NaslovnaForumDiskusija o prigovorimaRačun zaključan na Jukonu nakon osvajanja preko 5000 dolara

Račun zaključan na Jukonu nakon osvajanja preko 5000 dolara

918 pregleda 1 odgovor |
pre 4 meseci
|
Dodajte post
pre 4 meseci
gbrs

Zaključan sam iz Jukon Golda dok čekam da se podigne i uplati preko 5000 dolara.

Sumnjam da je do ovoga došlo zato što sam se prethodno žalio agentu za ćaskanje na šanse za određenu igru kada sam bio u kazinu Zodijak. Kada su me pitali šta želim da uradim, rekao sam da me blokiraju. Kada je to zatraženo u imejlu, rekao sam da se samoisključim.

Ali to je bilo za Zodijak i nisam znao da su povezani sa Jukonom.

Nakon samoisključenja Zodijaka, registrovao sam se na Jukonu sa istim KYC podacima i igrao nedelju dana i osvojio preko 5000 dolara. Tokom tog vremena, Jukon mi je stalno slao promocije, besplatne okrete, Platinum status itd.

Sve do trenutka kada su mi zaključali račun oko 5 dana nakon što sam pokrenuo povlačenje sredstava.

Iz radoznalosti sam tokom ove nedelje video da mi je pristup Zodijaku i dalje otvoren u smislu pristupa bonusima. Pisalo je da ne mogu da uplaćujem depozit, ali da mogu da igram.

Pa šta sve ovo znači?

1. Samostalno sam se isključio iz Zodijaka nakon što sam se žalio na kvote na utakmici
  2. Registrovao sam se u Jukon Goldu i osvojio preko 5000 dolara.
  3. Sada mi je Jukon zaključao nalog i uputio me na Upravljanje rizikom

Izgleda kao da pokušavaju retroaktivno da nametnu samoisključenje na Jukonu NAKON moje pobede.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
phoebehudson
pre 4 meseci
gbrs

Smem li da pitam da li ste se samoisključili zbog problema sa kockanjem?

Takođe, da li ste proverili uslove korišćenja kazina Zodiac da biste saznali da li se samoisključivanje tamo odnosi i na njihove druge brendove?

Sve bi trebalo da piše tamo, mislim.

U svakom slučaju, možda bi naš tim za žalbe mogao da pogleda vaš slučaj i nadamo se da će vam pomoći, zato vas molimo da podnesete žalbu ovde i dobro objasnite situaciju.

Molimo vas da nam javite kako ste odlučili.

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
TaDa Logo
Podelite kako ste ostvarili pobede na TaDa Gaming slotovima i ostvarite još jednu šansu za dobitkom!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.