Zdravo, imao sam problem sa drugim kazinom, ne ovog meseca, ali sam poslao poruku za mesec dana i moj nalog je verifikovan, a ja sam ponovo poslao svoje lične dokumente kako bih se pridržavao njihovih uslova i odredbi, tako da neću imati problema. Bio sam frustriran, ćaskanje uživo je bilo veoma podržavajuće i izvinjavajuće, ali operativno odeljenje nije poštovalo njihove uslove i odredbe, čekajući na pregled 24-48 sati. Zato sam podneo zvaničnu žalbu odeljenju za žalbe kazina complaints.biz , dobio sam odgovor od njih u kojem su rekli da će ispitati ovo i da ću čuti od njih u roku od 7 dana. Takođe sam poslao žalbu eCogra Disputes-u i njihov tim je poslao imejl u roku od 24 sata, a oni su mi odgovorili sledećeg popodneva sa tužnim emodžijem u kojem je pisalo da Jackpot nije ni odgovorio na njihovu žalbu na stranici. Zatim su mi poslali link da pošaljem lošu recenziju da je vide. Naišao sam na vašu objavu o tome da je kazino ove godine bio na crnoj listi i 329 igrača je napisalo da nisu primili dobitke. Ove nagrade su osvojene pošteno i potpuno bez klađenja, kao i u skladu sa uslovima i odredbama igre.
Onda bi tim operativnog odeljenja trebalo da bude deo ovog kazina, da bude stavljen na crnu listu sa lošim recenzijama zbog toga što ne obrađuje identifikacione preglede i dobitke na čekanju ranije, time što mi nisu isplatili dobitke u roku koji sam zahtevao. Ili zbog njihovih sopstvenih uslova i odredbi njihove politike, zbog toga što su me nepravedno i nepoštovano prevarili za moje dobitke i nisu me čak ni kontaktirali niti komunicirali sa mnom od 23. Nisam primio nikakve imejlove od centra za podršku igračima. Čak ni zvanični tim za žalbe ne dobija odgovor na slanje žalbe. Ovo je veoma pogrešno za ponašanje ovih članova tima koji rade 24/7, upravo su mi rekli, tako da ne razumem zašto im treba toliko dugo da urade moj nalog ili su sada samo pristrasni i samo se šale.
Automatski prevedeno: