Dakle, PKFS i advokati imaju poslovni model i takođe daju dovoljno provizije.
Čim je presuda doneta, ne može biti da su potrošači potpisali ovaj ugovor, a da nisu videli novac, jer nijedan advokat neće čekati pet godina na novac, inače bi već svi bili nelikvidni.
Ne ljutim se, samo znam da sam uložio mnogo vremena i prisustvovao svakom ročištu na kojem sam bio prisutan i ispitivan po dva sata, a na isti način me izvlače.
Osim toga, sve do tužbe niko nije znao da ova kazina rade ilegalno u Austriji jer su se svuda reklamirali i sponzorisali klubove ili ih još uvek sponzorišu novcem...
strpljenja ili ne...
Pre ili kasnije, dobiće nešto samo oni koji su dovoljno rano tužili. Mnoga kazina su već nesolventna ili jednostavno otežavaju dobijanje novca. To je činjenica.
Iz celog ovog izdanja možete videti kako stvari funkcionišu u EU sve dok se svi zalažu.
To jednostavno nije saopšteno potrošaču na način na koji zapravo funkcioniše, a upravo se o tome sada radi.
Ne samo da čekate dve godine na presudu, još uvek nemate pravo da je izvršite, na šta sam čekao još 16 meseci, ne dobijete platu, onda se pokreće postupak na Malti i to traje godinama, a čak i tada ESP donosi odluku i diktira da Malta treba da sledi presudu. Gde smo onda?
8 godina? Kako možete da reklamirate tako nešto kada ste već 2021. znali da Malta ne sprovodi a onda se tamo donese zakon da se izvršenje ne sprovodi? Sve je u poslovnom modelu iza toga i to više ne možete slaviti...
Štaviše, kod nekih provajdera advokati ne bi više voleli veće sume nego manje, pa naravno i gledaju isključivo na profit.