NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaLocovin ne plaća, isključen je posle brojnih provera... skoro 17.000 evra

Locovin ne plaća, isključen je posle brojnih provera... skoro 17.000 evra

5.985 pregleda 8 odgovora |
pre 3 godina
|
Dodajte post
pre 3 godina
dersgb

Igram u locovin-u od prošle godine... Već sam izgubio preko €20,000 za kratko vreme! Eto, pobedio sam, skoro 17.000 €.. račun je blokiran odmah nakon klika i povlačenja i potrebna su dokumenta za dalju verifikaciju... Otkrila sam sve, čak i moj venčani list je u jednom trenutku bio potreban! Sada, posle 4-5 dana testiranja, jednostavno sam bio blokiran i isključen iz locovin-a... šta da radim dalje? tražim pomoć

Automatski prevedeno:
Goldkind
pre 3 godina
gbrs

Žao mi je što to čujem. Da li su vam objasnili zašto su vas blokirali nakon što ste im dali sva dokumenta?

Automatski prevedeno:
pre 3 godina
gbrs

Ne brini, nadam se da će se sve dobro završiti za tebe

Automatski prevedeno:
Goldkind
pre 2 godina
gbrs

Jedan od mojih prijatelja je imao sličan slučaj i bio je blokiran jer je spomenuo u drugom kazinu, mislim da Cashimashi ima problem sa kockanjem. Možda su nekako povezani i zato ste blokirani?

Automatski prevedeno:
SusieS
pre 2 godina
gbrs

Hej tamo.

Izvinite što prekidam, samo želim da vas pitam da li sam dobro razumeo situaciju.

Jedan od vaših prijatelja je tražio samoisključivanje u jednom kazinu, i kao rezultat toga, njegov račun je takođe zatvoren u drugom. Da li ste to rekli?

Pošto je ovo prilično neobično, s druge strane, od vitalnog je značaja da pažljivo pročitate uslove, posebno ako igrate u kockarnicama unutar iste grupe. Što je takođe prilično težak deo.

Na ovaj ili onaj način, igrač kome ste odgovorili našao je rešenje kroz žalbu.

Pogledajte detalje ovde , ako ste zainteresovani.

Takođe ističem da se u ovom slučaju uopšte nije radilo o samoisključenju; blokada naloga je verovatno postavljena zbog verifikacije koja je u toku.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
dersgb

Zdravo,.....I ja imam problema sa isplatom iako imam sva dokumenta. Može li mi neko pomoći?

Automatski prevedeno:
neubi210788
pre 1 godinu
gbrs

Pokušajte da opišete ceo problem koji imate tamo, molim vas, kako bismo mogli da ga razumemo i nadamo se da ćemo rešiti situaciju.

Da li ste poslali sva potrebna dokumenta i da li su ona već odobrena ili su još na čekanju?

Kada ste tačno počeli sa procesom verifikacije?

Automatski prevedeno:
Romi
pre 1 godinu
dersgb

Očigledno je to moj potez. Adresa je promenjena samo unutar grada. Ali to ne mogu ni da vidim...dokumenti naravno svi imaju novu adresu

Automatski prevedeno:
neubi210788
pre 1 godinu
gbrs

Nažalost, još uvek niste opisali šta je tačno problem, tako da zaista ne znam kako bih vam mogao pomoći. 🤷‍♀

Možete li, molim vas, da odgovorite na vašu žalbu , jer nam je potrebno još informacija da bismo krenuli dalje?

Na ovaj način, zaista nam je teško da razumemo problem, znate.

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
TaDa Logo
Podelite kako ste ostvarili pobede na TaDa Gaming slotovima i ostvarite još jednu šansu za dobitkom!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.