NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaDa li je HadesBet pravilno licenciran? OGL/2023/174/0082 ne može biti verifikovan

Da li je HadesBet pravilno licenciran? OGL/2023/174/0082 ne može biti verifikovan

319 pregleda 3 odgovora |
pre 3 nedelja
|
Dodajte post
pre 3 nedelja
gbrs

HadesBet – Da li je kazino zaista licenciran?

Da li je to razlog za podnošenje žalbe guruu kazina? I traženje povrata novca.

Automatski prevedeno:
Org1991
pre 2 nedelja
gbrs

Zdravo. Na osnovu onoga što vidim u našem sistemu, trenutno nemamo navedenu nikakvu licencu za ovaj kazino.

Međutim, činjenica da kazino nema licencu sama po sebi ne znači automatski da igrač ima pravo na povraćaj novca. Postoje i nelicencirani kazina koja rade bez većih problema i normalno obrađuju isplate, tako da sam nedostatak licence ne bi bio razlog da pokušamo da nadoknadimo vaše gubitke.

Ako želite, možete malo detaljnije opisati svoju situaciju kako bih bolje razumeo šta vam se zapravo dogodilo u kazinu i da li postoji još neki problem koji bi mogao biti relevantan.

Automatski prevedeno:
Jaroslav
pre 2 nedelja
gbrs

Dakle, za vas je kazino koji radi bez ikakve licence normalan?

Automatski prevedeno:
Org1991
pre 2 nedelja
gbrs

Da, postoji dosta kazina koji rade bez licence.

Lično, ako bih morao da biram gde da igram, preferirao bih licencirani kazino, idealno onaj sa licencom u mojoj zemlji. Ako se pojavi problem, obično postoji nadležni organ kome se možete obratiti.

Uz to rečeno, govoreći čisto uopšteno, postoje i nelicencirani kazina koji normalno rade i čak mogu bolje tretirati igrače od nekih licenciranih. Dakle, sam nedostatak licence ne znači automatski da je kazino loš ili nepošten.

Ne kažem da je ovaj konkretni kazino nužno jedan od tih primera. Samo govorim generalno.

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.