Kao što sam rekao, njegove poruke objavljene u temi o trgovačkim kodovima su iste za više od 20 naloga; ti nalozi stalno govore o Xpate-u i povremeno objavljuju nešto što zvuči kao da nikada ranije nije bilo u temi, baš kao što sam premestio još jednu objavu ovde da uporedim.
Ti nalozi dele isti obrazac e-pošte i IP adrese... za početak. Vaš nalog je uključen. Prebacivanje između Velike Britanije i Nemačke, na primer.
Možete li mi ljubazno pomoći da razumem odakle dolaze ovi obrasci? Pročitajte voodoo4-ovu nedavnu objavu, molim vas.
Lično ste objavili u prošlosti:
„Isplata je blokirana već nekoliko nedelja; novac se ne isplaćuje."
Plaćanja su obrađena preko Xpate LTD i Nuvei. Pokušao/la sam da podnesem žalbu, ali na njihovim veb-sajtovima nije navedena imejl adresa.
Da li je još neko doživeo nešto slično? Samo me odugovlaču.
ili
„Novac je zamrznut i neće biti isplaćen.
Plaćanja su obrađena preko Xpate LTD i Nuvei.
Hteo sam da podnesem žalbu, ali nisam mogao da pronađem važeću adresu e-pošte da ih kontaktiram na njihovoj veb stranici.
Vidite li to? I ostali izveštaji rade isto. Pa ipak, dok sada komunicirate sa mnom, vaš jezik je potpuno drugačiji od vašeg uobičajenog načina upotrebe. Dakle, u čemu je problem, molim vas? To je iskreno pitanje.
Automatski prevedeno: