Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumKazinaExecution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno

Execution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno (strana 106)

555.400 pregleda 2.702 odgovora |
pre 4 godina
|
1...105 106 107...136
Dodajte post
LakotaYakari
pre 1 godinu
dersus

To je upravo tako. Kazne treba izvršiti punom snagom. Šta oni zapravo misle? Nikad nisam mogao da verujem u to i to bi bila potpuna podvala.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
dersus

Na kraju, ja to vidim kao pozitivnu stvar.

Pokerstars će platiti i sada želi da pokuša da uštedi što je više moguće. Takođe mi je mejl bio veoma zbunjujući, zašto bi izvršenje trebalo da ne uspe ako je račun 55 poništen, nije mi jasno. Biće dobro, glglglgl

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 1 godinu
dersus

Pa, sigurno ima ljudi koji će prihvatiti ovaj dogovor.

Jedan moj prijatelj već neko vreme želi da proglasi privatni bankrot, ali ne želi da novac od tužbe uđe u stečajnu masu. Ali pošto bi to moglo da prođe još 1-2 godine, posao mu ne izgleda kao dobra ideja.

Očigledno se nadaju da će neki prihvatiti dogovor.

Mnogi zavisnici od kockanja takođe bi prihvatili dogovor, ali većina je verovatno već prodala svoja potraživanja.

Samo se nadam da će sve biti gotovo ove godine. Nemačka država je odavno trebalo da interveniše, to je zaista drsko.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
dersus

Na kraju krajeva, ja to vidim kao pozitivan znak. Pokerstars zna da moraju da plate i žele da uštede koliko mogu. 25% je, inače, ponuđeno bez kamate. Odbio sam i sada ga ostavljam po strani dok se nešto ne dogodi. Biće sve u redu, glglglglgl

Automatski prevedeno:
LakotaYakari
pre 1 godinu
dersus

Pa, mislim da će sve ovo potrajati do kraja 2026. godine, što se nadam da se neće dogoditi. Zanima me odluka Evropskog suda pravde koju je pokrenuo BGH.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
dersus

Da li nude da pokriju pravne troškove? Onda to verovatno objašnjava zašto advokat traži da se nagodba prihvati. Dobiće potpuno isti iznos kao da je godinama umešan u pravni spor. Ali ako prihvati, više neće imati posla i slučaj će biti završen.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
dersus

ne znam. Mislim, Pokerstars ionako mora da plati troškove, zar ne? Međutim, advokatskoj kancelariji pripada 32% vrednosti spora, što je velika razlika između 25 i 100%.

Automatski prevedeno:
Bill55
pre 1 godinu
dersus

Advokatska kancelarija nije finansijer parnica, bar meni nije poznata nijedna advokatska firma koja je i jedno i drugo.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
dersus

Možda je tako. Onda bi to imalo smisla.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
dersus

Za sve Austrijance!

Prošle nedelje sam imao priliku da se izjasnim kao branilac tužioca u predmetu C-77/24 u Velikom veću Evropskog suda pravde.

Veoma impresivno i uzbudljivo iskustvo!

Sadržaj se ticao pitanja da li menadžeri ilegalnih onlajn kazina mogu biti tuženi u Austriji, a teme su bile i Bill 55 i razne druge mahinacije #online kazina. Sud je delovao veoma zainteresovano, ostaje uzbudljivo!

Presuda u predmetu se očekuje za 6-8 meseci od advokata tužioca.

Tako piše na LinkedIn-u.

pozdrav

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
dersus

imate li link do linkedina?

Automatski prevedeno:
player37
pre 1 godinu
dersus

Dobro jutro!

trenutak

Automatski prevedeno:
player37
pre 1 godinu
usrs

https://www.linkedin.com/feed/hashtag/gambling?trk=feed-detail_main-feed-card-text

abelinglaekamp
pre 1 godinu
dersus

Izvinite, bila je pogrešna veza

Automatski prevedeno:
abelinglaekamp
pre 1 godinu
dersus

Najbolje je da potražite Olivera Pešela na LinkedInu, on je bio advokat tužioca.

Automatski prevedeno:
abelinglaekamp
pre 1 godinu
dersus

file Evo članka

Automatski prevedeno:
abelinglaekamp
pre 1 godinu
dersus

file Evo članka. Nažalost, ne mogu da napravim vezu.

Automatski prevedeno:
abelinglaekamp
pre 1 godinu
dersus

file Evo članka

Nažalost, ne mogu da napravim vezu

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
dersus

hvala ti! zvuči zanimljivo. možda ćemo ove godine konačno dobiti malo jasnoće. to bi bilo dobro za sve uključene.

Automatski prevedeno:
player37
pre 1 godinu
dersus

Pronašao sam ga slučajno jer još uvek pratim svog bivšeg advokata na LinkedInu.

Automatski prevedeno:
1...105 106 107...136
Idi na stranicuod 136 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $2,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.