✅ Odgovor guruu kazina (na španskom):
Naslov: Odgovor: Žalba na Brazino777 – Potvrda problema i dodatni detalji
Zdravo,
Da, upravo je to situacija:
Uspešno sam izvršio tri depozita koristeći Bitso Transfer (interni transferi unutar Bitso mreže), koristeći tačne podatke o depozitu (ime korisnika, CLABE, itd.) koje mi je sam Brazino777 dao.
Sva tri transfera su uspešno završena sa moje strane: novac je napustio moj Bitso račun i prikazuje se kao „Poslato".
Međutim, nijedan od depozita se ne odražava na mom stanju na Brazino777.
Kazino insistira da im pošaljem CEP (elektronsku potvrdu o plaćanju) sa veb stranice Banxico. Problem je u sledećem:
→ Ovo su bili interni Bitso transferi, a ne tradicionalni bankarski SPEI transferi.
→ Interni transferi preko Bitso-a ne generišu CEP. Tehnički ga je nemoguće dobiti.
Čak sam kontaktirao podršku Bitsoa, i oni su potvrdili da je u pitanju bio interni transfer između Bitso naloga, tako da nije bilo CEP-a (Customer Entry Payment - plaćanje za unos kupaca). Objasnio sam ovo nekoliko puta korisniku Brazino777, ali oni stalno ponavljaju istu stvar kao da su botovi, odbijajući da prihvate bilo koji dokaz koji sam im poslao (snimke ekrana Bitsoa sa datumima, iznosima, ID-ovima transakcija, pošiljaocem i primaocem).
Detalji o 3 depozita:
2. maj 2026. – 200 meksičkih dolara, ID transakcije: 1075fb96c66a6fce6c07a34bd3ca3b13
4. maj 2026. – 70 meksičkih dolara, ID transakcije: faf484355f6f9f7984f94d6b99c64eca
5. maj 2026. – 50 meksičkih dolara, ID transakcije: d566ebc9f977a850edbc4718250b9bfa
Ukupno: 320 meksičkih dolara
Više puta sam im slao snimke ekrana, svoje puno ime (Abraham Vargas Akosta), CURP (VAAA920614HSLRCB04), imejl itd., ali oni samo ponavljaju isti zahtev od CEP-a.
Priložio sam sve relevantne snimke ekrana i imejlove od podrške za Brazino777 da biste ih pregledali.
Da li su vam potrebne dodatne informacije?
Hvala vam puno na pomoći.
Pozdrav,
Abraham Vargas Akosta
9