NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaIsplata od 1.200 evra je i dalje u toku posle skoro 12 dana

Isplata od 1.200 evra je i dalje u toku posle skoro 12 dana

106 pregleda 1 odgovor |
pre 20 sati
|
Dodajte post
pre 20 sati
gbrs

Zdravo svima,

Trenutno čekam isplatu od 1.200 evra sa VegaDream-a.

Zatražio sam povlačenje 23. avgusta 2026. godine oko 16:00 časova po srednjoevropskom vremenu, i to je još uvek u toku.

Kontaktirao sam podršku kompanije VegaDream 31. avgusta i rečeno mi je da je moj slučaj prosleđen nadležnom odeljenju na dalji pregled i da ću biti kontaktiran putem e-pošte.

Juče, 3. septembra, VegaDream je obradio i isplatio zasebnu isplatu od 20 evra iz besplatnih okretaja.

Međutim, moja isplata od 1.200 evra je još uvek u toku.

Razumem da VegaDream trenutno ima veliki broj zahteva za povlačenje novca, ali skoro 12 dana postaje prilično frustrirajuće, posebno zato što povlačenje očigledno još nije ni obrađeno.

Da li je još neko nedavno doživeo slično kašnjenje sa VegaDream-om, posebno sa isplatama od preko 1.000 evra?

Sačekaću da prođe rok od 14 dana, a zatim ću podneti zvaničnu žalbu ako 1.200 evra još uvek nije plaćeno.

Ažuriraću ovu temu.

Hvala vam na vašem vremenu.

Automatski prevedeno:
pre 2 sati
dersgb

Imam ga od 31. avgusta 2026. godine, takođe preko 900 evra.

Ranije je uvek bilo manje od 48 sati, ali od ove promene je drugačije i dostupna je podrška za veštačku inteligenciju.

Je li već stiglo?

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
TaDa Logo
Podelite kako ste ostvarili pobede na TaDa Gaming slotovima i ostvarite još jednu šansu za dobitkom!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.