NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaIsplata od 1.200 evra je i dalje u toku posle skoro 12 dana

Isplata od 1.200 evra je i dalje u toku posle skoro 12 dana

448 pregleda 6 odgovora |
pre 3 nedelja
|
Dodajte post
pre 3 nedelja
gbrs

Zdravo svima,

Trenutno čekam isplatu od 1.200 evra sa VegaDream-a.

Zatražio sam povlačenje 23. avgusta 2026. godine oko 16:00 časova po srednjoevropskom vremenu, i to je još uvek u toku.

Kontaktirao sam podršku kompanije VegaDream 31. avgusta i rečeno mi je da je moj slučaj prosleđen nadležnom odeljenju na dalji pregled i da ću biti kontaktiran putem e-pošte.

Juče, 3. septembra, VegaDream je obradio i isplatio zasebnu isplatu od 20 evra iz besplatnih okretaja.

Međutim, moja isplata od 1.200 evra je još uvek u toku.

Razumem da VegaDream trenutno ima veliki broj zahteva za povlačenje novca, ali skoro 12 dana postaje prilično frustrirajuće, posebno zato što povlačenje očigledno još nije ni obrađeno.

Da li je još neko nedavno doživeo slično kašnjenje sa VegaDream-om, posebno sa isplatama od preko 1.000 evra?

Sačekaću da prođe rok od 14 dana, a zatim ću podneti zvaničnu žalbu ako 1.200 evra još uvek nije plaćeno.

Ažuriraću ovu temu.

Hvala vam na vašem vremenu.

Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
dersgb

Imam ga od 31. avgusta 2026. godine, takođe preko 900 evra.

Ranije je uvek bilo manje od 48 sati, ali od ove promene je drugačije i dostupna je podrška za veštačku inteligenciju.

Je li već stiglo?

Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
dersgb

Zdravo Flaster, ne, novac još nije stigao. Obavestiću te ovde!

Srdačan pozdrav

Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
dersgb

Ažuriranje: Isplata je upravo stigla! 🙏🏼

Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
dersgb

I ja sada 🙏🏼

Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
dersgb

Vegadrim na broju 1

Automatski prevedeno:
NM124
pre 3 nedelja
gbrs

Zdravo svima,

Trenutno čekam isplatu od 1.200 evra sa VegaDream-a.

Zatražio sam povlačenje 23. avgusta 2026. godine oko 16:00 časova po srednjoevropskom vremenu, i to je još uvek u toku.

Kontaktirao sam podršku kompanije VegaDream 31. avgusta i rečeno mi je da je moj slučaj prosleđen nadležnom odeljenju na dalji pregled i da ću biti kontaktiran putem e-pošte.

Juče, 3. septembra, VegaDream je obradio i isplatio zasebnu isplatu od 20 evra iz besplatnih okretaja.

Međutim, moja isplata od 1.200 evra je još uvek u toku.

Razumem da VegaDream trenutno ima veliki broj zahteva za povlačenje novca, ali skoro 12 dana postaje prilično frustrirajuće, posebno zato što povlačenje očigledno još nije ni obrađeno.

Da li je još neko nedavno doživeo slično kašnjenje sa VegaDream-om, posebno sa isplatama od preko 1.000 evra?

Sačekaću da prođe rok od 14 dana, a zatim ću podneti zvaničnu žalbu ako 1.200 evra još uvek nije plaćeno.

Ažuriraću ovu temu.

Hvala vam na vašem vremenu.

Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
gbrs

Zdravo. Ponekad zaista nema mnogo toga da se uradi osim čekanja da kazino obradi isplatu.

Generalno dajemo kazinima do 14 dana da završe ovaj proces. Ako se sličan problem ponovi u budućnosti i isplata se i dalje ne obradi nakon tog perioda, uvek možete da nam se obratite i podnesete žalbu.

Iz onoga što ste opisali, izgleda da vam je kazino dao samo prilično opšte odgovore. Ako se ništa drugo ne zahteva od vas i sve što možete da uradite je da čekate, onda je strpljenje verovatno najvažnija stvar u ovom trenutku, iako znam da to ponekad može biti najteži deo.

U svakom slučaju, drago mi je što ste i vi i ostali igrači na kraju dobili svoj novac. Nadam se da će se sve nastaviti bez ikakvih problema u budućnosti.🙂

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.