Zdravo Guru. Ja sam u istoj situaciji kao i svi ostali. Pridružio sam se ovoj platformi, napravio prvi depozit od 10,00 R$ i povećao zaradu, dok kada sam pokušao da se povučem, tražili su od mene da napravim još jedan depozit od 20,00 R$. Otišao sam tamo i napravio depozit i kada sam ponovo pokušao da podignem, rekli su da mogu da podignem samo 40,00 R$. Kada sam otišao da unesem iznos za povlačenje, stigla je poruka da moram da uložim još 70,00 R$. Tada sam pronašao vašu veb stranicu i video da je mnogo ljudi povređeno baš kao i ja, i moj iskreni zahtev je da nam pomognete da to rešimo i dobijemo naš novac, jer je veoma frustrirajuće za vas da svoje poverenje i svoj novac date na platformu to vara. ljudi. Pomozite nam molim vas.
Veza: https://1678pg.com/indek

Pridružio sam se ovoj platformi, napravio prvi depozit od 10,00 R$ i povećao svoju zaradu, dok kada sam pokušao da se povučem, tražili su od mene da napravim još jedan depozit od 20,00 R$. Otišao sam tamo i napravio depozit i kada sam ponovo pokušao da podignem, rekli su da mogu da podignem samo 40,00 R$ dnevno, tako da sam uspeo da napravim tih 40 reala, pustio sam da prođe 1 dan, pokušao sam da napravim još jedno povlačenje od 40, Sećajući se da je II već imao dobitak od 1.768, i pisalo je da moj VIP nivo može da dobije samo 40, ali nije izašao, prošao je još jedan dan i nije uspelo, tada sam video da moram da uložim još jedan 70, za sledeći VIP nivo, deponovao sam, revizija je tražila da se ovo potroši na opkladu, položio sam opkladu i na kraju imao više novca, tada sam otišao da ga povučem, i pojavilo se i bilo je dovoljno dobro da povuci sve, ali još uvek obrađujem, ovaj novac bi bio od velike pomoći ovog meseca, ako možeš i dobiješ neku malu pomoć, hvala ti puno Bog blagoslovio
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.