Dugo sam igrao sportsko klađenje i slot igre na limanbet851.com. Iako sam na svom računu imao stanje od približno 842.000 turskih lira, moj račun je iznenada zatvoren 15.05.2026. bez ikakvog objašnjenja, a moja sredstva su konfiskovana.
Iako su sva moja istorija igara i transakcije sa stanjem u potpunosti zabeležene u njihovom sistemu, bilo mi je dozvoljeno da nastavim da koristim platformu bez ikakvih problema dok nisam dostigao ovaj iznos. Međutim, kada sam pokušao da podignem svoja sredstva, moj račun je iznenada zatvoren.
Bio sam registrovan na platformi sa korisničkim imenom „korsan7320" i do danas sam ostvario veoma veliki obim transakcija putem bankovnih transfera na ovoj platformi. Nikada ranije nisam imao problema, ograničenja ili blokade vezane za moj nalog.
Uprkos tome, kada je moj saldo dostigao ovaj iznos, moj račun je zatvoren, a sredstva su mi zadržana, što jasno predstavlja nepravedan tretman i ozbiljnu finansijsku viktimizaciju.
Nakon ovog incidenta, više puta sam pokušavao da kontaktiram platformu putem podrške uživo, telefona i imejla. Međutim, bio sam blokiran sa svih kanala komunikacije i nijedan od mojih imejlova nije dobio odgovor.
Posedujem snimke ekrana koji prikazuju stanje na mom računu i datum zatvaranja mog računa i spreman sam da ih dostavim kao dokaz ako se to zatraži.
I had been playing sports betting and slot games on limanbet851.com for a long time. While I had a balance of approximately 842,000 TRY in my account, my account was suddenly closed on 15.05.2026 without any explanation, and my funds were confiscated.
Although all of my game history and balance transactions are fully recorded in their system, I was allowed to continue using the platform without any issues until I reached this amount. However, when I attempted to withdraw my funds, my account was suddenly closed.
I was registered on the platform with the username "korsan7320" and, until today, I had generated a very high transaction volume through bank transfer deposits on this platform. I had never previously experienced any issue, restriction, or block related to my account.
Despite this, once my balance reached this amount, my account was closed and my funds were withheld from me, which clearly constitutes unfair treatment and serious financial victimization.
Following this incident, I repeatedly attempted to contact the platform through live support, telephone, and e-mail channels. However, I was blocked from all communication channels, and none of my e-mails received any response.
I possess screenshots showing my account balance and the date my account was closed, and I am willing to provide these as evidence if requested.

Dugo sam igrao sportsko klađenje i slot igre na limanbet851.com. Iako sam na svom računu imao stanje od približno 842.000 turskih lira, moj račun je iznenada zatvoren 15.05.2026. bez ikakvog objašnjenja, a moja sredstva su konfiskovana.