Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaKazino je otkazao zahtev za povlačenje novca tvrdeći da imam pravo samo na 100 evra

Kazino je otkazao zahtev za povlačenje novca tvrdeći da imam pravo samo na 100 evra

1.761 pregleda 5 odgovora |
pre 5 meseci
|
Dodajte post
pre 5 meseci
ptrsus

Dobar dan. Imam neke sumnje u vezi sa tim šta se dešava.

Aktivirao sam bonus za koji sam dostigao prebacivanje. Kada sam dostigao prebacivanje i nakon što sam ga prebacio na svoj pravi saldo, nastavio sam da igram. Kada sam dostigao 170 evra, odlučio sam da ga podignem. Zahtev je podnet i čekao sam. Danas sam otišao na veb stranicu i primetio da su otkazali porudžbinu. Uplatili su 100 evra na kazino račun i podigli 70 evra. Sada kažu da je maksimalni iznos za podizanje bonusa 100 evra. Ali ako sam dostigao prebacivanje i igram za pravi novac, svaki iznos koji se zaradi nakon toga je moj, zar ne?

Automatski prevedeno:
SMCARMO
pre 5 meseci
usrs

You always need to check the bonus terms first.

What's the maximum amount for withdrawal from this bonus? Have you checked that?

pre 5 meseci
ptrsus

Dobro jutro Romi.

Maksimalni iznos bonusa je 100 evra. Ali mislio sam da, iako je to maksimalni iznos od 100 evra, on služi samo za prilagođavanje prilikom konvertovanja bonus stanja u stvarno stanje. Drugim rečima, ako ste imali 200 evra na bonus stanju kada dođete do prenosa, ono će se povećati na 100 evra. I da će od tada svaki dobitak koji ostvarim biti moj jer sam ga već konvertovao u stvarno stanje.

Automatski prevedeno:
SMCARMO
pre 5 meseci
usrs

Well, it has to be first converted to the real money or withdrawn. Then you should be able to continue playing by depositing or playing with the real balance money.

pre 5 meseci
ptrsus

To se i desilo. Ispunio sam sve uslove i kada je sav novac na bonus stanju postao pravi saldo, nastavio sam da igram sa pravim stanjem sve do zahteva za isplatu.

Automatski prevedeno:
SMCARMO
pre 5 meseci
usrs

Our team will investigate the whole thing within your complaint, so hopefully we'll be able to intervene in your case and help you out.

Please stay patient, and we'll get there. 🙏

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $2,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.