NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaDepozit od 5.000 meksičkih dolara nije uplaćen nakon 30 dana

Depozit od 5.000 meksičkih dolara nije uplaćen nakon 30 dana

435 pregleda 6 odgovora |
pre 3 nedelja
|
Dodajte post
pre 3 nedelja
esrsgb

Dana 29. juna, uplatio sam depozit od 5.000 meksičkih pezosa putem SPEI-ja u 1win kazino [1win]. Došlo je do greške prilikom registracije početnog iznosa zahteva, a slučaj je nerešen više od 30 dana. Regulisani sistem plaćanja u Meksiku (NVIO Mexico) mi je već izdao zvanično rešenje putem e-pošte kojim se potvrđuje da su sredstva uspešno dostavljena na bankovni račun trgovca (1win). Podrška 1win-a mi je poslala poruku kojom potvrđuje da su fizički locirali moj depozit od 5.000 pezosa u svom sistemu plaćanja, ali odbijaju da ga ručno primene na moj saldo, držeći me pod stalnim „nadzorom" [1win]. Imam referentni broj podrške SPP-765118. Zahtevam trenutno ručno uplaćivanje mojih sredstava ili potpuni povraćaj novca.

Automatski prevedeno:
Ferral07
pre 2 nedelja
esrsgb

Dostavljam slike koje jasno prikazuju kako moj novac napušta MercadoLibre, prelazi na NVIO, a zatim na 1win! Ovde je moj novac nepravedno zadržan više od 31 dan i to neprekidno! Hitno zahtevam povraćaj mojih deponovanih sredstava putem postupka povraćaja u dobroj veri!

filefilefilefile

Automatski prevedeno:
Ferral07
pre 2 nedelja
gbrs

Zdravo, vidim da ste podneli dve žalbe na neobjavljene kazina, ali pretpostavljam da se barem jedan od tih zahteva poklapa sa ovim pitanjem 1win. Za sada, budite strpljivi dok posrednici ne pregledaju vaš početni zahtev; kada bude odobren, istražiće ga i obaveštavati vas o mogućnostima.

Žao mi je što se mučite već toliko dugo; ako možemo nešto da učinimo, moje kolege će pokušati da pomognu. Samo da razumem stvar, ko po vašem mišljenju drži novac? Ne mogu da razaznam da li bi to trebalo da bude kazino ili druge kompanije koje ste takođe pomenuli.

Automatski prevedeno:
Radka
pre 2 nedelja
esrsgb

Izgleda da trgovac već ima novac! U ovom slučaju bi to bio 1win. Pošto je i NVIO poslao taj novac, prošlo je mnogo vremena da ovo nisu ručno obradili; prošlo je 35 dana od danas!

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Ferral07
pre 2 nedelja
gbrs

Zdravo, razumem. Hvala vam. Nisam siguran da li možemo direktno da pomognemo, ali kao što sam ranije napomenuo, medijatori će vas ionako obavestiti. To je njihova odluka. Ako zahtev bude odobren, biće vam dodeljen medijator.

Budite strpljivi, molim vas.

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
esrsgb

U redu, razumem! Hvala vam puno na informacijama i pomoći! Biću na oprezu.

Automatski prevedeno:
Ferral07
pre 2 nedelja
gbrs

Nema na čemu. Drago mi je da vidim da je žalba sada odobrena, tako da je sada vreme da se prikupe sve povezane informacije, zato budite spremni na neka dodatna pitanja. A onda, kada se ta prva sesija završi, biće kao, u redu, sada imamo žalbu i sada možemo da dodelimo medijatora i stvari počinju da se kreću. Ponekad može potrajati. Zato slobodno ostanite u kontaktu na forumu kad god želite.

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
TaDa Logo
Podelite kako ste ostvarili pobede na TaDa Gaming slotovima i ostvarite još jednu šansu za dobitkom!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.