Zaključan sam iz Jukon Golda dok čekam da se podigne i uplati preko 5000 dolara.
Sumnjam da je do ovoga došlo zato što sam se prethodno žalio agentu za ćaskanje na šanse za određenu igru kada sam bio u kazinu Zodijak. Kada su me pitali šta želim da uradim, rekao sam da me blokiraju. Kada je to zatraženo u imejlu, rekao sam da se samoisključim.
Ali to je bilo za Zodijak i nisam znao da su povezani sa Jukonom.
Nakon samoisključenja Zodijaka, registrovao sam se na Jukonu sa istim KYC podacima i igrao nedelju dana i osvojio preko 5000 dolara. Tokom tog vremena, Jukon mi je stalno slao promocije, besplatne okrete, Platinum status itd.
Sve do trenutka kada su mi zaključali račun oko 5 dana nakon što sam pokrenuo povlačenje sredstava.
Iz radoznalosti sam tokom ove nedelje video da mi je pristup Zodijaku i dalje otvoren u smislu pristupa bonusima. Pisalo je da ne mogu da uplaćujem depozit, ali da mogu da igram.
Pa šta sve ovo znači?
- Samostalno sam se isključio iz Zodijaka nakon što sam se žalio na kvote na utakmici
- Registrovao sam se u Jukon Goldu i osvojio preko 5000 dolara.
- Sada mi je Jukon zaključao nalog i uputio me na Upravljanje rizikom
Izgleda kao da pokušavaju retroaktivno da nametnu samoisključenje na Jukonu NAKON moje pobede.