NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaPROBLEMI SA POVLAČENJEM 20BET 1,052,100

PROBLEMI SA POVLAČENJEM 20BET 1,052,100 (strana 3)

16.553 pregleda 49 odgovora |
pre 4 godina
|
12 3
Dodajte post
pre 3 nedelja
esrsgb

Zvuči čudno. Registracija i uplata su bili veoma brzi. Ali kada sam zatražio isplate (trenutno imam dve na čekanju), tražili su apsurdnu količinu dokumentacije, nešto što nikada ranije nisam video. Nakon što su završili taj korak, obavestili su me o sledećem:

Pozdrav,

Hvala vam što ste nam skrenuli pažnju na ovo pitanje!

Iako u potpunosti razumemo vašu zabrinutost i frustraciju u vezi sa vremenom čekanja, želimo da vas obavestimo da naša Odeljenje za bezbednost trenutno sprovodi temeljan pregled vašeg zahteva za isplatu.

Ovaj pregled obuhvata proveru dokumenata koje ste podneli, kao i proveru aktivnosti vašeg naloga, kako bi se osiguralo održavanje najviših standarda bezbednosti i usklađenosti.

Kada se pregled završi, dobićete imejl od našeg tima za podršku sa dodatnim informacijama u vezi sa vašim zahtevom za isplatu.

Hvala vam na razumevanju.

Zabrinut sam zbog ogromnog broja izveštaja iz celog sveta koji kažu da jednostavno ne plaćaju!

Automatski prevedeno:
Xeneize88
pre 3 nedelja
gbrs

Iz poruke koju su vam poslali, izgleda da je pregled još uvek u toku i obuhvata i dokumenta koja ste podneli i proveru aktivnosti vašeg naloga. Dakle, u ovom trenutku, ne bih to shvatio kao odbijanje plaćanja, iako mogu da razumem zašto je nedostatak bilo kakvog vremenskog okvira zabrinjavajući.

Takođe ne bih donosio preuranjeni zaključak da neće platiti samo na osnovu izveštaja drugih igrača. Naš pregled žalbi trenutno ne pokazuje nikakve nerešene žalbe protiv kazina. To naravno ne garantuje kako će se vaš slučaj završiti, ali vredi sagledati situaciju iz perspektive.

Koliko dugo su zapravo na čekanju ove dve isplate? Obično dozvoljavamo kazinima do 14 dana da izvrše isplatu, posebno kada je u pitanju dodatna verifikacija ili bezbednosna provera.

Još jedna stvar koju bi bilo korisno znati: da li sredstva dolaze od kazino igara ili od sportskog klađenja? To je važno jer ako se problem kasnije mora eskalirati, naš tim za žalbe može se baviti sporovima vezanim za kazino, dok slučajevi čistog sportskog klađenja ne spadaju u oblast u kojoj smo specijalizovani.

Za sada bih ostavio oba povlačenja na čekanju i izbegao bih njihovo otkazivanje dok je pregled još u toku.

Automatski prevedeno:
Jaroslav
pre 2 nedelja
esrsgb

Dobro jutro,

Očigledno žele da odustanem od povlačenja novca. Već skoro nedelju dana šaljem dokumenta (uključujući dva različita dokaza o prebivalištu). Danas su tražili najapsurdniju stvar od svega: izvod sa mog poslovnog računa, što je zaista nepoštovanje.

Ovo je prvi put da sam doživeo takvo kašnjenje i takav nedostatak poštovanja!

Automatski prevedeno:
Xeneize88
pre 2 nedelja
gbrs

Razumem da ako se ovo već dešava duže vreme, verovatno postaje veoma frustrirajuće. Ne mislim da bi iko uživao u bavljenju KYC procesom koji se stalno odugovlači.

Ako vam kazino zatraži nešto što nije jasno ili ne razumete zašto je određeni dokument potreban, mislim da je najbolje mesto da ga postavite direktno u žalbi kako bi sve ostalo na jednom mestu.

Međutim, iz onoga što ste do sada opisali, zahtevi ne zvuče posebno neobično za KYC. Oni mogu jednostavno biti deo onoga što je kazinu potrebno pre nego što se vaša verifikacija može završiti, i obično ćete moći da povučete novac tek kada je nalog potpuno verifikovan.

Najvažnije je da ne odustajete od svog novca. Čak i ako kazino traje duže nego što bi trebalo, najgora stvar koju biste sada mogli da uradite jeste da otkažete isplatu, prestanete da sarađujete sa verifikacijom i na kraju potrošite novac.

Zato, molim vas, držite se procesa i dovedite ga do kraja.

Automatski prevedeno:
Jaroslav
pre 2 nedelja
esrsgb

Dobro jutro,

Danas sam imao još jedno iznenađenje: 20Bet mi je jednostavno zatvorio nalog.

Već ažuriram svoju žalbu, ali upozoravam sve: NE KORISTITE 20 BET!!!

Automatski prevedeno:
Xeneize88
pre 2 nedelja
gbrs

Žao mi je što to čujem.

Nadamo se da će Tomas to detaljnije pogledati i da ćemo na kraju saznati šta je uzrok problema.

Pretpostavljam da vam kazino do sada nije dao nikakvo objašnjenje za zatvaranje vašeg naloga, zar ne?

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
esrsgb

Rekli su mi da su mi zatvorili nalog zbog načina na koji sam razgovarao sa podrškom i tražili su mi drugi dokument kako bi obradili moju isplatu. To je potpuno nepoštovanje. Nadam se da mi Tomas može pomoći!

Automatski prevedeno:
Xeneize88
pre 2 nedelja
gbrs

Oh, ovo mora da je veoma neočekivan i nezgodan preokret događaja i ja se takođe nadam da će žalba pružiti šanse za rešenje.

Kad smo već kod toga, možete li da dostavite dokument kazinima ili je i on nešto neobičnije?

Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
esrsgb

Ova vrsta dokumenta je veoma neobična. Ponovo su me pitali za fotografiju sa pasošem u jednoj ruci i listom papira sa kodom u drugoj. Pre toga, pitali su me za:

• Dokaz o prebivalištu (2)
  • Izvod iz banke (2 različita računa)
  • Pasoš
  • Fotografija sa pasošem u ruci

Da je u pitanju mala količina novca, ne bih slao dokumenta, jer, iskreno, neprofesionalna su i ugrožavaju bezbednost korisnika. Ali to je znatna suma, a meni je potrebna.

Takođe, ne preporučujem nikome da koristi 20bet. Ovo mi se prvi put u životu dešava, i nakon brze pretrage na internetu, shvatio sam da su i drugi korisnici doživeli slične situacije sa ovom kompanijom. Žao mi je što joj dozvoljavaju da ostane aktivna.

Automatski prevedeno:
Xeneize88
pre 2 nedelja
gbrs

Nakon onoga što ste već naveli, mogu samo da pretpostavim da bi vam podrška verovatno mogla dati konkretnije specifikacije kako biste mogli da pružite sve što je zaista potrebno odjednom i završite sa tim. Iako nisam video svu komunikaciju između kazina i vas, rekao bih da ste strpljivo sarađivali, ali rezultat nije ispunio očekivanja.

Ono što obično smatram pomalo problematičnim je posebno poslednji zahtev kada treba da dostavite fotografiju sebe na kojoj držite pasoš u jednoj ruci, a list papira u drugoj. Po mom mišljenju, zvuči prilično jednostavno u imejlu, ali pretpostavljam da ova konkretna fotografija mora biti u preciznom kvalitetu kako bi i pasoš i beleška nekako bili čitljivi... Pitam se da li vam je dostavljeno više detalja.

Pa, ako smem da podelim svoje mišljenje, uvek sam favorizovao brze pozive za verifikaciju u odnosu na takve razmene fotografija.

Da vidimo da li će ovaj poslednji zahtev rešiti situaciju.

Automatski prevedeno:
12 3

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.