sam da obavestim sve o mojoj situaciji sa Bovadom.

Nakon veoma duge istrage i izuzetno stresnog procesa, mogu da potvrdim da sam sada primio sva svoja sredstva u celosti.

Bovada je trajno zatvorila moj račun, ali su sva povlačenja na kraju obrađena i isplaćena.

I dalje verujem da je ceo proces trajao predugo i da mu je nedostajala transparentnost. Zaključavanje VIP naloga tokom tako dugog perioda, sa ograničenim informacijama i bez jasnog vremenskog okvira, stvorilo je ogromnu količinu stresa i neizvesnosti.

Uz to rečeno, olakšano mi je što je situacija konačno rešena i što sam dobio puni iznos koji mi dugujem.

Takođe želim da se zahvalim svima koji su pratili slučaj, delili savete, a posebno timovima za žalbe koji su pomogli da se održi pritisak na situaciju i pomagali tokom celog procesa.

Nadam se da će ovo ažuriranje pomoći drugima koji bi mogli da prođu kroz nešto slično u budućnosti.

Srećno svima.

Automatski prevedeno:
gorastos
pre 3 meseci
gbrs

Hej, tako mi je drago što je ovo sada gotovo! Takođe bih želeo da vam se zahvalim što ohrabrujete druge igrače da dele savete ili se žale kada stvari budu čudne. Iz mog iskustva, neki kazina mogu na kraju postati manje efikasni sa dodatnim proverama, ali se slažem da je užasno pogrešno kada se VIP igrač nađe u sredini. Usuđujem se da kažem da je ovo najlakši način da se izgube ti VIP igrači...

Pa, nadajmo se da nećete doživeti nešto slično negde drugde.

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
TaDa Logo
Podelite kako ste ostvarili pobede na TaDa Gaming slotovima i ostvarite još jednu šansu za dobitkom!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.